StudioMemories01 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το custom domain mail της apple. Εχω ακολουθησει ολα τα βηματα που μου εχουν δωσει αλλα κολλαει συνεχεια στο SPF Record. Από την μεριά του Server ( TopHost ) μου λενε οτι ολα ειναι σωστα δεν βλεπουν καποιο error. Η Apple ακρη δεν μπορει να βγαλει... καποια πατατα λογικα θα εχουν κανει στα records που μου εχουν στειλει δεν εξηγειται... Ειχε κανεις εμπειρια πανω στο θεμα να με βοηθησει καπως ? Ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Θέλεις να ανεβάσεις πως τα βάζεις; Προσωπικά το εχω κάνει, σε άλλο πάροχο βέβαια, και έχει δουλέψει. Στο host ας πούμε τι βάζεις; Σε εμένα το @ δε δούλευε όποτε σε όλα τα host έβαλα το domain.gr. (Μαζί με την τελεία στο τέλος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Πως επιλέγεται ένα τέτοιο hostname; Κάποιος οδηγός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, gousias είπε Πως επιλέγεται ένα τέτοιο hostname; Κάποιος οδηγός; https://support.apple.com/el-gr/guide/icloud/mma473945269/icloud 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2024 στις 10:33 ΜΜ, kormos είπε https://support.apple.com/el-gr/guide/icloud/mma473945269/icloud Μάλλον δεν το έχω καταλάβει, αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς; Κάποιο παράδειγμα πως λειτουργεί στην πράξη; Αυτή η υπηρεσία ισχύει και για χρήση στην Ελλάδα; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από gousias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα