xavier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 το core παιχνιδι του god of war , ηταν μια χαρα, δε θελει και πολλα πολλα. Αυτο που χρειαζεται το παιχνιδι ειναι περισσοτερες και πιο epic boss fights, περα απο τις βαλκυριες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Έπρεπε να γίνει και πιο γρήγορο, που έγινε αλλά κατά τη γνώμη μου ήθελε λίγο ακόμα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά με τα πρώτα GoW σ' αυτό. ''Βάρυνε'' πολύ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα Να κάνω μια ερώτηση;Βλέπω διαθέσιμες 2 εκδόσεις του παιχνιδιού. Την Launch Edition και τη Standard Edition. Ποια προτείνετε να αγοράσω γιατί διάβασα τι περιέχουν και μου φάνηκαν ίδιες. Δεν ξέρω... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από what30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, what30 είπε Παιδιά καλησπέρα Να κάνω μια ερώτηση;Βλέπω διαθέσιμες 2 εκδόσεις του παιχνιδιού. Την Launch Edition και τη Standard Edition. Ποια προτείνετε να αγοράσψ γιατί διάβασα τι περιέχουν και μου φάνηκες ίδιες. Δεν ξέρω... Την φθηνότερη. Η μονη διαφορα είναι στο εξώφυλλο (ή μια γράφει "launch edition") Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από ilias78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, ilias78 είπε Την φθηνότερη Η standard είναι η φθηνότερη κατα 10 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, what30 είπε Η standard είναι η φθηνότερη κατα 10 ευρώ Κατά 1.89 είναι φθηνότερη βάση skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στο Πλαίσιο κοίταζα να είμαι ειλικρινής Άρα η φθηνότερη έκδοση δεν χάνει τίποτα σημαντικό έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Όχι. Ο τίτλος στο εξώφυλλο αλλάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zlave Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Φέρτο λέμε, πανωλεθρία στο Μιλάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_777 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 καλημέρα στην κοινότητα... έχει παραγγείλει κανείς εδώ μέσα την jotnar που να μην την θέλει ή έξτρα τεμάχιο, για να την αγοράσω; Έχω βαρεθεί με τους scalpers εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα