Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς και εμένα μου τηλεφώνησαν από το Public και μου είπαν ότι η Jötnar Edition του God of War: Ragnarök δεν θα έρθει στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέσα από τους ίδιους. Μου είπαν αν θέλω να πάρω την Collector's και φυσικά τους απάντησα ναι. Όσον αφορά την διαφορά στο χρηματικό ποσό, θα μου το επιστρέψουν (όπως και θα έπρεπε δηλαδή).

Υ.Γ. Ο κωδικός προπαραγγελίας ξεκινά κι εμένα με C26. Τι συμβαίνει άραγε; Απλή σύμπτωση;

Άλλη μια απορία. Πόσοι έχετε προπαραγγείλει την Jötnar και πόσοι την Collector's; Και, επιπλέον, από πού την παραγγείλατε (το πιο σίγουρο είναι από το Public, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

Επεξ/σία από Tech Freak
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή από τις πρώτες σελίδες διαβάζουμε κυρίως για τις συλλεκτικές εκδόσεις, και φαντάζομαι δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους που θα πάρουν την απλή έκδοση και θέλουν απλά να διαβάσουν για το παιχνίδι, μήπως θά ήταν καλύτερο να ανοιχτεί ένα ξεχωριστό θέμα που να αφορά γενικά προπαραγγελίες συλλεκτικών εκδόσεων?

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επειδή από τις πρώτες σελίδες διαβάζουμε κυρίως για τις συλλεκτικές εκδόσεις, και φαντάζομαι δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους που θα πάρουν την απλή έκδοση και θέλουν απλά να διαβάσουν για το παιχνίδι, μήπως θά ήταν καλύτερο να ανοιχτεί ένα ξεχωριστό θέμα που να αφορά γενικά προπαραγγελίες συλλεκτικών εκδόσεων?

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κ πολλά νεότερα να γνωρίζεις.. από Σεπτέμβριο θα υπάρχουν περισσότερα νέα!

8 λεπτά πριν, ensternistis είπε

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κ πολλά νεότερα να γνωρίζεις.. από Σεπτέμβριο θα υπάρχουν περισσότερα νέα!

Ενας λόγος παραπάνω για να μην γεμίζουν πολλές σελίδες μέχρι να έχουμε νέα :) 

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ενας λόγος παραπάνω για να μην γεμίζουν πολλές σελίδες μέχρι να έχουμε νέα :) 

Κάποιοι από μας τσουρουφλιζομαστε για να πάρουμε και τη συλλεκτική κ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο πολύ εκτός θέματος το συγκεκριμένο...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ensternistis είπε

Κάποιοι από μας τσουρουφλιζομαστε για να πάρουμε και τη συλλεκτική κ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο πολύ εκτός θέματος το συγκεκριμένο...

Δεν έχει τόσο να κάνει το αν είναι εκτός θέματος, όσο ότι αφήνει αδιάφορη την πλειοψηφία των υπολοίπων που θέλουν απλά να διαβάσουν κυρίως για το ίδιο το παιχνίδι. 

Προφανώς προς ενημέρωση του κόσμου αναφέρονται οι συλλεκτικές εκδόσεις που υπάρχουν και ποιος τις φέρνει. Η εξέλιξη των παραγγελίων όμως είναι άλλη ιστορία.

Στο θέμα του cyberpunk πχ, υπήρχαν πάρα πολλά παράπονα πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ειναι συχνό φαινόμενο να μην υπάρχει αξιοπιστία στις προπαραγγελιες από μεγάλες αλυσίδες δημοφιλεστερων παιχνιδιών που υπάρχει παραπάνω ενδιαφέρον όπως τώρα με το Ragnarok.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν έχει τόσο να κάνει το αν είναι εκτός θέματος, όσο ότι αφήνει αδιάφορη την πλειοψηφία των υπολοίπων που θέλουν απλά να διαβάσουν κυρίως για το ίδιο το παιχνίδι. 

Προφανώς προς ενημέρωση του κόσμου αναφέρονται οι συλλεκτικές εκδόσεις που υπάρχουν και ποιος τις φέρνει. Η εξέλιξη των παραγγελίων όμως είναι άλλη ιστορία.

Στο θέμα του cyberpunk πχ, υπήρχαν πάρα πολλά παράπονα πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ειναι συχνό φαινόμενο να μην υπάρχει αξιοπιστία στις προπαραγγελιες από μεγάλες αλυσίδες δημοφιλεστερων παιχνιδιών που υπάρχει παραπάνω ενδιαφέρον όπως τώρα με το Ragnarok.

Θεωρώ πως η πλειοψηφία που αναφέρεις θα ενημερωθεί για τα νέα του παιχνιδιού από τα τόσα σάιτ που υπάρχουν εντός κ εκτός συνόρων καθώς και από τα social - youtube. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα νέα γύρω από το παιχνίδι απευθύνεσαι εκεί. Στα φόρουμ πιστεύω κάθονται άτομα που θέλουν να το ψάξουν λίγο παραπάνω και που είναι λίγο πιο geeky με τον εκάστοτε τίτλο.

Τώρα, το να γράφεις στο φόρουμ για την εξέλιξη των προπαραγγελιων των συλλεκτικών ή οτιδήποτε σχετικό αφορά το παιχνίδι μέσα από τη δική σου σκοπια είναι κ αυτό κομμάτι του video gaming και της ομορφιάς που έχει να σου προσφέρει αυτός ο χώρος. Άσε που βρίσκεις άτομα που μοιράζεστε την ίδια καψα για ένα παιχνίδι. Εκτός αυτού αν δεν μοιραστείς εδώ τον "πόνο" σου για το άκυρο στη προπαραγγελια της συλλεκτικής που θα τον μοιραστείς ?

Εγώ τουλάχιστον αν άνοιγα το thread θα με ενδιέφερε πέρα από τα νέα γύρω από το παιχνίδι να μάθω και τι σκέφτονται οι υπόλοιποι αναγνώστες του άρθρου καθώς και το πώς βιώνουν αυτή τη περίοδο πριν την κυκλοφορία. 

Επεξ/σία από ensternistis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα δεν είπε κανείς να μην αναφέρουν όσοι έχουν ριξει προπαραγγελία σε συλλεκτικές, την εξέλιξη αυτών.

Το να γίνει σε άλλο ειδικό θέμα απλά αναφέρθηκε, γιατί τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει πότε και αν θα παραλάβει ο καθένας μια συλλεκτική(που κάποιοι ενδιαφέρονται και για λόγους αγγελιών), αλλά θέλουν να διαβάσουν νέα για το ίδιο το παιχνίδι και όταν με το καλό κυκλοφορήσει να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις για αυτό όσοι το παίξουν.

Θα βοηθήσει όμως και όσους έχουν προπαραγγείλει να συννενοοούνται καλύτερα με τους υπόλοιπους που και αυτοί έχουν κάνει προπαραγγελία.

2 ώρες πριν, ensternistis είπε

Εγώ τουλάχιστον αν άνοιγα το thread θα με ενδιέφερε πέρα από τα νέα γύρω από το παιχνίδι να μάθω και τι σκέφτονται οι υπόλοιποι αναγνώστες του άρθρου καθώς και το πώς βιώνουν αυτή τη περίοδο πριν την κυκλοφορία. 

Αυτή την περίοδο καλοκαιριάτικο πριν την κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι με φωτιές και ακρίβεια, το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους περισσότερους είναι το god of war τον Νοέμβριο.

Μετά το καλοκαίρι που θα πλησιάζει το release θα υπάρχει και ανάλογο ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από Fulgore

6 ώρες πριν, ensternistis είπε

Νομίζω ότι πρόσφατα ξεκίνησε αυτό το σάιτ.. είναι από το Gameworld.gr κ το θεωρώ αξιόπιστο...

Το οτι ειναι απο το GW ειναι επιβεβαιωμενο ή επειδη το γραφει? Οπως και να εχει, καταθεση ή οταν αναφερει pp friends & family, απλα 

Οσοι φαγατε ακυρο απο public, τι ωρα ειχατε βαλει παραγγελια? Εμενα ακομα δεν με καλεσαν

image.png.ded4629cee5e33d14dbb37ba54d6514f.png

52 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το οτι ειναι απο το GW ειναι επιβεβαιωμενο ή επειδη το γραφει? Οπως και να εχει, καταθεση ή οταν αναφερει pp friends & family, απλα 

Οσοι φαγατε ακυρο απο public, τι ωρα ειχατε βαλει παραγγελια? Εμενα ακομα δεν με καλεσαν

Έχω την εντύπωση πως οι κλήσεις έγιναν σε αυτούς που προπλήρωσαν. Ούτε εγώ είχα ειδοποίηση ακόμα, αλλά είχα βάλει αντικαταβολή. Όποτε μάλλον απλά εμείς θα ενημερωθούμε αργότερα. 

Εγώ είχα βάλει Παρασκευή 10:40 την παραγγελία.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Charismo είπε

Έχω την εντύπωση πως οι κλήσεις έγιναν σε αυτούς που προπλήρωσαν. Ούτε εγώ είχα ειδοποίηση ακόμα, αλλά είχα βάλει αντικαταβολή. Όποτε μάλλον απλά εμείς θα ενημερωθούμε αργότερα. 

Εγώ είχα βάλει Παρασκευή 10:40 την παραγγελία.

Ναι όντως, και οι 2 ακυρώσεις είναι με προπληρωμένη παραγγελία. Θα πάρω αύριο και εγώ τηλ να δω 

4 hours ago, Fulgore said:

Δεν έχει τόσο να κάνει το αν είναι εκτός θέματος, όσο ότι αφήνει αδιάφορη την πλειοψηφία των υπολοίπων

Αυτό το συμπέρασμα βγήκε μετά από ερώτηση στο σύνολο των μελών που μπαίνουν στο θέμα? 

• Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μα δεν είπε κανείς να μην αναφέρουν όσοι έχουν ριξει προπαραγγελία σε συλλεκτικές, την εξέλιξη αυτών.

Το να γίνει σε άλλο ειδικό θέμα απλά αναφέρθηκε, γιατί τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει πότε και αν θα παραλάβει ο καθένας μια συλλεκτική(που κάποιοι ενδιαφέρονται και για λόγους αγγελιών), αλλά θέλουν να διαβάσουν νέα για το ίδιο το παιχνίδι και όταν με το καλό κυκλοφορήσει να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις για αυτό όσοι το παίξουν.

Θα βοηθήσει όμως και όσους έχουν προπαραγγείλει να συννενοοούνται καλύτερα με τους υπόλοιπους που και αυτοί έχουν κάνει προπαραγγελία.

Αυτή την περίοδο καλοκαιριάτικο πριν την κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι με φωτιές και ακρίβεια, το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους περισσότερους είναι το god of war τον Νοέμβριο.

Μετά το καλοκαίρι που θα πλησιάζει το release θα υπάρχει και ανάλογο ενδιαφέρον.

Σου εξηγω κ πάλι πως η πλειοψηφία που αναφέρεις ενημερώνεται ήδη από τα σάιτ, fb, yt κλπ.. στα forum μπαίνουν αυτοί που το σκαλίζουν περισσότερο..

Δεν σε βλέπω να ασχολείσαι με τις φωτιές και την ακρίβεια όμως.. εδώ σε βλέπω να σχολιάζεις.. επιπλέον, το θέμα της ακρίβειας της φωτιάς είναι 100% εκτός αυτού του topic κ καλό είναι να ανοίξεις ένα άλλο thread γι αυτά τα θέματα..

Αφού δεν ενδιαφέρει τη πλειοψηφία των παιδιών αυτή τη περίοδο όπως λες για ποιο λόγο θεωρείς γράφουν εδώ πέρα τόσα άτομα ? 

12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ναι ναι επιβεβαιωμένο είναι φιλαράκι.. δες και στην ομάδα του Gameworld στο fb και στο προφίλ των παιδιών που τρέχουν το σάιτ. Το έχουν αναφέρει αν θυμάμαι καλά και σε βίντεο του καναλιού τους.

Επεξ/σία από ensternistis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, SabotazNic είπε

10 . 20 εγω ουτε εμενα εχουν παρει...τωρα βεβαι που το ειδα εχει μπει διευθυνση παραδοσης οτι ναναι (δεν ξερω πως μπηκε μαλλον δικια μου μαμακια ) ...φοβαμαι να παρω να την αλλαξουν λολ

Επεξ/σία από ison

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...