Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pictorino είπε

Κλασικός απατεώνας Γερμανός για άλλη μια φορά όχι μόνο έχει βάλει να προπαραγγείλεις εκδόσεις που δεν έχει ούτε πρόκειται να φέρει αλλά δεν δέχεται ούτε αντικαταβολή.... προφανώς θέλει να αρπάξει τα λεφτά και το Νοέμβριο να σου πει αχ συγγνώμη δεν μας φέραν τελικά αλλά τα λεφτά σας τα γλενταμε τόσο καιρό.... όπως τις προπαραγγελίες που είχαν ανοίξει για το Breath of the wild 2 χωρίς καν η Nintendo να ανακοινώσει ημερομηνία. Το χειρότερο κατάστημα που λειτουργεί στα όρια της απατεωνιάς κρίμας που οι unboxholics έχουν συνεργασία μαζί τους. 

• Like 3
  • Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Κλασικός απατεώνας Γερμανός για άλλη μια φορά όχι μόνο έχει βάλει να προπαραγγείλεις εκδόσεις που δεν έχει ούτε πρόκειται να φέρει αλλά δεν δέχεται ούτε αντικαταβολή.... προφανώς θέλει να αρπάξει τα λεφτά και το Νοέμβριο να σου πει αχ συγγνώμη δεν μας φέραν τελικά αλλά τα λεφτά σας τα γλενταμε τόσο καιρό.... όπως τις προπαραγγελίες που είχαν ανοίξει για το Breath of the wild 2 χωρίς καν η Nintendo να ανακοινώσει ημερομηνία. Το χειρότερο κατάστημα που λειτουργεί στα όρια της απατεωνιάς κρίμας που οι unboxholics έχουν συνεργασία μαζί τους. 

Αυτό με την απουσία αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής σε Collector’s τις οποίες κάλλιστα μπορεί να μην παραλάβουν ποτέ είναι πραγματικά κόκκινη κάρτα. Απαράδεκτο.

Δεν έχω προπαραγγείλει κυριολεκτικά ποτέ με προπληρωμή τόσους μήνες πριν.

Επεξ/σία από Charismo
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πάντως παιδιά αν και είναι πολύ νωρίς όποιος έχει κάνει προπαραγγελεία την collectors edition σε παραπάνω απο ένα κατάστημα και του έρθουν και οι 2 αν θέλει μπορούμε να συνεννοηθούμε απο τώρα να πάρω την δεύτερη σε λογική τιμή. Εννοείται δεν θα τον κρεμάσω θα την πάρω άμεσα, απο Αθήνα είμαι και έρχομαι κατευθείαν στον χώρο του. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Charismo είπε

Αυτό με την απουσία αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής σε Collector’s τις οποίες κάλλιστα μπορεί να μην παραλάβουν ποτέ είναι πραγματικά κόκκινη κάρτα. Απαράδεκτο.

Δεν έχω προπαραγγείλει κυριολεκτικά ποτέ με προπληρωμή τόσους μήνες πριν.

Στις 15/7/2022 στις 1:29 ΜΜ, CarbonFibre είπε

Μίλησα με το chat support τους. Είναι για σειρά προτεραιότητας. Δεν ξέρουν πόσα κομμάτια θα πάρουν οπότε... Βέβαια το chat τους χθες μου έλεγε ότι δεν έχουν ιδέα για προπαραγγελίες GOW ragnarok :D

Είναι περίεργη κατάσταση. Πέρα από το τεράστιο κόστος, δεσμεύουν και αξιοποιούν  για 5 μήνες τα χρήματα για σειρά προτεραιότητας ( στις περιπτώσεις προαγοράς ) για λίστες προτεραιότητας και άλλες αστειότητες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, pictorino είπε

Είναι περίεργη κατάσταση. Πέρα από το τεράστιο κόστος, δεσμεύουν και αξιοποιούν  για 5 μήνες τα χρήματα για σειρά προτεραιότητας ( στις περιπτώσεις προαγοράς ) για λίστες προτεραιότητας και άλλες αστειότητες! 

To να έχεις δεσμευμένα κομμάτια και μόλις τελειώσουν να κλείνεις τις παραγγελίες και έξω γίνεται. 

Αυτό που δεν ξέρεις καν πόσα κομμάτια ΘΑ πάρεις και απλά ανοίγεις και ότι γίνει είναι αντιεπαγγελματικό στην καλύτερη περίπτωση κυρίως από πλευράς Γερμανού που δεν δέχεται αντικαταβολή.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, George kostoulas είπε

Δυστυχώς ενημερώθηκα από public πως δεν θα παραλάβουν jotnar edition τελικά. Άκυρες οι προπαραγγελίες

Ποτε σε πηραν τηλ?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ποτε σε πηραν τηλ?

Χθες Τρίτη το απόγευμα. Τον ρώτησα εάν ισχύουν για όλες, γιατί είχα κάνει δύο, και μου είπε, εάν πρόκειται για  jotnar, δεν θα φέρουν. Το περίεργο είναι πως ακυρώθηκε η παραγγελία που είναι πληρωμένη, και ξεκινάει ο κωδικός απο c26 , ενώ η πρώτη που ξεκινάει από c24 , λέει ακόμη σε εκτεταμένη αναζήτηση και είναι σε  εκκρεμότητα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George kostoulas είπε

Χθες Τρίτη το απόγευμα. Τον ρώτησα εάν ισχύουν για όλες, γιατί είχα κάνει δύο, και μου είπε, εάν πρόκειται για  jotnar, δεν θα φέρουν. Το περίεργο είναι πως ακυρώθηκε η παραγγελία που είναι πληρωμένη, και ξεκινάει ο κωδικός απο c26 , ενώ η πρώτη που ξεκινάει από c24 , λέει ακόμη σε εκτεταμένη αναζήτηση και είναι σε  εκκρεμότητα 

Το φοβομουν...δεν με εχουν παρει τηλ ακομα να περιμενω και εγω ακυρο ή μηπως ακυρωσαν οσους εχουν διπλες?

Δημοσ.

Γενικά με τις Jotnar έγινε ένα μπέρδεμα. Απ'ότι κατάλαβα πολύ λίγα ελληνικά καταστήματα θα παραλάβουν και αν παραλάβουν.

Δημοσ.

Ποια προπληρωμη. Δεν βλεπετε την προχειροτητα του site?

image.png.baf3421a1bdca15d76f031e9861acb69.png

Αναφερει και το paypal, παρολο που δεν φαινεται στο τελος, και αποστολη ως friends & family. Κλαιω 🤣

image.png.2c86080a88d8d35587d10596903da19f.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...