Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτσε να το πώ του πατέρα μου, που το τερμάτισε και τώρα ασχολείται με το post-ending περιεχόμενο.

Το DLC μπαίνει αυτόματα ή πρέπει να το επιλέξω?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Κάτσε να το πώ του πατέρα μου, που το τερμάτισε και τώρα ασχολείται με το post-ending περιεχόμενο.

Το DLC μπαίνει αυτόματα ή πρέπει να το επιλέξω?

Το επιλεγεις από το game main menu και το κατεβάζει.

Μονο μια φορα έχω ακούσει για πατέρα να παίζει games και σίγουρα όχι τόσο πολύπλοκα όπως αυτό. Είσαι τυχερός! :P

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Το επιλεγεις από το game main menu και το κατεβάζει.

Μονο μια φορα έχω ακούσει για πατέρα να παίζει games και σίγουρα όχι τόσο πολύπλοκα όπως αυτό. Είσαι τυχερός! :P

Του πήρα πέρσι τα Χριστούγεννα δώρο το PS4 Pro μου, με όλα τα games digital που έχουν ελληνικούς υπότιτλους ή/και μεταγλώτιση γιατί δεν ξέρει αγγλικά.

Έπιασε το χειριστήριο, τρόμαξε από το πρωτόγνωρο της αίσθησης και το άφησε σε μιά γωνιά. Όσο ήμουν μαζί τους τα Χριστούγεννα δεν τόλμησε να ασχοληθεί. Μόλις έφυγα, έκατσε να το δεί καλύτερα.

Έκτοτε τερμάτισε, και μάλιστα αρκετά 2 φορές ή παίζει NG+:

- Όλα τα Uncharted

- TLOU 1 και 2

- Ghost of Tsushima

- Days Gone

- God of War

- God of War Ragnarok (τώρα ασχολείται με αυτό, post ending)

Και έχει να παίξει ακόμα 

- Detroit become Human

- Heavy Rain

- Beyond Two Souls

- Marvel's Spiderman

- Miles Morales

- Spiderman 2

- Gran Turismo

Ο πατέρας μου τώρα είναι 67.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 12

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τερμάτισα χθες, μου έβγαλε την πίστη ο Kraki στον μεσαίο βαθμό δυσκολίας, τον πάλευα 4 ώρες. Άλλες δύο ώρες από τη ζωή μου μου έφαγε και η GNA.

Δύο σχόλια:

Ως παιχνίδι είναι πιο γεμάτο από το πρώτο, κατά τη γνώμη μου. Αντιλαμβάνομαι τα παράπονα για την εναλλαγή στους ρόλους των χαρακτήρων και πόσο σπάνε τον ρυθμό, αλλά δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν με διαφορετικό τρόπο το εξαιρετικό, από κάθε άποψη, αφήγημα που έστησαν.

Το μόνο που μου έλειψε σε σχέση με το πρώτο ήταν αυτή η αίσθηση της αποκάλυψης όταν το ξεκίνησα:

Τί παιχνιδάρα είναι αυτή, πώς σκατά μου είχε ξεφύγει;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι εύκολη: Δεν είχε κυκλοφορήσει για PC και είχα μία διαχρονική απέχθεια στη Sony και τα exlusive της, καθώς το έβλεπα ώς εκβιασμό.

Αυτή την απέχθεια ξεπέρασα σχετικά πρόσφατα και ευτυχώς, γιατί αφενός τα χειριστήριά τους είναι εξαιρετικά, αφετέρου τα γραφικά που αποδίδει είναι ικανοποιητικότατα για home entertainment system.

Για να επανέλθω στα του παιχνιδιού, το ευχαριστήθηκα σχεδόν το ίδιο, ίσως και περισσότερο από το πρώτο, κυρίως στα σημεία που εξηγεί βασικά στοιχεία της πλοκής του πρώτου παιχνιδιού.

Spoiler

χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστορία του Jörmungandr, που εξηγεί ότι ήταν η ψυχή ενός γίγαντα την οποία μετενσάρκωσαν σε ένα φίδι, το γνωστό World Serpent. Άφωνος με την ευρηματικότητα της ιστορίας.

Τώρα μπήκα λίγο Valhalla και μόλις τελειώσω σκέφτομαι να πιάσω το GoW 3 Remastered, κοινώς να πάω την ιστορία ανάποδα, ένα τίμημα που οφείλω να πληρώσω για το γεγονός ότι δεν γούσταρα τις κονσόλες. 😒 

Διαβάζω εδώ κάτι για 35 ώρες κλπ. 80 ώρες και δεν τα βρήκα όλα, ειδικά η δεύτερη περιοχή του Vanaheim που ανοίγει στην πορεία ήταν να σου πέφτουν τα σαγόνια. Μονολογούσα συνεχώς: Τί έχουν φτιάξει οι φούστηδες. Καταπληκτική δουλειά, από τα καλύτερα games ever το έπος.

image.jpeg.e7f210afa9e351d6367c00fac2700b5c.jpeg

Επεξ/σία από Zus
  • Like 3

2 ώρες πριν, Zus είπε

σκέφτομαι να πιάσω το GoW 3 Remastered,

Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι ισως κάνα Ιούνιο και επόμενο showcase. Το ότι δεν θα βγάλει ΑΑΑ, δεν σημαίνει ότι δεν αφήνει περιθώριο για remastered τριλογία όπως ακούγεται. 

2 ώρες πριν, Zus είπε

Τί έχουν φτιάξει οι φούστηδες. Καταπληκτική δουλειά, από τα καλύτερα games ever το έπος.

Καλά ναι, από τοπία και animations είναι άψογο. Ειδικά και εκείνο με τους λύκους και μερα/νύχτα, στην έρημο με τις μέδουσες κτλ κτλ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...