Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, sndev είπε

αν δεν έχεις ασχοληθεί με το jedi πιάσε αυτό

Μετά ανάλογος hogwarts η callisto

Κ εγω για το jedi με κόβω.

Το hogwarts το έχω παραγγείλει σε καλή τιμή, αλλά έχω ενδοιασμούς. Θα δούμε.

Πάντως αν πιάσω callisto με βλέπω να ακυρώνω το hogwarts κ να παίρνω dead space.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα

Αγόρασα το παιχνίδι του τίτλου, από skroutz και στην περιγραφή έγραφε και PRE ORDER BONUS. Μέσα στην συσκευασία δεν υπήρχε κάποιος κωδικός για εξαργύρωση. Ξέρετε μήπως πως παίρνεις το bonus?

2 hours ago, toni31 said:

Μέσα στην συσκευασία δεν υπήρχε κάποιος κωδικός για εξαργύρωση. Ξέρετε μήπως πως παίρνεις το bonus?

Πανω στο κουτι, κατω απο το λογοτυπο του PS5, γραφει launch edition ή standard? Αν το 2ο, δεν εχει pre order bonus και ηταν λαθος η καταχωρηση απο το καταστημα. btw δεν ειναι καμια καλη armor, οποτε δεν χανεις και κατι

• Like 1

19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πανω στο κουτι, κατω απο το λογοτυπο του PS5, γραφει launch edition ή standard? Αν το 2ο, δεν εχει pre order bonus και ηταν λαθος η καταχωρηση απο το καταστημα. btw δεν ειναι καμια καλη armor, οποτε δεν χανεις και κατι

Δεν γράφει τίποτα. Το θέμα για εμένα δεν είναι το armor. Βασικά το παιχνίδι δεν το παίζω εγώ αλλά ο γιος μου, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται και αυτός πολύ όσο κατάλαβα για το armor. Για εμένα το θέμα είναι ότι το προϊόν που αγόρασα είχε παραπλανητικό τίτλο. Μετά από ερώτηση στο skroutz η απόφαση ήταν 5€ κουπόνι για μελλοντική χρήση. 

44 λεπτά πριν, toni31 είπε

Δεν γράφει τίποτα. Το θέμα για εμένα δεν είναι το armor. Βασικά το παιχνίδι δεν το παίζω εγώ αλλά ο γιος μου, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται και αυτός πολύ όσο κατάλαβα για το armor. Για εμένα το θέμα είναι ότι το προϊόν που αγόρασα είχε παραπλανητικό τίτλο. Μετά από ερώτηση στο skroutz η απόφαση ήταν 5€ κουπόνι για μελλοντική χρήση. 

Όντως στην standard δεν γράφει κάτι, οπότε δεν έχετε pre order bonus σε αντίθεση με τις launch editions

20221207165648_god_of_war_ragnarok_ellinikoi_ypotitloi_kai_metaglottisi_ps5_game.jpeg

20220803172734_god_of_war_ragnarok_launch_edition_ps5_game.jpeg

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Είχα ξεχάσει να το κάνω platinum λόγω ότι δεν έβρισκα τότε ένα hilt ή relic. Επίσης είχα  τράβηξα και το παρακάτω screenshot κατά την διάρκεια της μάχης με τις valkyries (ξεχασμένο μέσα στο ps) 

Screenshot_20230515_211810_PS App.jpg

1880dae470396-screenshotUrl.jpg

• Like 2

• 5 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

τελειωσα σημερα το GoD του 2018 και επιασα καπακια το Ragnarok.

ειναι ιδεα μου ή στο Ragnarok ειναι λιγο πιο "cartoony" καποια πραγματα?
το ui,καποια animations.

δεν ξερω, στη μια-μιαμιση ωρα που επαιξα, μου φανηκε πολυ πιο "αναλαφρο" απο το προηγουμενο, πραγμα που με απογοητευσε λιγακι.

8 ώρες πριν, sleepychris είπε

τελειωσα σημερα το GoD του 2018 και επιασα καπακια το Ragnarok.

ειναι ιδεα μου ή στο Ragnarok ειναι λιγο πιο "cartoony" καποια πραγματα?
το ui,καποια animations.

δεν ξερω, στη μια-μιαμιση ωρα που επαιξα, μου φανηκε πολυ πιο "αναλαφρο" απο το προηγουμενο, πραγμα που με απογοητευσε λιγακι.

Ανεβάζει στροφές. Είσαι νωρίς ακόμα.

μεγιστη απογοητευση το ragnarok.

γιατι αυτο που χρειαζοταν ενα παιχνιδι για τη μαχη μεταξυ των θεων και το τελος του κοσμου, ηταν να πεταξουμε τον Kratos στην ακρη και να βαλουμε main fucking story missions με τον πιτσιρικα να μαζευει φρουτα και να πεταει βοτσαλακια στη λιμνη!

σοβαρα, υπαρχει οντως κοσμος που υποστηριζε οτι περσυνο GOTY επρεπε να ειναι αυτο το πραγμα και οχι το Elden Ring?
μαλακα μου,ειπαμε... εχει και το fanboyλίκι τα ορια του!

• Confused 2
  • Sad 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τι free? Γτ free? Τι παγίδα μας στήνει η  sony? Να χει διαφημίσεις μεσα;  τι συμβαίνει στο βασίλειο; 

Μήπως η κοστολόγηση ειναι θέμα στούντιο; να λειπει ο jim Ryan κ χορεύουν τα ποντίκια; 

Απο την άλλη χαλασε και η σαντα Μόνικα βγαζει dlc που δεν έβγαζε ποτε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...