ilias78 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Κ για τον king kraki υπάρχει κάτι... δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Έχετε full gear φαντάζομαι όσοι προσπαθείτε τα 2 τελευταία bosses? Με καλό gear και το berserk resurrection stone δεν είναι τόσο δύσκολα θεωρώ. (Πιο πολύ δυσκολεύτηκα με τους 3 berserkers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Ζορικος. Προσπάθησα για καμιά ωρίτσα κ κατάφερα μόνο να τον φτάσω στην τελευταία σκάλα πριν τελειώσει. Δεν έκατσε κ το glitch να τελειωνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, ilias78 είπε Ζορικος. Προσπάθησα για καμιά ωρίτσα κ κατάφερα μόνο να τον φτάσω στην τελευταία σκάλα πριν τελειώσει. Δεν έκατσε κ το glitch να τελειωνουμε Αν θυμάμαι καλά όταν είναι ψηλά όταν του ρίχνεις με βέλη (τετράγωνο) δε θυμάμαι όμως τα πράσινα η τα μωβ του κάνεις interrupt κ δεν είναι μόνο ότι του κόβεις μια δυνατή επίθεση προλαβαίνεις να του ρίξεις αρκετές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sndev είπε Αν θυμάμαι καλά όταν είναι ψηλά όταν του ρίχνεις με βέλη (τετράγωνο) δε θυμάμαι όμως τα πράσινα η τα μωβ του κάνεις interrupt κ δεν είναι μόνο ότι του κόβεις μια δυνατή επίθεση προλαβαίνεις να του ρίξεις αρκετές. Θα το δοκιμασω Εντομεταξυ βλέπω κάτι βιντεακια που τον τελειώνουν σε 25 sec κ μάλιστα στο δύσκολο!!!!! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από ilias78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Εχ θελει λιγη προπονηση. Πχ εκανα πριν λιγο το ελφ στο elves library και ετρωγα ξυλο μεχρι να καταλαβω οτι στις κιτρινες επιθεσεις πρεπει να κανεις συγκεκριμενη στιγμη parry. Γενικα απο την αρχη επαιζα parry μονο στις απλες επιθεσεις, και γενικα ειμαι ατομο που στα Games παω για builds με regen κτλ γτ δεν μπορω ασπιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εχ θελει λιγη προπονηση. Πχ εκανα πριν λιγο το ελφ στο elves library και ετρωγα ξυλο μεχρι να καταλαβω οτι στις κιτρινες επιθεσεις πρεπει να κανεις συγκεκριμενη στιγμη parry. Γενικα απο την αρχη επαιζα parry μονο στις απλες επιθεσεις, και γενικα ειμαι ατομο που στα Games παω για builds με regen κτλ γτ δεν μπορω ασπιδες Κ εγω δεν μπορώ να συγχρονιστω κ να πετύχω να βγάλω άμυνα στις κίτρινες επιθέσεις.... κουλός!!!!!!! Χαχααχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ilias78 είπε Κ εγω δεν μπορώ να συγχρονιστω κ να πετύχω να βγάλω άμυνα στις κίτρινες επιθέσεις.... κουλός!!!!!!! Χαχααχαχ Πχ εδω το κλιπ αφου καταλαβα τι παιζει με τις επιθεσεις. Αν το κανεις πιο νωρις στις κιτρινες, τρως κατι σαν stun. Απο οτι καταλαβα, το σωστο parry γινεται οταν εχει ανοιξει ο κιτρινος κυκλος και "σπαει" σιγα σιγα (πριν εξαφανιστει). https://www.twitch.tv/videos/1705037684 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πχ εδω το κλιπ αφου καταλαβα τι παιζει με τις επιθεσεις. Αν το κανεις πιο νωρις στις κιτρινες, τρως κατι σαν stun. Απο οτι καταλαβα, το σωστο parry γινεται οταν εχει ανοιξει ο κιτρινος κυκλος και "σπαει" σιγα σιγα (πριν εξαφανιστει). https://www.twitch.tv/videos/1705037684 Δηλαδή πάνω στο σπάσιμο του κύκλου πατάς το l1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, ilias78 είπε Δηλαδή πάνω στο σπάσιμο του κύκλου πατάς το l1? Ναι. Όταν τρώω το stun, παρατήρησα ότι είχα σηκώσει ασπίδα λίγο νωρίτερα. Πάντως, βρήκα σπαστικό στο gameplay το γεγονός ότι αν ξεκινήσει ο εχθρός ένα combo, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πχ στο συγκεκριμένο, όταν πετάει το δόρυ σαν μπούμερανγκ, ετσι και σε πιάσει, έχεις φάει και τα επόμενα 1-2 (αναλόγως πόσο health απομένει στο boss) που θα στείλει. Το πετύχει και αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) το τερμάτισα και εγώ, platinum trophy... Αναρωτιέμαι αν το update που έρχεται θα έχει απλά το new game plus ή κάτι παραπάνω... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από sotirisl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, sotirisl είπε το τερμάτισα και εγώ, platinum trophy... Αναρωτιέμαι αν το update που έρχεται θα έχει απλά το new game plus ή κάτι παραπάνω... τίποτα παραπάνω γενικά το στούντιο αυτό δεν βγάζει dlc αν εννοείς αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, sotirisl είπε το τερμάτισα και εγώ, platinum trophy... Αναρωτιέμαι αν το update που έρχεται θα έχει απλά το new game plus ή κάτι παραπάνω... Όλο και κάτι θα έχει. Στο προηγούμενο δεν βγάλανε dlc αλλά το armour bonus μπορούσε να γίνει gem οπότε έφτιαχνες πολύ ωραίους συνδυασμούς. Επίσης δεν θυμάμαι αν το infinity gauntlet το είχε από την αρχή ή το βάλανε μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μου έβγαλε το λάδι σήμερα αλλά μετά από 2 ώρες μαχών με αίμα, δάκρυα, ιδρώτα τον κατάφερα. Τις τελευταίες μέρες είδα αρκετά βιντεακια για να δω τον τρόπο που κινείται. Είδα το glitch το οποίο δεν μου έκατσε αλλά κ κάτι μάχες που τον βγάζουν σε μισό λεπτό. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις τακτικές αυτές αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό πούμε βοήθησε τελικά ήταν να αφήσω για το τέλος το hill of horud relic οπότε κ με χαμηλή ζωή είχα το χρόνο να τον τελειώσω. Πολύ καλό παιχνίδι πραγματικά. Θα ασχοληθώ με κάτι άλλο τώρα (ή το jedi του plus ή το callisto) κ μετά θα πάμε για new game+. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, ilias78 είπε Μου έβγαλε το λάδι σήμερα αλλά μετά από 2 ώρες μαχών με αίμα, δάκρυα, ιδρώτα τον κατάφερα. Τις τελευταίες μέρες είδα αρκετά βιντεακια για να δω τον τρόπο που κινείται. Είδα το glitch το οποίο δεν μου έκατσε αλλά κ κάτι μάχες που τον βγάζουν σε μισό λεπτό. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις τακτικές αυτές αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό πούμε βοήθησε τελικά ήταν να αφήσω για το τέλος το hill of horud relic οπότε κ με χαμηλή ζωή είχα το χρόνο να τον τελειώσω. Πολύ καλό παιχνίδι πραγματικά. Θα ασχοληθώ με κάτι άλλο τώρα (ή το jedi του plus ή το callisto) κ μετά θα πάμε για new game+. αν δεν έχεις ασχοληθεί με το jedi πιάσε αυτό Μετά ανάλογος hogwarts η callisto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα