Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, therion1985 είπε

Kαλησπέρα.Μου χε δανεισει γνωστος το Psn account του με το god of war,και το χω φτασει 90%,Δε προλαβα να το τερματησω και μου το ζητησε πισω.Το επαιζα στο Ps4,Τωρα πηρα Ps5 ενω πουλησα το Ps4,και βαριεμαι να ξαναπαιξω 20 ωρες παιχνιδι για να ξαναφτασω εκει που ημουν.Υπαρχει τροπος,να αγορασω saves ετοιμα?η αν υπηρχε τροπος να αγοραζα trophies θα μου ξεκλειδωναν Missions?ευχαριστω

οχι.. μόνο αν έπαιζες στο δικό σου account κ έχεις τα δικά σου saves στο cloud η σε USB.

Επεξ/σία από sndev
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη Χρονια σε ολους το 23' να φερει σε ολους οτι ποθουν.

Τερματιστηκε το επος προχθες. Γυρω στις 34 ωρες μου πηρε να δω credits και ηδη εχω γραψει αλλες 5. Ειμαι πανω απο ~85% σε ολα τα βασιλεια και με καποια 100%. Ακομα τριγυρναω ομως γιατι δεν μπορω να βγω και να παιξω κατι αλλο. Κυριολεκτικα με ρουφαγε οποτε ανοιγα το PS5.  Τρομερα εθιστικο και  ευχαριστο gameplay. Δεν ηθελα να τελειωσει.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καλη Χρονια σε ολους το 23' να φερει σε ολους οτι ποθουν.

Τερματιστηκε το επος προχθες. Γυρω στις 34 ωρες μου πηρε να δω credits και ηδη εχω γραψει αλλες 5. Ειμαι πανω απο ~85% σε ολα τα βασιλεια και με καποια 100%. Ακομα τριγυρναω ομως γιατι δεν μπορω να βγω και να παιξω κατι αλλο. Κυριολεκτικα με ρουφαγε οποτε ανοιγα το PS5.  Τρομερα εθιστικο και  ευχαριστο gameplay. Δεν ηθελα να τελειωσει.

Μια από τα ίδια ήμουν που παιξε παιξε  έγινε πλατίνα, δώσε μια ευκαιρία στα trials αν δε τα έκανες, τα βρήκα διασκεδαστικά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει καποιος τι γίνεται με τα challenges στο Muspelheim? Έχω βγάλει 10 challenges κ δεν μου ανοίγει τα υπόλοιπα.

οταν κοιτάς το σπαθι απο ψηλα οι κύκλοι στο εδαφος γύρω απο το σπαθι με τα γράμματα ειναι φωτισμένοι η τα έσβησες ?

image.png.ad7e5fd1cb5e912c00d7970bb31840e7.png

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sndev είπε

οταν κοιτάς το σπαθι απο ψηλα οι κύκλοι στο εδαφος γύρω απο το σπαθι με τα γράμματα ειναι φωτισμένοι η τα έσβησες ?

image.png.ad7e5fd1cb5e912c00d7970bb31840e7.png

Φωτισμένοι είναι με τα γράμματα από τις μικρές αρένες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Φωτισμένοι είναι με τα γράμματα από τις μικρές αρένες 

ωραια πρεπει να σβηνεις εναν ενα κυκλο. πχ λεει ο ενας FR. πας στην αρενα F καθαριζεις οποιο επιπεδο θες πχ το 1. Σβήνει το F απο το κυκλο. πας στην R καθαριζεις παλι οποιο επιπεδο θες πχ 1. θα σβησει ο κυκλος FR ετσι. μολις σβησει πας στο σπαθί κ κανεις εκεινο το challenge αν το βγαλεις μενει σβηστος ο κυκλος και πας στον επομενο συνδιασμο γραμματων μεχρι να σβησουν ολα.

υποψιν γτ εγω τυρανιθηκα εκτος των κυκλων υπαρχουν αλλοι 2 νομιζω συνδιασμοι γραμματων μπροστα στις πορτες οπου ερχονται οι κακοι πρεπει να σβησουν κ αυτα με τον ιδιο τροπο. οταν σβησουν ολα κ κανεις κ τελικη δοκιμασια τοτε τελειωνει. νομιζω ειναι 17 συνολο

ασχετα μετις δοκιμασίεςμετα  αν θες να φας την φωκια τη gna για τη πλατινα κ τα βρεις σκουρα αν θες να σου πω υπαρχει glitch 

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sndev είπε

ωραια πρεπει να σβηνεις εναν ενα κυκλο. πχ λεει ο ενας FR. πας στην αρενα F καθαριζεις οποιο επιπεδο θες πχ το 1. Σβήνει το F απο το κυκλο. πας στην R καθαριζεις παλι οποιο επιπεδο θες πχ 1. θα σβησει ο κυκλος FR ετσι. μολις σβησει πας στο σπαθί κ κανεις εκεινο το challenge αν το βγαλεις μενει σβηστος ο κυκλος και πας στον επομενο συνδιασμο γραμματων μεχρι να σβησουν ολα.

υποψιν γτ εγω τυρανιθηκα εκτος των κυκλων υπαρχουν αλλοι 2 νομιζω συνδιασμοι γραμματων μπροστα στις πορτες οπου ερχονται οι κακοι πρεπει να σβησουν κ αυτα με τον ιδιο τροπο. οταν σβησουν ολα κ κανεις κ τελικη δοκιμασια τοτε τελειωνει. νομιζω ειναι 17 συνολο

ασχετα μετις δοκιμασίεςμετα  αν θες να φας την φωκια τη gna για τη πλατινα κ τα βρεις σκουρα αν θες να σου πω υπαρχει glitch 

Δηλαδή ξανά κάνω τις ιδιες δοκιμασίες απο τις μικρές αρένες για να πετύχω τους συνδυασμούς?

Ναι για πλατίνα πάω. Για πες το γιατί δοκίμασα 2-3 φορες κ με έσκισε.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Δηλαδή ξανά κάνω τις ιδιες δοκιμασίες απο τις μικρές αρένες για να πετύχω τους συνδυασμούς?

Σωστά απλά πρώτα διάβαζε ποια γράμματα χρειάζεσαι και με ποια σειρά μην τα κάνεις τυχαία. . αν ο κύκλος λέει FR μη κάνεις πρώτα το R και μετά το F δε θα δουλέψει

34 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Ναι για πλατίνα πάω. Για πες το γιατί δοκίμασα 2-3 φορες κ με έσκισε.

Spoiler

• Thanks 1
Δημοσ.

για τα 2 τελευταια bosses η αποψη μου ειναι οτι βοηθαει απειρα το Emblem of Elusion(που σε απομακρυνει περισσοτερο οταν κανεις καποια αποφυγη).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, sndev είπε

.

Δουλεύει αυτό το glitch???? Έχω φάει πόση ώρα κ δεν το καταφέρνω με τιποτα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Δουλεύει αυτό το glitch???? Έχω φάει πόση ώρα κ δεν το καταφέρνω με τιποτα

τι να σου πω να το φτιάξανε? εγω ετσι την ειχα φαει πριν 2-3ς βδομάδες δεν την έβγαζα με τπτ αλλιώς. παιζουν κ αλλα glitch αμα googlareis δοκίμασε κ αυτο .. λεει πριν 11 ωρες upload 

Spoiler

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sndev είπε

τι να σου πω να το φτιάξανε? εγω ετσι την ειχα φαει πριν 2-3ς βδομάδες δεν την έβγαζα με τπτ αλλιώς. παιζουν κ αλλα glitch αμα googlareis δοκίμασε κ αυτο .. λεει πριν 11 ωρες upload 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εντάξει το πετυχα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/1/2023 στις 12:31 ΠΜ, sndev είπε

Όχι και φώκια ρε συ.🤣 Με τόσο ξύλο που έχει ρίξει η κυρία σε όσους παιδεύονται για την πλατίνα, εμείς θα έπρεπε να είμαστε Μονάχους Μονάχους  - είδος προς εξαφάνιση.

και μόνο από τον τόνο της φωνής μου και τα μπινελίκια στο τέλος καταλαβαίνεις που με είχε φτάσει.😂

Btw από το να φάω ένα μισάωρο προσπαθώντας αυτό το αυτιστικό glitch θα προτιμούσα να μη πάρω πλατίνα ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...