Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Lol, nice. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, xavier είπε τα τρελα νουμερα που εκανε το ποκεμον στην πρωτη εβδομαδα του launch του Spoiler Αν ριξεις μια ματιά στις πωλήσεις σε Ιαπωνια μεριά για τα pokemon , θα δεις πως προκύπτουν τα τόσο υψηλά τους νούμερα. https://www.vgchartz.com/article/455691/japan-weekly-week-48-2022/ Και σε Ευρώπη πχ Γαλλία, τα πάνε πολύ καλύτερα όπως και άλλα γνωστά παιχνιδια της N Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, xavier είπε δε μπορω να καταλαβω πως ξεπερασε το pokemon, ακομα και το οτι κυκλοφορησε 9 μερες νωριτερα με τα τρελα νουμερα που εκανε το ποκεμον στην πρωτη εβδομαδα του launch του, δεν εχει λογικη. Οι πωλησεις, αν καταλαβαινω καλα τη λιστα, ειναι σε εισπραξεις, οχι σε τεμαχια. Το gow πιστευω ειναι κατα μεσο ορο ενα 15αρι ακριβοτερο, οποτε πολυ πιθανον, να εχει λιγοτερες πωλησεις, αλλα μεγαλυτερες εισπραξεις. Με επιφυλαξη το λεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εκεί που είμαι πάνω στην κάψα και το απολαμβάνω μου πετάει level…. Spoiler με τον Boy. Δεν χρειάζεται που φύγαμε από το concept του σφαγέα δίνοντας μια πιο ανθρώπινη διάσταση εδω όπως το πάει μέχρι στιγμής το 1/3 του παιχνιδιού θα είναι με τον Αντρέα. Ήμαρτον 🤬…. ένα επίπεδο μου θύμισε little nightmares ενώ είχαμε και το κλασικό επίπεδο με τις peaceful περιηγήσεις αλα last of us. Το επίπεδο του Αντρέα με την κοπέλια που μάζευαν μήλα απλά ασχολίαστο. Συγνώμη που στέκομαι σε κάποια αρνητικά αλλά για εμένα είναι εντελώς ντεκαβλε και μου χαλάνε το επικό pacing με τον κράτος. Επίσης επιλογή για skip των cinematic ? Helloooooo Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από Lotof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Lotof είπε Και εκεί που είμαι πάνω στην κάψα και το απολαμβάνω μου πετάει level…. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου με τον Boy. Δεν χρειάζεται που φύγαμε από το concept του σφαγέα δίνοντας μια πιο ανθρώπινη διάσταση εδω όπως το πάει μέχρι στιγμής το 1/3 του παιχνιδιού θα είναι με τον Αντρέα. Ήμαρτον 🤬…. ένα επίπεδο μου θύμισε little nightmares ενώ είχαμε και το κλασικό επίπεδο με τις peaceful περιηγήσεις αλα last of us. Το επίπεδο του Αντρέα με την κοπέλια που μάζευαν μήλα απλά ασχολίαστο. Συγνώμη που στέκομαι σε κάποια αρνητικά αλλά για εμένα είναι εντελώς ντεκαβλε και μου χαλάνε το επικό pacing με τον κράτος. Επίσης επιλογή για skip των cinematic ? Helloooooo Spoiler καλο ειναι να λεμε και τα αρνητικά σε ολα τα θεματα που μας πειράζουν - προβληματίζουν , βέβαια εσένα στο χάλασε, εμένα με χαλάρωσε. Btw υπάρχει λόγος για να εξηγηθούν πράγματα. Για την επιλογή στα cinematics συμφωνώ αλλα πιστεύω το κάνανε επίτηδες, θα δεις παρακάτω σε μη story cinematics υπάρχει παράληψη , ενώ στο στόρι οχι, στοχευμενα το κάνανε έτσι , ε.. κ ο σφαγέας έπαψε να είναι δεινός χασάπης απο το προηγούμενο.. μην ανησυχείς θα παίξεις πολύ με τον κράτος , νομίζω είσαι στο 1/5 του συνόλου Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/12/2022 στις 12:29 ΠΜ, sndev είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου καλο ειναι να λεμε και τα αρνητικά σε ολα τα θεματα που μας πειράζουν - προβληματίζουν , βέβαια εσένα στο χάλασε, εμένα με χαλάρωσε. Btw υπάρχει λόγος για να εξηγηθούν πράγματα. Για την επιλογή στα cinematics συμφωνώ αλλα πιστεύω το κάνανε επίτηδες, θα δεις παρακάτω σε μη story cinematics υπάρχει παράληψη , ενώ στο στόρι οχι, στοχευμενα το κάνανε έτσι , ε.. κ ο σφαγέας έπαψε να είναι δεινός χασάπης απο το προηγούμενο.. μην ανησυχείς θα παίξεις πολύ με τον κράτος , νομίζω είσαι στο 1/5 του συνόλου Spoiler Ομολογώ ότι την 4η φορά που έπρεπε να χειριστώ τον Αντρέα στο level που συναντά τον Odin ήταν μακράν και η καλύτερη. Σκετη απόλαυση οι μαχες σε καθαρά ισλανδικό πανέμορφο τοπίο. Επίσης έχει δυναμώσει και ο πιτσιρικάς και με τα νέα skill είναι και πιο απολαυστικός ο χειρισμός του. Νομίζω το πιο ωραίο σκηνικό του παιχνιδιού (αν είσαι φυσιολάτρης) είναι εκεί που ο κράτος συναντά την lady of the forge. Αρχίζει και φορτσάρει το παιχνίδι από το ακόντιο και μετά. Θα εκφράσω πάλι ένα μικρό παράπονο που είχα και με το GoW του 18…. καταλαβαίνω ότι έχει αλλάξει η προοπτική του χαρακτήρα και της κάμερας….. μου λείπουν πολύ οι τεράστιοι σε κλίμακα αρχηγοί των παλιών GoW…. ακόμα θυμάμαι την πρώτη ώρα στο GOW3/ps3!!! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Lotof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Εχω αγορασει το παιχνιδι ( μενω εξωτερικο) αλλα δεν βρισκω την επιλογη της ελληνικης μεταγλωτισης, αν θυμαμαι εχει να διαλεξω Γερμανικα ,Αγγκλια, Γαλλικα, Ιταλικα μονο. Υπαρχει τροπος να προσθεσω ελληνικη μεταγλωτιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, harisv είπε Εχω αγορασει το παιχνιδι ( μενω εξωτερικο) αλλα δεν βρισκω την επιλογη της ελληνικης μεταγλωτισης, αν θυμαμαι εχει να διαλεξω Γερμανικα ,Αγγκλια, Γαλλικα, Ιταλικα μονο. Υπαρχει τροπος να προσθεσω ελληνικη μεταγλωτιση? Εχεις PS5? Αν ναι στην αρχική οθόνη του PS5 επελεξε το game και πάτα το κουμπάκι που ειναι διπλα στο τριγωνο και επελεξε το "Διαχείριση περιεχομενων παιχνιδιου" Και δες αν στα Δεδομένα γλώσσας εχει τα ελληνικά να τα κάνεις download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, vorlon68 είπε Εχεις PS5? Αν ναι στην αρχική οθόνη του PS5 επελεξε το game και πάτα το κουμπάκι που ειναι διπλα στο τριγωνο και επελεξε το "Διαχείριση περιεχομενων παιχνιδιου" Και δες αν στα Δεδομένα γλώσσας εχει τα ελληνικά να τα κάνεις download Το δοκιμασα αλλα δεν εμφανιζει τα ελληνικα. Θεωρω μεγαλο λαθος να μην συμπεριλαμβανουν την ελληνικη γλωσσα οταν τα αγοραζουμε απο χωρα ΕΕ. Λες και δεν μενουν Ελληνες εκτος Ελλαδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Ίσως φταίει το γεγονός πως είναι πρωτοβουλία της sony Ελλάς να μπουν ελληνικά κ όχι της Santa Monica. Έτσι νομίζω τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 https://www.reddit.com/r/nextfuckinglevel/comments/zqofja/when_a_218_m_72_person_decides_to_cosplay/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Great news!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion1985 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Kαλησπέρα.Μου χε δανεισει γνωστος το Psn account του με το god of war,και το χω φτασει 90%,Δε προλαβα να το τερματησω και μου το ζητησε πισω.Το επαιζα στο Ps4,Τωρα πηρα Ps5 ενω πουλησα το Ps4,και βαριεμαι να ξαναπαιξω 20 ωρες παιχνιδι για να ξαναφτασω εκει που ημουν.Υπαρχει τροπος,να αγορασω saves ετοιμα?η αν υπηρχε τροπος να αγοραζα trophies θα μου ξεκλειδωναν Missions?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα