Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έπος το παιχνίδι , το τερμάτισα και τώρα προσπαθώ να βγάλω την Πλατίνα. 

Ξερετε αμα Βγει και άλλο ; Η αλήθεια είναι έτσι όπως τελειώνει αφήνει την πόρτα ανοιχτή για κάτι ακόμα . 
Αλλά το θέμα είναι , με ποιον άλλον θα βγάλει το επόμενο ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το ξεκίνησα προχθές, και ενώ το ξεκίνησα στο gof of war, κατέβασα σχετικά γρήγορα στο no mercy. 

Ωστόσο, όταν πήγα στην περιοχή των νάνων, ένιωσα να είμαι τρομερά underpowered, εκτός αν το νόημα του combat είναι να βγάλεις το finisher σύντομα σχετικά (δεν έκανα dmg στις σαύρες). 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έχω κάνει τα side με τα mines και το φυλάκιο. Τι να σχετικά με το build? Να αναβαθμίσω το armor που πηρα από pre order ή να κάνω craft αυτήν που έβγαλε σε εκείνη την περιοχή? (δεν θυμάμαι όνομα, που δίνει vitality) 

θα στρώσει προχώρα κ μάθε να αλλάζεις τα οπλα την ώρα της μαχης κ να χρησιμοποιείς κ τον Αντρέα με τετράγωνο. 

μη ξεχνάς να ανεβάζεις τα σκιλλ σου

3 ώρες πριν, sndev είπε

θα στρώσει προχώρα κ μάθε να αλλάζεις τα οπλα την ώρα της μαχης κ να χρησιμοποιείς κ τον Αντρέα με τετράγωνο. 

μη ξεχνάς να ανεβάζεις τα σκιλλ σου

Μου θύμησε το παρακάτω βίντεο στο 1:40. 😆

• Like 1

Στις 30/11/2022 στις 11:16 ΠΜ, Cue είπε

Αρχικές σκέψεις μετά από 55 ώρες και τίτλους τέλους. Νιώθω λίγο meh. Κυρίως από την ιστορία.

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι επειδή ξόδεψα αρκετό χρόνο να κάνω όλες τα "favours", collectables και side quests κατά την διάρκεια. Ίσως να αναλώθηκα αρκετά και να έχασα την ροή της κυρίως ιστορίας.

Μου άρεσαν όλοι οι χαρακτήρες και το πώς παρουσιάστηκαν. Κάποιες σκηνές πολύ δυνατές όντως.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παρά όλα αυτά, όπως έπαιζα το παιχνίδι, ακούγοντας της ιστορίες, όλο το στήσιμο γύρω από τις προφητείες, πάμε για Ragnarok, όχι δε πάμε, όλο και αυξανόταν το hype και η φαντασία μου έτρεχε με τρελούς ρυθμούς.

Περίμενα πολλές περισσότερες ανατροπές και εξελίξεις. Περίμενα αποκαλύψεις. Περίμενα να δω γεγονότα που έγιναν πίσω από τις κάμερες.

Νιώθω ότι όλο το χτίσιμο για το Ragnarok δεν είχε το αντίστοιχο αποτέλεσμα και με άφησε κάπως "χλυαρό".

Μερικές από τις θεωρίες που μου πέρασαν από το μυαλό.

• Αποκάλυψη ότι ο Loki κάπως σχεδίασε και ήταν υπεύθυνος για την ολοκλήρωση της προφητείας του Ragnarok. Καθώς και το να 'ξεγελάσει" τον Kratos να κάνει συγκεκριμένες ενέργειες και να κατευθύνει άλλους στο να έρθει το Ragnarok.
  • Ο Odin όντως να κοροϊδεύει τον Loki όπως φάνηκε, σε σημείο όμως που ο Loki να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει ο Odin. Αυτό είναι και το σημείο που κάνει τον Loki να θέλει να διορθώσει τα λάθη του καθιστώντας τον κύριο υπεύθυνο για το Ragnarok. Επίσης περίμενα η Agraboda να είναι ο Odin!
  • Ο Loki να χρησιμοποιήσει τα marbles για να φέρει τους γίγαντες στην μάχη.
  • Ο Kratos να πεθαίνει σαν πολεμιστής σε μία επική μάχη στο Ragnarok προστατεύοντας τον γιο του αντί από εκδίκηση.

Συμφωνω ακριβως για το θεμα της ιστοριας. Εχουν μπλεξει ποσα πραματα που στο τελος εχουν ελαχιστο η κανενα payoff. Αφου δειχνει διαφορα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,τα οποια στο τελος απλα ηταν ασχετα η δεν εβγαζαν νοημα

Τωρα θα μου πεις παιζεις GoW και σε νοιαζει το στορυ ? Ναι απτην στιγμη που το καναν cinematic story focused με πολλα cutscenes,παιζει μεγαλο ρολο.

Οσον αφορα τα υπολοιπα,το Ragnarok ειναι ανωτερο στα περισσοτερα πραγματα απτο προηγουμενο. 2 μειονεκτηματα σε σχεση με το προηγουμενο, πρωτον οτι δεν υπηρχε realm σαν το Midgard του πρωτου, το οποιο ηταν κορυφαιο απο σχεδιαστικης αποψης.

Και δευτερον,αρκετα puzzle μου φανηκαν αρκετα απλοικοτερα η βαρετα σε σχεση με το προηγουμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παίξει μόλις 2 ώρες και τόση μεγάλη ικανοποίηση δεν μου έδωσε σε κανένα σημείο του ΟΛΟ το forbidden west για παράδειγμα."Sony και καλά" να μας παρουσιάσουν το Horizon ως ένα ακόμα από τα μεγάλα όπλα στο portfolio. Εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο immersion και care που κακά τα ψέματα μόνο από naughty dog βλέπουμε στα Sony exclusive. Επιτέλους μετά από καιρό ένα παιχνίδι που να κολλάω και ν ανυπομονώ να συνεχίσω. Τα σέβη μου στον Cory!

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 2

Τέλος και από εμένα platinum στο Give me no mercy(γιατί κλειδώνουν το Gmgow στο πρώτο playthrough δεν έχω καταλάβει ακόμα, αναμονή για new game+ για gmgow ) στις 67 ώρες.

Πολύ καλύτερες οι μάχες, πολύ πιο γρήγορες και μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών. Γενικά το βρήκα πολύ πιο εύκολο από το πρώτο. ( Sigrun μου είχε πάρει πολλές μέρες ενώ τώρα έφαγα τα 2 "bosses" σε 1-2 ώρες συνολικά)

Το story αρκετά καλό σε γενικές γραμμές αλλά τα συναισθήματα/ανατριχίλα που έβγαλε το πρώτο σε όλο το sequence με τα blades δεν το φτάνει ούτε για αστείο.

Δεν ξέρω αν συνολικά είναι καλύτερο από το πρώτο (στην χειρότερη ισάξιο) αλλά σίγουρα είναι must play.

δε μπορω να καταλαβω πως ξεπερασε το pokemon, ακομα και το οτι κυκλοφορησε 9 μερες νωριτερα με τα τρελα νουμερα που εκανε το ποκεμον στην πρωτη εβδομαδα του launch του, δεν εχει λογικη.

1670596502552?e=1673481600&v=beta&t=BbS_

7 minutes ago, xavier said:

δε μπορω να καταλαβω πως ξεπερασε το pokemon, ακομα και το οτι κυκλοφορησε 9 μερες νωριτερα με τα τρελα νουμερα που εκανε το ποκεμον στην πρωτη εβδομαδα του launch του, δεν εχει λογικη.

1670596502552?e=1673481600&v=beta&t=BbS_

Που το ξεπέρασε? 

3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Σε πωλήσεις είναι μπροστά το Pokemon. Νομίζω κάπου τα μπερδέψαμε. :P

λογικα ετσι ειναι , για αυτο μου εκανε εντυπωση o πινακας που ποσταρα για τις πωλησεις του Νοεμβρη στην Αμερικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...