Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Να αφήσω κι εγώ το λιθαράκι μου.

Λογικά είμαι κάπου στην μέση.

Απόκρυψη περιεχομένων

Μόλις τελείωσα την μάχη με το αρχίδι τον Heimdall

Spoiler

Αυτό το αρχίδι έπρεπε να είχε φάει πρώτα το βασανιστικό άγριο ξύλο που έφαγαν Helios, Poseidon, Zeus πριν εισπράξουν το τελειωτικό χτύπημα. Mercy kill εντελώς ο θάνατος του Heimdall. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Η βασικη ιστορια ποσες ωρες ειναι? Εχω παιξει 18 ωρες, παιζοντας μονο την βασικη ιστορια χωρις side quests.

20 ώρες περίπου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί ρε Santa Monica το motion blur και ο κόκκος να είναι στον Θεό? Παιδιά βγάλτε το film grain και μειώστε το motion blur απο τα setting για πιο καθαρή εικόνα! 

Επεξ/σία από metallica 13
  • Like 2

12 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αυτό το αρχίδι έπρεπε να είχε φάει πρώτα το βασανιστικό άγριο ξύλο που έφαγαν Helios, Poseidon, Zeus πριν εισπράξουν το τελειωτικό χτύπημα. Mercy kill εντελώς ο θάνατος του Heimdall. 

Spoiler

Νομίζω απλα δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο πολύ. Το μπασταρδάκι αυτό δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος. Εκεί που ξεκίνησε να του χτυπάει το κεφαλι σηκώθηκα όρθιος γιατί λεω θα ξεκινήσει το smash button και θα το ευχαριστηθώ  αλλά απογοητευτικα με τον θάνατο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το PS4 Pro σε οθόνη υπολογιστή 144hz 2κ 27αρα ( Aorus AD27QD IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz) , στο ps4 pro όποιος το έχει το παιχνίδι αξίζει θα παίζει ομαλά οσο αφορά τα fps σε performance mode ή να περιμένω οταν πάρω ps5 να παιχτεί εκει ?

Υ.Γ : Το πρώτο το λάτρεψα πάντως

Επεξ/σία από SPANK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SPANK είπε

Έχω το PS4 Pro σε οθόνη υπολογιστή 144hz 2κ 27αρα ( Aorus AD27QD IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz) , στο ps4 pro όποιος το έχει το παιχνίδι αξίζει θα παίζει ομαλά οσο αφορά τα fps σε performance mode ή να περιμένω οταν πάρω ps5 να παιχτεί εκει ?

Υ.Γ : Το πρώτο το λάτρεψα πάντως

θα πρότεινα να το αφήσεις στο ps5 για να παιχθεί όπως πρέπει από τη στιγμή που λάτρεψες το πρώτο  

δεν είναι μονοτο 60αρι κ το οπτικό αλλα και οι χρόνοι φόρτωσης 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, sndev said:

θα πρότεινα να το αφήσεις στο ps5 για να παιχθεί όπως πρέπει από τη στιγμή που λάτρεψες το πρώτο  

δεν είναι μονοτο 60αρι κ το οπτικό αλλα και οι χρόνοι φόρτωσης 

Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση για PS4 αλλά δε νομίζω να έχει τρελή διαφορά στο loading και αναφέρομαι στα «κρυφά» loading που είναι αρκετά και εκνευριστικά για εμένα στο PS5. 

Επεξ/σία από gRim

1 ώρα πριν, Virus200 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Νομίζω απλα δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο πολύ. Το μπασταρδάκι αυτό δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος. Εκεί που ξεκίνησε να του χτυπάει το κεφαλι σηκώθηκα όρθιος γιατί λεω θα ξεκινήσει το smash button και θα το ευχαριστηθώ  αλλά απογοητευτικα με τον θάνατο του.

door-hide.gif

33 λεπτά πριν, gRim είπε

Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση για PS4 αλλά δε νομίζω να έχει τρελή διαφορά στο loading και αναφέρομαι στα «κρυφά» loading που είναι αρκετά και εκνευριστικά για εμένα στο PS5. 

Δυστυχώς αυτά τα τρώμε στη μάπα λόγω ps4/xbone jaguar + spinning rust. Μια χαρά έχει φορτώσει στο Yggdrasil την επόμενη area μέσα σε 2-3 secs, απλά τρως όλο το dialog επειδή το έχουν υπολογίσει με βάση τα σαπάκια.

• Like 1

εγω μιλαω για loading κυρίως στους ψόφους μιας κ παίζω στο δύσκολο παιζει το καθε retry να το κάνω 4-5 φορές

Spoiler

Βέβαια τώρα ανακάλυψα τη ροζουλη πανοπλία κ που σε συνδυασμό με το Σταν το μείωσε σε 2-3 ψόφους :D

2 ώρες πριν, sndev είπε

αλλα και οι χρόνοι φόρτωσης 

Θελω να ελπιζω οτι οποιος ειναι με ps4p, εχει ηδη ssd. Οταν το ειχα, ειχα βαλει ssd εντος 1 εβδομαδας γιατι τα Loading στο odyssey ειχαν αρχισει να με κουραζουν :P

Το ξεκίνησα προχθές, και ενώ το ξεκίνησα στο gof of war, κατέβασα σχετικά γρήγορα στο no mercy. 

Ωστόσο, όταν πήγα στην περιοχή των νάνων, ένιωσα να είμαι τρομερά underpowered, εκτός αν το νόημα του combat είναι να βγάλεις το finisher σύντομα σχετικά (δεν έκανα dmg στις σαύρες). 

Spoiler

Έχω κάνει τα side με τα mines και το φυλάκιο. Τι να σχετικά με το build? Να αναβαθμίσω το armor που πηρα από pre order ή να κάνω craft αυτήν που έβγαλε σε εκείνη την περιοχή? (δεν θυμάμαι όνομα, που δίνει vitality) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...