chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Είναι αναξιόπιστο το Public για προπαραγγελίες συλλεκτικών; οχι. Με έχουν κρεμάσει τελευταία στιγμή σε ένα preorder με ακυρωση της παραγγελίας έτσι απλά. Μακριά. Αυτοί παίρνουν παραγγελίες χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα έχουν τα αποθέματα να τις καλύψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Guys συγγνώμη αλλα νομίζω είναι ήδη πολύ αργά. God of War's Jotnar Edition is already being resold for double its price 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Εχω στα υποψιν ενα καταστημα εγω. Θα το σιγουρεψω και θα σας πω 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Guys συγγνώμη αλλα νομίζω είναι ήδη πολύ αργά. God of War's Jotnar Edition is already being resold for double its price Μου κανει εντυπωση που καποιοι πουλανε και αγοραζουν, χωρις να το εχουν στα χερια τους. Τοσο σιγουροι ειναι αυτοι οτι θα παραλαβουν? Μονο στην Μπανανια δεν παιρνουμε επιβεβαιωση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Εμένα μου κάνει εντύπωση που ανεβαίνουν τέτοια και καλά άρθα, λές και τώρα ξαφνικά έμαθαν οι κύριοι το ebay και τι συμβαίνει εδώ και χρόνια με τις collectors edition γνωστών παιχνιδιών. Και για το bayonetta 3 μια από τα ίδια ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Το Collectors Corner μου έριξε άκυρο για την Jotnar. Δεν θα την φέρουν. Μένει να μου απαντήσει το άλλο κατάστημα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το Collectors Corner μου έριξε άκυρο για την Jotnar. Δεν θα την φέρουν. Μένει να μου απαντήσει το άλλο κατάστημα τώρα Εκτός από το public την έφερε κανένας άλλος την jotnar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, ison είπε Εκτός από το public την έφερε κανένας άλλος την jotnar? Πρεπει να μπηκε και Κωτσο και να εξαντληθηκε (απο οτι ειδα σε sponsored post στο fb). Τωρα περιμενω να μου απαντησει ενα αλλο καταστημα για το αν θα την φερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Επειδή παλιότερα με είχαν κρεμάσει πολλές φορές οι μεγάλες αλυσίδες ...Έπεσε παραγγελία digital deluxe TR και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μου απάντησαν και από το game explorers ότι τα κομμάτια από την Sony μειώθηκαν κατά πολύ, οπότε δεν ξέρουν καν αν θα εκπληρωσουν τις παραγγελίες. Edit: 1 κομμάτι θα παραλάβουν και έχει δοθεί. Rip. Νεφρό και εδώ λοιπόν. Ε βλέπουμε τώρα την collectors. Ευτυχώς το mjolnir είναι και στις 2. Μακάρι να στείλουν από public. Είχα παραγγείλει και τώρα είναι εξαντλημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ensternistis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 https://sonycenters.gr/playstation/paixnidia/sony-god-of-war-ragnarok-collectors-edition/ Αυτό το σάιτ φαίνεται να δέχεται ακόμα παραγγελίες κ έχει μόνο την collector's... Κ λέει κ Sony center, οπότε αν κρεμάσουν κ αυτοί τι να πω.. όποιος θέλει ας παραγγείλει πάντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Έπεσε παραγγελία και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ensternistis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Έπεσε παραγγελία και εδώ. Χαχα μια από τα ίδια! Public κ εδώ παρήγγειλα κ εγώ! Ελπίζω να έρθουν κ οι δυο κ να δώσω σε κάποιον τυχερό την collector's γλυτώνοντας τον από τους scalpers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, ensternistis είπε Χαχα μια από τα ίδια! Public κ εδώ παρήγγειλα κ εγώ! Ελπίζω να έρθουν κ οι δυο κ να δώσω σε κάποιον τυχερό την collector's γλυτώνοντας τον από τους scalpers! Και γιατί να τους γλυτώσω. Κάπως πρέπει να βγάλω τα σπασμένα της regalla 😈😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ensternistis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και γιατί να τους γλυτώσω. Κάπως πρέπει να βγάλω τα σπασμένα της regalla 😈😂 Αααα είσαι αρρωστακι κ εσύ! Όλοι κάπου τα τρώμε τελικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 https://www.germanos.gr/product/gaming/pre-orders-gaming/ps5-pre-orders/god-of-war-ragnarok-jotnar-edition-ps5/ps4/?productId=20416728&fname=&fvalue= https://www.germanos.gr/product/gaming/pre-orders-gaming/ps5-pre-orders/god-of-war-ragnarok-collectors-edition-ps5/ps4/?productId=20416727&fname=&fvalue= 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα