Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δυστυχώς παίζω favor quality στο PS4, προτιμώ την τάση εμετού των 30fps παρα το lag που έχει το unlocked. Πάντως δεν ξέρω άμα φταίει το PS4, αλλα προσωπικά έχω δει αρκετά bugs μέχρι στιγμής, κάτι που δεν ανέφεραν τα reviews που είδα. Textures αργούν να φορτώσουν, prompts μένουν κολλημένα στην οθόνη, glitched physics, αλλα το πιο ενοχλητικό είναι ότι κολλάνε πολλοί environmental ήχοι, όπως των εκρήξεων για παράδειγμα, που ξεκολλάει μονο με restart το game. Οποτε δεν θα το έλεγα και bug free όπως αναφέρθηκε και αυτό με τον ήχο υπό άλλες συνθήκες θα με έκανε να το σταματούσα μέχρι να βγει patch. Υπάρχει reviewer που έκανε το review του ragnarok πάνω σε PS4???🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tegonikos είπε Υπάρχει reviewer που έκανε το review του ragnarok πάνω σε PS4???🙄 Στο metacritic στο PS4 όσους βγάζει εκεί δεν το έκαναν? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο metacritic στο PS4 όσους βγάζει εκεί δεν το έκαναν? Δεν έχει και πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, tegonikos είπε Υπάρχει reviewer που έκανε το review του ragnarok πάνω σε PS4???🙄 Συνήθως reviewers όπως ο Karak (ACG), το παίζουν σε διαφορα platforms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενώ σε καποια games θα έβαζα για το eye candy τα 40fps πχ στο Rift Apart που ειχα την τυχη να το παίξω αφού πήρε το VRR το Ps5, σε άλλα δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα, ακόμα και με τα 10fps παραπάνω από το 30αρι. Στο GoW? .. Hard pass on that... Ότι ακριβώς έκανα και με τα TloU (part 1&2). Σε fast paced games, το θέλεις το 60αρι. Favor Quality ή Fidelity mode αν το θέλετε, δεν ταιριάζει σε όλα imo. 1440p, ουσιαστικά το Favor Perfomance Mode (με HFR+VRR) σε μια σύγχρονη OLED με τα HDR της etc, όλα δείχνουν κούκλα σε unlocked 60αρι. Ειδικά τους μεγαλους τίτλους της Sony, τους χαίρεσαι στις μεγάλες ίντσες. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από Alex21121988 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Ναι και 'γω ξεκίνησα με 40άρι που παίζει μεταξύ 1800P-2160P αλλά δεν..Ζαλάδα το βρήκα οπότε το γύρισα σε 1440P/60 και με VRR δεν έχει καθόλου lag οπότε παίζεται άψογα. Το VRR γενικά κάνει μεγάλη διαφορά στο input lag πάντως, δεν παλευόταν το V-Sync στις προηγούμενες κονσόλες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παίδες, παράγγειλα το παιχνίδι μέσω Skroutz για λογαριασμό φίλου και μου ήρθε αυτό: Spoiler Δεν έχει πάνω την ελληνική σημαία, αλλά στο πίσω μέρος έχει κείμενο στα ελληνικά. Ξέρει κάποιος σίγουρα αν περιλαμβάνει τελικά ή όχι; Γιατί αν ανοιχτεί η ζελατίνα μετά δεν επιστρέφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Ενώ σε καποια games θα έβαζα για το eye candy τα 40fps πχ στο Rift Apart που ειχα την τυχη να το παίξω αφού πήρε το VRR το Ps5, σε άλλα δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα, ακόμα και με τα 10fps παραπάνω από το 30αρι. Στο GoW? .. Hard pass on that... Ότι ακριβώς έκανα και με τα TloU (part 1&2). Σε fast paced games, το θέλεις το 60αρι. Favor Quality ή Fidelity mode αν το θέλετε, δεν ταιριάζει σε όλα imo. 1440p, ουσιαστικά το Favor Perfomance Mode (με HFR+VRR) σε μια σύγχρονη OLED με τα HDR της etc, όλα δείχνουν κούκλα σε unlocked 60αρι. Ειδικά τους μεγαλους τίτλους της Sony, τους χαίρεσαι στις μεγάλες ίντσες. Εγώ βλέπω pop in και λίγα artifacts στην 77αρα. Η αλήθεια είναι ότι κουράζει αρκετά λιγότερο στο unlock performance mode με VRR. Μάλλον θα το συνεχίσω και εγώ εκεί. 80+ fps μου βγάζει το counter της C1 αν είναι πραγματικό νούμερο βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Δεν έχει πάνω την ελληνική σημαία, αλλά στο πίσω μέρος έχει κείμενο στα ελληνικά. Ξέρει κάποιος σίγουρα αν περιλαμβάνει τελικά ή όχι; Γιατί αν ανοιχτεί η ζελατίνα μετά δεν επιστρέφεται. Και εγω απο το πλαισιο που το πηρα το ιδια ειχα σκεφτει. Υπηρχαν ελληνικα κανονικα μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Και εγω απο το πλαισιο που το πηρα το ιδια ειχα σκεφτει. Υπηρχαν ελληνικα κανονικα μεσα. Ίδια συσκευασία; Να το ανοίξει κανονικά δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Ίδια συσκευασία; Να το ανοίξει κανονικά δηλαδή; Ναι κ εμένα έτσι. Αγορά από σκρουτζομαγαζο. Έχει κανονικά ελληνικά μέσα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Ίδια συσκευασία; Να το ανοίξει κανονικά δηλαδή; ακριβως ιδια ναι! Δεν εχει πουθενα ελληνικη σημαια αλλα αν παρατηρησεις γραφει Ελληνικα στο πισω μερος της συσκευασιας με τα περιεργα γραμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω που το παιζω σε ps4pro ειναι χαρμα οφθαλμων το παιχνιδι.Παρα πολυ καλο και το στορυ του επισης καλο αν και λιγο κουραζει το πολυ μπλα μπλα που εχει.Εχω παιξει καμια δεκαρια ωρες λογικα ειμαι στη μεση του παιχνιδιου. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από Mr_Terror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Εγω που το παιζω σε ps4pro ειναι χαρμα οφθαλμων το παιχνιδι.Παρα πολυ καλο και το στορυ του επισης καλο αν και λιγο κουραζει το πολυ μπλα μπλα που εχει.Εχω παιξει καμια δεκαρια ωρες λογικα ειμαι στη μεση του παιχνιδιου. Πως μπορεί να έχει παρα πολύ καλο story και να κουράζει το μπλα μπλα?! Στην τελική το περισσότερο γίνετε in gameplay, ελάχιστα cutscenes είναι μεγάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μεγαλοι διαλογοι που δεν πρεπει να τους χασεις γιατι χανεις πληροφοριες για την συνεχεια του παιχνιδιου.Αυτο λιγο με κουρασε εμενα.Οπως και να εχει το παιχνιδι ειναι επος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα