xavier Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 τι επιπεδο δυσκολιας προτεινετε? normal ή hard? δλδ το hard σπαει @@ στα side quests ή ειναι απλά challenging? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, xavier είπε τι επιπεδο δυσκολιας προτεινετε? normal ή hard? δλδ το hard σπαει @@ στα side quests ή ειναι απλά challenging? βαλτο hard δεν εισαι χθεσινος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, sndev είπε βαλτο hard δεν εισαι χθεσινος Πως σου φαίνεται στην 77αρα; Στο 4K@40 παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, xavier είπε τι επιπεδο δυσκολιας προτεινετε? normal ή hard? δλδ το hard σπαει @@ στα side quests ή ειναι απλά challenging? Αναφέρει το ίδιο το παιχνίδι, τι παίζει με τις δυσκολίες. Προσωπικά σε τέτοια παιχνιδια προτιμάω σε 1ο playthrough πάντα το Normal. ποτέ δεν ήμουν οπαδός της αυξημένης δυσκολίας που συνήθως οδηγει σε τούβλα εχθρούς που θέλουν πάρα πολύ για να πέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα (απαράδεκτος I know), αλλά αν είναι όπως στο 1ο που αλλάζει κατά το gameplay, ξεκινάς hard και βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcas777 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 εγώ το ξεκίνησα hard και το άλλαξα πάντως στο 10ωρο που όλα τα παιχνίδια σχεδόν εκεί τα παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, D.Luffy είπε Trail με λωρίδα όπως περιγράφεις κατά την κίνηση της κάμερας δεν έχω παρατηρήσει σίγουρα. Ίσως κάτι παίζει με την TV σου? Τώρα όσο αναφορά το vignette, γνωρίζω τι είναι αλλά ούτε αυτό το βλέπω. Εκτός αν εμφανίζεται στις μάχες ως εφέ και δεν το έχω προσέξει επειδή κάνω focus στο combat εκείνη τη στιγμή. Παραθέτω και δυο φωτογραφίες από αρχική περιοχή προς αποφυγή spoilers που δείχνουν ότι δεν υπάρχει vignette στις άκρες της εικόνας: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το προχώρησα κι' άλλο, δεν βλέπω κάτι ενοχλητικό τώρα στο gameplay .. Αυτό με την λωρίδα έβγαινε επειδή εμφανιζόταν notification αριστερά νομίζω και το έχουν βάλει ως εφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το προχώρησα κι' άλλο, δεν βλέπω κάτι ενοχλητικό τώρα στο gameplay .. Αυτό με την λωρίδα έβγαινε επειδή εμφανιζόταν notification αριστερά νομίζω και το έχουν βάλει ως εφέ. Πάντως ρε συ που το είδες το vignette?? Και εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ στα games αλλά δεν το είδα πουθενά στο Ragnarok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Lobo10 είπε Πως σου φαίνεται στην 77αρα; Στο 4K@40 παίζεις; Αν σου πω δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου ακόμα; Πίζω με δουλειά υποχρεώσεις κ έχει μείνει πίσω. Πάντως το gow όσο έπαιξα είναι τελείως άλλη εμπειρία σε oled τβ είχες δίκιο και επιτέλους κατάλαβα γτ λύσατε με το hdmi2.1 k με τα 30 κ 60. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Πάντως ρε συ που το είδες το vignette?? Και εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ στα games αλλά δεν το είδα πουθενά στο Ragnarok... Στα cutscenes. Το παιχνίδι θέλει 60FPS πάντως, το 40άρι δεν..''Favor performance + HFR + VRR'' είναι το καλύτερο mode. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Στα cutscenes. Το παιχνίδι θέλει 60FPS πάντως, το 40άρι δεν..''Favor performance + HFR + VRR'' είναι το καλύτερο mode. Εκεί δεν πέφτει σε 1080p; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Lobo10 είπε Εκεί δεν πέφτει σε 1080p; 1440P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Στα cutscenes. Το παιχνίδι θέλει 60FPS πάντως, το 40άρι δεν..''Favor performance + HFR + VRR'' είναι το καλύτερο mode. Δυστυχώς παίζω favor quality στο PS4, προτιμώ την τάση εμετού των 30fps παρα το lag που έχει το unlocked. Πάντως δεν ξέρω άμα φταίει το PS4, αλλα προσωπικά έχω δει αρκετά bugs μέχρι στιγμής, κάτι που δεν ανέφεραν τα reviews που είδα. Textures αργούν να φορτώσουν, prompts μένουν κολλημένα στην οθόνη, glitched physics, αλλα το πιο ενοχλητικό είναι ότι κολλάνε πολλοί environmental ήχοι, όπως των εκρήξεων για παράδειγμα, που ξεκολλάει μονο με restart το game. Οποτε δεν θα το έλεγα και bug free όπως αναφέρθηκε και αυτό με τον ήχο υπό άλλες συνθήκες θα με έκανε να το σταματούσα μέχρι να βγει patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα από αυτά στην PS5 έκδοση. Για τα textures που αργούν σίγουρα φταίει η σαπίλα του 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα από αυτά στην PS5 έκδοση. Για τα textures που αργούν σίγουρα φταίει η σαπίλα του 2013 Αυτό με τον ήχο είναι και στο PS5 δυστυχώς από ότι είδα στο net, ευτυχώς δεν σου έτυχε, είναι άκρως σπαστικό όταν γίνετε στα cutscenes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα