Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Πως πάτε από θερμοκρασίες; 
Εμενα μου έκλεισε μόλις το ξεκίνησε και διαβάζω για ανεβασμένες θερμοκρασίες και στο Reddit 

Γενικα αν το εχεις απο day1, και αναλογως το περιβαλλον, ενα καθαρισμα στο fan δεν ειναι κακη σκεψη. 4 βιδες ειναι ολο και ολο (με 3 διαφορετικα μηκη οποτε κρατησε τες με σειρα). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας γράψω 2 λόγια μιας και το τελείωσα το παιχνίδι(1εβδομάδα μετά)

Τι μου άρεσε

+γραφικά/οπτικός τομέας. Πάνω κάτω ότι περιμέναμε και με βάση τα trailers.

+accessibility. Πάρα πολλές επιλογές να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου(ακόμα και για κόσμο με προβλήματα όρασης)

+απόδοση. Εξαιρετικά σταθερά τα 60fps,πολύ ωραία η συνολική εμπειρία. Εχει και άλλες επιλογές αλλά δεν τις δοκίμασα.

+ιστορία και κυρίως character development(γιαυτό έχει και αρκετά cutscenes). 

+ήχος/voice acting. Αρκετά καλές οι ερμηνείες συνολικά.

+gameplay/combat/εχθροι. Πιο γρήγορο από το πρώτο με μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών και ποικιλία σε συντρόφους. Ωραία ιδέα και υλοποίηση η εναλλαγή kratos/ Ατρέα μεταξύ chapters. Ωραια ποικιλία συνολικά και απο skills/enchantments/tylts κλπ

Καλή ποικιλία και στα mini bosses/bosses σε σχέση με το 1 που τα περισσότερα ήταν reskin trolls. Καλή ποικιλία και σε περιοχές/διαφορετικά περιβάλλοντα.

+Διάρκεια. Αν θυμάμαι καλά μου πήρε πάνω απο 20ώρες απλά για να βγάλω κυρίως το main story.

Εχει όμως επιπλέον περιοχές/περιεχόμενο μετά το τέλος και γενικά αν κάποιος θέλει να πάει για 100%, θα του πάρει πιθανώς 40+ώρες. Πολύ περιεχόμενο και γεμάτο παιχνίδι.

+πλήρης υποστήριξη Ελληνικών(που αρέσει σε πολλούς).

Τι δεν μου άρεσε και τόσο

-τα menu/UI στην αρχή ειναι λίγο χάος

-το loading περιοχών όταν αλλάζεις κόσμο μέσω του tree/teleport

-η κάμερα όπως και στο πρώτο παιχνίδι οταν ειναι πολλοί εχθροι(κυρίως από πίσω σου). 

Γενικά για κατόχους Playstation(με μεγαλύτερη έμφαση στην ιστορία/χαρακτήρες και μάχη σε σχέση με το Elden Ring)είναι πιθανώς το Goty της χρονιάς.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ας γράψω 2 λόγια μιας και το τελείωσα το παιχνίδι(1εβδομάδα μετά)

Καλησπέρα, σε τί επίπεδο δυσκολίας το έπαιξες ;;;

Θέλω να υπολογίσω και να συγκρίνω τις ώρες για να δώ πόσο θα μου πάρει και εμένα 

Επεξ/σία από tarantino2004

9 λεπτά πριν, tarantino2004 είπε

Θέλω να υπολογίσω και να συγκρίνω τις ώρες για να δώ πόσο θα μου πάρει και εμένα 

Αν πας για πλατίνα, στο εύκολο θες 40 με 50 ώρες. 

• Like 1

14 λεπτά πριν, tarantino2004 είπε

Το επαιξα στην μεσαια δυσκολία και μόνο για τα main missions και ελάχιστο explore μου πήρε αν θυμάμαι καλά γύρω στις 21-24ώρες δεν θυμάμαι ακριβώς. Μετά για τα υπόλοιπα optional πράγματα, το γύρισα στο εύκολο και μου πήρε γύρω στις 41ώρες.

• Thanks 1

Το game είναι υποδειγματικό γραμμένο imho, κάθε φορα που αναρωτιέμαι για κάτι με την μια αναφέρεται σε in-game διάλογο. Είναι λες και κάποιοι διάλογοι έχουν γραφτεί εν ώρα gameplay. :D Εξαιρετική δουλειά.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω πέσει σε κάτι OP όπως ήταν στο πρώτο που έπρεπε να γυρίσεις πιο μετά. Το προτιμώ έτσι tbh.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Clipping δεν έχω δει πάντως μέχρι στιγμής..

Ούτε εγώ ιδιαίτερο, αλλα στο normal moving speed τα blades κάνουν clipping στο satchel πίσω στον Κράτος σε κάθε βήμα, όπως ακριβώς και στο πρώτο.

Θα πρότεινα να μην το παρατηρήσετε εάν δεν το έχετε ήδη, γιατί μετά είναι εμφανέστατο και ενοχλητικό.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά λεπτομέρεια..Το θέμα είναι να μην συμβαίνει στα όπλα στην πλάτη του γιατί εκεί θα έκανε όντως μπαμ.

Τα blades στην πλάτη λέω ότι κάνουν clipping όταν κίνησε κανονικά. Αναμεταξύ blades και axe που είχε στο trailer όχι ευτυχώς δεν είδα.

9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τα blades στην πλάτη λέω ότι κάνουν clipping όταν κίνησε κανονικά. Αναμεταξύ blades και axe που είχε στο trailer όχι ευτυχώς δεν είδα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ρε συ τι να πρωτοβάλουν στη πλάτη την έχουν φορτώσει σαν το γαϊδούρι. Σπαθιά, τσεκούρια, η καυκάλα του Mimir. Πάλι καλά που στο Draupnir την είδαν Motorola και δε το κάρφωσαν και αυτό στον π@τό του.🤣

Έχει ενοχλητικό ''Vignette'' πάντως η εικόνα και σκοτεινιάζουν πολύ τα corners, δυστυχώς στις κονσόλες δεν δίνουν επιλογή να τα κλείσεις αυτά..

• Like 1

10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει ενοχλητικό ''Vignette'' πάντως η εικόνα και σκοτεινιάζουν πολύ τα corners, δυστυχώς στις κονσόλες δεν δίνουν επιλογή να τα κλείσεις αυτά..

Περίεργο δεν το έχω παρατηρήσει αυτό.

Το βλέπεις σε normal gameplay εκτός μαχών;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Περίεργο δεν το έχω παρατηρήσει αυτό.

Το βλέπεις σε normal gameplay εκτός μαχών;

Σε κάποιες φάσεις έχει αριστερά μια ελαφριά μαύρη κάθετη λωρίδα η οποία αν κουνάς ελαφρά την κάμερα δημιουργεί και trail. 

Σε gameplay έχει στα corners ελαφρύ σκοτείνιασμα σαν αυτό που έχουν οι ταινίες, λέγεται Vignette. Για όσους δεν ξέρουν, κάνει αυτό:

vignette-effect-1.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Σε κάποιες φάσεις έχει αριστερά μια ελαφριά μαύρη κάθετη λωρίδα η οποία αν κουνάς ελαφρά την κάμερα δημιουργεί και trail. 

Σε gameplay έχει στα corners ελαφρύ σκοτείνιασμα σαν αυτό που έχουν οι ταινίες, λέγεται Vignette. 

Trail με λωρίδα όπως περιγράφεις κατά την κίνηση της κάμερας δεν έχω παρατηρήσει σίγουρα. Ίσως κάτι παίζει με την TV σου?

Τώρα όσο αναφορά το vignette, γνωρίζω τι είναι αλλά ούτε αυτό το βλέπω. Εκτός αν εμφανίζεται στις μάχες ως εφέ και δεν το έχω προσέξει επειδή κάνω focus στο combat εκείνη τη στιγμή.

Παραθέτω και δυο φωτογραφίες από αρχική περιοχή προς αποφυγή spoilers που δείχνουν ότι δεν υπάρχει vignette στις άκρες της εικόνας:

Spoiler

image.jpeg.b751c8656e0a9cee558892a13a6f1739.jpeg

Spoiler

IMG_1630.jpeg.46368f7c09ee22975af212e96549c35a.jpeg

Επεξ/σία από D.Luffy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...