Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι πιο aggresive οι εχθροί,ναι, ειδικά όσοι έχουν αρκετή ζωή.

Παίζει πολύ ρόλο και η ασπίδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι(βλέπε επιθέσεις με μπλέ κύκλο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πάλι με ελληνικά παίζεις ρε?! 😂

Οι υπότιτλοι στους διαλόγους είναι καλούτσικοι όπως και στο πρώτο, αλλά κλασικά τα menu και οι ικανότητες είναι πάλι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.🤣

P.S. Berserkers are the new Valkyries.🤣

Έβγαλα δύο αλλά ο τρίτος ήταν τέζα κουραστικός και τον παράτησα για άλλη φορά.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2

Δεν έχει μόνο Berserker, δεν γίνομαι πιο συγκεκριμένος λόγω spoiler 😉

Το μόνο που θα πω απο πλευράς δυσκολίας είναι οτι το παιχνίδι εχει αν δεν κάνω λάθος 2 optional bosses που ειναι level 8 ή 9 δεν θυμάμαι.

Πως πάτε από θερμοκρασίες; 
Εμενα μου έκλεισε μόλις το ξεκίνησε και διαβάζω για ανεβασμένες θερμοκρασίες και στο Reddit 

7 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Πως πάτε από θερμοκρασίες; 
Εμενα μου έκλεισε μόλις το ξεκίνησε και διαβάζω για ανεβασμένες θερμοκρασίες και στο Reddit 

Σε κανα 10ωρο που εχω, ουτε error ουτε τιποτα.

Εγώ δοκίμασα με ελληνική μεταγλώττιση γιατί δεν μου άρεσε πολύ η αγγλική φωνή του έφηβου Ατρέα, αλλά κάτι δεν μου καθόταν καλά και το ξαναγύρισα στα Αγγλικά. 

Πάντως θεωρώ πως έγινε καλύτερη δουλειά στο κομμάτι αυτό από το πρώτο.

Mimir και Kratos όμως είναι άπειρα καλύτεροι στα Αγγλικά και θα το συνεχίσω έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέτοιες παραγωγές μόνο η Sony βγάζει δυστυχώς, καλό είναι να πάρουν μπρος και οι ''απέναντι'' γιατί budget έχουν.. Πάντως θα ήθελα επιλογή στα Ελληνικά να είναι μόνο οι υπότιτλοι και όχι ΚΑΙ  το menu.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 5

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως θα ήθελα επιλογή στα Ελληνικά να είναι μόνο οι υπότιτλοι και όχι ΚΑΙ  το menu.

Βασικα θα επρεπε να υπαρχει επιλογη. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τρομερα δυσκολος ο διαχωρισμος σε δύο υποκατηγοριες σε οτι αφορα το τι μεταγλωτίζεται. 

28 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Βασικα θα επρεπε να υπαρχει επιλογη. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τρομερα δυσκολος ο διαχωρισμος σε δύο υποκατηγοριες σε οτι αφορα το τι μεταγλωτίζεται. 

Σπάω το κεφάλι μου σε ποιο παιχνίδι το είχα συναντήσει αυτό. Ελληνικοί υπότιτλοι αλλά το μενού στα αγγλικά. Δεν μπορώ να θυμηθώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δουλειά που έχουν ρίξει και το μεράκι τους κάνουν μπαμ πάντως. Απίστευτη δουλειά από την SMS. Είναι τίτλος που ΠΡΕΠΕΙ να παίξουν όλοι οι PS owners.

Και όσοι σκέφτεστε ότι δεν είναι σαν τα παλιά, θα αναθεωρήσετε με το Ragnarok. Είναι πολύ πιο γρήγορο από το προηγούμενο και πολύ κοντά στην πρώτη τριλογία. Και 'γω το φοβόμουν αυτό μιας και δεν ήθελα να παίξω σαν ''tank'' για ακόμη μια φορά αλλά ευτυχώς το βελτίωσαν κατά πολύ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Σπάω το κεφάλι μου σε ποιο παιχνίδι το είχα συναντήσει αυτό. Ελληνικοί υπότιτλοι αλλά το μενού στα αγγλικά. Δεν μπορώ να θυμηθώ 

Το The last of us ήταν ετσι. Μπορούσες να ειχες ελληνικούς υπότιτλους και αγγλικό μενου

• Thanks 1

Και το story όσο προχωράει τόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται. Γενικά η όλη εμπειρία είναι λες και παίζεις μια ακριβή χολιγουντιανή παραγωγή. 

Όπως ειπώθηκε, είναι βελτιωμένο σε αρκετά σημεία (ιδιαίτερα στο combat) και προσωπικά το απολαμβάνω καλύτερα από το προηγούμενο. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Το The last of us ήταν ετσι. Μπορούσες να ειχες ελληνικούς υπότιτλους και αγγλικό μενου

Α γεια σου. Στο 2 όμως δεν ήταν έτσι. 

Επεξ/σία από ilias78

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Στο 2 όμως δεν ήταν έτσι. 

Στο Part Duo τίποτα δεν ήταν έτσι. :P

Λοιπόν θα τολμήσω και θα το πω, μου αρέσει περισσότερο

Spoiler

το gameplay με Ατρέα, με μοναδική εξαίρεση το ότι έχει μονο ένα finishers ffs. Aμα δεν ήταν τόσο αδιάφορη η στουπογιγάντισσα στο combat χαλαρά θα μπορούσα να παίξω όλο το game με αυτόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...