alexcas777 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 ναι πάνω έχεις δίκιο σορρυ....οκ το βρήκα ευχαριστώ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, alexcas777 είπε στο πρώτο παιχνίδι όταν ξεκινουσες μια αποστολή main η secondary υπήρχε μια μπάρα κάτω στην οθόνη που σου έδειχνε αν πλησιάζεις και πόσα μέτρα απέχεις...εδώ πως εμφανίζεται γνωρίζει κανείς? στο ξεκλειδώνει κανα 2 ωρο μετα που ξεκινάς, μήπως δε το χεις πάρει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Παμε και εδω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) με προλαβες 😛 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Armoral είπε 25k τηλεόραση για να παίζει σε vivid mode; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, aggelos87 είπε 25k τηλεόραση για να παίζει σε vivid mode; Για να μη λέμε ότι τις τιμές τις ανεβάζουν οξ enthusiasts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Ο Bear McReary έκανε φοβερή δουλειά για ακόμη μια φορά. Αγαπημένα τα A Son's Path και Raeb's Lament. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Armoral είπε Απο τα 6 μέτρα τραβήχτηκε η φώτο? 🥴 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Απο τα 6 μέτρα τραβήχτηκε η φώτο? 🥴 Δεν έχω ιδέα.:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Ποιος κάνει το voice acting του Odin? Spoiler Ο Joe Biden? Φωνή και τρόπος ομιλίας ολόιδια 🤣. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Ποιος κάνει το voice acting του Odin? Dude ο Schiff είναι, βάλανε και τα μούτρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Για να δούμε πως θα τα πάει τον άλλο μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Το ξεκίνησα και 'γω. Βελτιώθηκε ΠΟΛΥ ο χειρισμός. Δεν νιώθεις πλέον ''tank controls'' που ήταν το μεγαλύτερο μειονέκτημα του προηγούμενου για μένα. Πολύ πιο ακαριαίες οι κινήσεις και το VRR βοηθάει επίσης(Το παίζω σε ''Favor Quality με HFR + VRR).. Και τα finishers με τα blades θυμίζουν επιτέλους ''God of War''. Ο οπτικός τομέας κορυφή δεν το συζητάμε, το παίζω σε OLED με HDR και είναι οφθαλμόλουτρο. Σαν story επίσης τα σπάει, δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες για να αποφύγω τυχόν spoilers αλλά μιλάμε για βαρβάτο Sony τίτλο. Περισσότερα όταν το προχωρήσω περισσότερο. Τα adaptive triggers μου αρέσουν εδώ, σε αντίθεση με το TLOU Part 1 Remake που δεν μου άρεσαν και τα απενεργοποίησα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως μέχρι στιγμής στο early game (έχω κάπου 20 ώρες), δεν έχει τα spots/σημεία του πρώτου game στο Midgard που μπορούσες να πας με early char και να φύγεις άκλαυτος με 1 hit.🤣 ΠΧ: Αλλά σε γενικές γραμμές είναι πιο δύσκολο θα έλεγα από το πρώτο, τουλάχιστον εγώ έχω χάσει αρκετές φορές.🤣 Τρως πολύ πιο εύκολα flanks, τα mobs είναι πιο agile και slippery σε σχέση με το πρώτο και χρειάζεσαι και αρκετή εξοικοίωση μέχρι να μάθεις τα νέα tools/moves και να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα για να έχεις πάντα το καλύτερο positioning και στρατηγικό πλεονέκτημα. Το combat είναι αρκετά πιο enhanced και fast paced σε σχέση με το πρώτο. Κερασάκι 2 βαρβάτα fights από το χτεσινό μου stream (optional / no main game story stuff). Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα