chrisgewrgi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλα ο phil μπορεί να του ρίξουν και καμια βόμβα στον γραφείο του και να πει ήταν μια πολύ ωραία βομβα μπραβο. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ps4 version 😛 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω 2 pre order bonus τα οποία μου έστειλε ο Κωτσόβολος καταλάθος αφού ακύρωσα την παραγγελία του Collector's Edition. Αν τα χρειάζεται κάποιος ας μου στείλει pm. EDIT: Δόθηκαν. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από vaggospro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vaggospro είπε Έχω 2 pre order bonus τα οποία μου έστειλε ο Κωτσόβολος καταλάθος αφού ακύρωσα την παραγγελία του Collector's Edition. Αν τα χρειάζεται κάποιος ας μου στείλει pm. EDIT: Δόθηκαν. Απο περιεργεια, στα art book αναφεροσουν? Με ενδιαφερει γενικα αν εχει κανεις 😛 Edit: Μολις μου ηρθε απο Public κωδικος pre order για την collectors. ΚΑΙ αυτος ο κωδικος δινει τα snow risen set? Αφου υπαρχουν μεσα στα κουτια κανονικα σαν κωδικοι Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Απο περιεργεια, στα art book αναφεροσουν? Με ενδιαφερει γενικα αν εχει κανεις 😛 Edit: Μολις μου ηρθε απο Public κωδικος pre order για την collectors. ΚΑΙ αυτος ο κωδικος δινει τα snow risen set? Αφου υπαρχουν μεσα στα κουτια κανονικα σαν κωδικοι Δεν ξέρω τι είναι, τα δοκίμασε κάποιος αλλά δεν δουλεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vaggospro είπε Δεν ξέρω τι είναι, τα δοκίμασε κάποιος αλλά δεν δουλεύουν. Ε μαλλον στα ακυρωσαν σε εσενα. Εγω εκανα redeem, θα δω μετα τι εδωσαν, πρωτου βαλω τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizoma7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Ευτυχώς παραλάβαμε στην ώρα του. Γνωρίζει κάποιος πόσες είναι οι jotnar σε αριθμό παγκόσμια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, rizoma7 είπε Ευτυχώς παραλάβαμε στην ώρα του. Γνωρίζει κάποιος πόσες είναι οι jotnar σε αριθμό παγκόσμια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, rizoma7 είπε Ευτυχώς παραλάβαμε στην ώρα του. Γνωρίζει κάποιος πόσες είναι οι jotnar σε αριθμό παγκόσμια? 11.750 και 42.500 οι Collector's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizoma7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Thanks φίλος! Οπότε είμαι ένας από τους τυχερούς 11750! Καλή απόλαυση σε όλους σας, το παρέλαβα από Κωτσοβολο, σαβκο θα το ξεκινήσω και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέχρι στιγμής το game είναι απόλαυση. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι που αλλάξανε το charged heavy attack που τους στέλνει στον αέρα αντί να το κατεβάζει κάτω όπως το παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μέχρι στιγμής το game είναι απόλαυση. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι που αλλάξανε το charged heavy attack που τους στέλνει στον αέρα αντί να το κατεβάζει κάτω όπως το παλιό. Πωωωω με ξενέρωσες full. Πρόσφατα έκανα 2ο playthrough και το συγκεκριμένο skill μ'έκανε να ευχαριστηθώ το combat 2 φορές παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Lol, κι' αυτό τους έτσουξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Lol, κι' αυτό τους έτσουξε.. Κάποιοι από αυτούς θελουν αλλά 200 χρόνια για να γίνουν ζώα,και μετά βλέπουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα