aggelos87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έπαιξα λίγο χθες το βραδάκι, μερικά ανούσια σχόλια από εμένα: Το μενού πράγματι είναι ψιλοχάλια η κίνηση του κράτος έχει γίνει αρκετά πιο ελαφριά σε σχέση με το προηγούμενο. Όταν τρέχω δε αισθάνομαι λες και έχω πατήσει απλά το fast forward. Μπορεί απλά να μου χτυπάει άσχημα επειδή προχθές μόλις ξανάτερμάτισα το πρώτο όποτε η μετάβαση ήταν άμεση Το σπάσιμο αντικειμένων είναι πολύ ξενέρωτο. Στο προηγούμενο δεν είχα αφήσει σεντούκι κ οτιδήποτε αλλο έσπαγε ανέπαφο! το ευχαριστιόσουν ρε παιδί μου 😛. Εδω ο ήχος και η δόνηση ντιπ αδιάφορα Επισης να αναφέρω για όποιον τον ενδιαφέρει, η τουρκική έκδοση δεν έχει ελληνικό ήχο, μόνο υπότιτλους. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από aggelos87 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το παιχνίδι μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο αλλά παραμένει χάρμα οφθαλμών. Προσπαθώ να συνηθίσω το 4K@40 VRR mode και παλεύεται παρά τα frame drops. Στο καθαρό 60αρι δυστυχώς είδα pop in. Μεγάλης διάρκειας cinematics αλλά είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι με τις ρυθμίσεις ήχου αλλά μου βγάζει μόνο επιλογή stereo σε Soundbar jbl 9.1. Στα υπόλοιπα όσον αφορά τα menu, κίνηση και ήχο συμφωνώ με τα προηγούμενα post. Η ατμόσφαιρα όπως περιμέναμε καθηλωτική. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από Lobo10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Ώρα να τιμωρήσω τους σκανδιναβούς θεούς μιας και παρέλαβα και εγώ. Btw Skroutz sucks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimidi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 διαθεσιμη η collectors https://www.public.gr/product/gaming/playstation/games/ps5/ps5-game--god-of-war-ragnarok-collectors-edition/1711684 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Lobo10 είπε Λοιπόν το παιχνίδι μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο αλλά παραμένει χάρμα οφθαλμών. Προσπαθώ να συνηθίσω το 4K@40 VRR mode και παλεύεται παρά τα frame drops. Στο καθαρό 60αρι δυστυχώς είδα pop in. Μεγάλης διάρκειας cinematics αλλά είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι με τις ρυθμίσεις ήχου αλλά μου βγάζει μόνο επιλογή stereo σε Soundbar jbl 9.1. Στα υπόλοιπα όσον αφορά τα menu, κίνηση και ήχο συμφωνώ με τα προηγούμενα post. Η ατμόσφαιρα όπως περιμέναμε καθηλωτική. Tα modes πως τα αλλάζεις;Εμενα μου δείχνει μόνο τα δύο,ούτε vrr κτλ.Με lg bx είμαι με 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, 26ska είπε Tα modes πως τα αλλάζεις;Εμενα μου δείχνει μόνο τα δύο,ούτε vrr κτλ.Με lg bx είμαι με 2.1 bx υποστηριζει 120 hz ; Ειδαλλως δεν θα εχεις ολα τα modes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, 26ska είπε Tα modes πως τα αλλάζεις;Εμενα μου δείχνει μόνο τα δύο,ούτε vrr κτλ.Με lg bx είμαι με 2.1 Τσεκαρε τις ρυθμίσεις στο ps5. Βάλε το Enable 120Hz output στο Auto και αν δεν παίξει στο Enable. Επίσης το VRR setting στο auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε bx υποστηριζει 120 hz ; Ειδαλλως δεν θα εχεις ολα τα modes Κανονικά υποστηρίζει. 2 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Τσεκαρε τις ρυθμίσεις στο ps5. Βάλε το Enable 120Hz output στο Auto και αν δεν παίξει στο Enable. Επίσης το VRR setting στο auto Στις επιλογές στο μενού του παιχνιδιού δίνει για ποιότητα και το άλλο performance.Δεν έπρεπε να δείχνει όλες τις επιλογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, 26ska είπε Κανονικά υποστηρίζει. Στις επιλογές στο μενού του παιχνιδιού δίνει για ποιότητα και το άλλο performance.Δεν έπρεπε να δείχνει όλες τις επιλογές; πρεπει να ειναι ενεργα τα settings στο ps5 που σου εγραψα και μετα δες στο παιχνιδι το high framarate mode αν ειναι επιλεξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Πανωλεθρία στο Μιλάνο δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, aggelos87 είπε Έπαιξα λίγο χθες το βραδάκι, μερικά ανούσια σχόλια από εμένα: Το μενού πράγματι είναι ψιλοχάλια η κίνηση του κράτος έχει γίνει αρκετά πιο ελαφριά σε σχέση με το προηγούμενο. Όταν τρέχω δε αισθάνομαι λες και έχω πατήσει απλά το fast forward. Μπορεί απλά να μου χτυπάει άσχημα επειδή προχθές μόλις ξανάτερμάτισα το πρώτο όποτε η μετάβαση ήταν άμεση Το σπάσιμο αντικειμένων είναι πολύ ξενέρωτο. Στο προηγούμενο δεν είχα αφήσει σεντούκι κ οτιδήποτε αλλο έσπαγε ανέπαφο! το ευχαριστιόσουν ρε παιδί μου 😛. Εδω ο ήχος και η δόνηση ντιπ αδιάφορα Επισης να αναφέρω για όποιον τον ενδιαφέρει, η τουρκική έκδοση δεν έχει ελληνικό ήχο, μόνο υπότιτλους. Δεν έχει επιλογή για download; Η δεν έχει καν την επιλογή ελληνικά ούτε σκούρα; Μου κάνει εντύπωση γτ είναι content που απλά το κατεβάζεις κ προστίθεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε πρεπει να ειναι ενεργα τα settings στο ps5 που σου εγραψα και μετα δες στο παιχνιδι το high framarate mode αν ειναι επιλεξιμο. Έτσι τα έχω επιλεξιμο είναι και το hfrm.Απλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιο mode έχω όταν είναι ενεργό το hfrm και το favour performance. Το κάθε mode δηλαδή το βγάζεις με συνδυασμούς των παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, sndev είπε Δεν έχει επιλογή για download; Η δεν έχει καν την επιλογή ελληνικά ούτε σκούρα; Μου κάνει εντύπωση γτ είναι content που απλά το κατεβάζεις κ προστίθεται Όχι δεν υπάρχουν καθόλου, ούτε σαν επιλογή να τα κατεβάσεις. Μπορείς να κατεβάσεις μόνο Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 26ska είπε Έτσι τα έχω επιλεξιμο είναι και το hfrm.Απλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιο mode έχω όταν είναι ενεργό το hfrm και το favour performance. Το κάθε mode δηλαδή το βγάζεις με συνδυασμούς των παραπάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 https://unboxholics.com/news/gaming/100000-god-of-war-ragnarok-o-epikefalis-tou-xbox-leei-syncharitiria-sto-playstation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα