Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ilias78 είπε

Κ όλα αυτά χωρίς δισκάκι..... ☹☹☹

Δεν θελουν να δινεις σε αλλους το παιχνιδι. Αργοτερα θα το κανουν και για τις standar εκδοσεις

Και ας αφησουν τις δικαιολογιες για ταχα οικολογικους λογους 😄

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση. Εφυγε για Jotnar!!! :D😥

Δεν τους πολυπιστευω τους συγκεκριμενους, 99% θα φαμε ακυρο για την Jotnar. Το consoleclub λεει οτι θα παραλαβουν το πολυ 5 Jotnar συλλεκτικες...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Δεν τους πολυπιστευω τους συγκεκριμενους, 99% θα φαμε ακυρο για την Jotnar. Το consoleclub λεει οτι θα παραλαβουν το πολυ 5 Jotnar συλλεκτικες...

Είναι αναξιόπιστο το Public για προπαραγγελίες συλλεκτικών;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CarbonFibre είπε

Είναι αναξιόπιστο το Public για προπαραγγελίες συλλεκτικών;

Δεν μου εχει ριξει ποτε ακυρο σε προπαραγγελια γενικα τοσο στην κονσολα PS5 αλλα ουτε και σε αλλες 2-3 collectors που ειχα προπαραγγειλει. Το θεμα ειναι ομως οτι τον τελευταιο χρονο οτι και παραγγελια να εβαζα (εκτος videogame) παντα ειχα καθυστερησεις και σε καποιες ακυρα... Επισης την συγκεκριμενη δεν την εχω βρει πουθενα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TsironakosMix είπε

Δεν μου εχει ριξει ποτε ακυρο σε προπαραγγελια γενικα τοσο στην κονσολα PS5 αλλα ουτε και σε αλλες 2-3 collectors που ειχα προπαραγγειλει. Το θεμα ειναι ομως οτι τον τελευταιο χρονο οτι και παραγγελια να εβαζα (εκτος videogame) παντα ειχα καθυστερησεις και σε καποιες ακυρα... Επισης την συγκεκριμενη δεν την εχω βρει πουθενα...

Μίλησα με το chat support τους. Είναι για σειρά προτεραιότητας. Δεν ξέρουν πόσα κομμάτια θα πάρουν οπότε... Βέβαια το chat τους χθες μου έλεγε ότι δεν έχουν ιδέα για προπαραγγελίες GOW ragnarok :D

Θα κάνω ίσως και πλαίσιο  προπαραγγελία όταν βάλουν για να είμαι σίγουρος. Δεν έχω όρεξη για άκυρα. 

Έχετε το νου σας!! :D

Edit: H Jotnar δεν είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία πλέον στο Public. Μόνο η collectors.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

Εγώ πάντως το 2017 που είχα πάρει την mithril edition του shadow of war δεν είχα θέμα από public.. το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είχε θέμα η συγκεκριμένη εταιρεία με τις προπαραγγελιες του ps5, ελπίζω τώρα να πάνε όλα καλά με την jotnar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...