DimosMcLaren Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1,5 ωρίτσα ακόμα ! Άυπνο με βλέπω αύριο στη δουλειά 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liquidice13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Παραλαβή το μεσημέρι από ΕΛΤΑ.. Παραγγελία από germanos.gr. Θαύμα που παρέλαβα μια μέρα πριν το launch date. IMG_5996.HEIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Εμενα μου ήρθε η συλλεκτική Μόνικα εντισιον 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτάκια ακόμα αλάνια μου,ορμάμε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Εμενα μου ήρθε η συλλεκτική Μόνικα εντισιον 😛 Το πουλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Lobo10 είπε Το πουλάς; Να το τελειώσω πρώτα. Να μου κόψει ο κράτος κάτι ξυλα για το τζάκι και το συζητάμε:p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά παραλαβή αύριο από κωτσο!Επιτέλους!Πω πω άντε νάρθει τώρα ΣΚ να κλείσουν ρολά κινητά και να ταξιδέψουμε mythology! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Αν και δεν ήρθε μήνυμα από Public ακόμα στον λογαριασμό μου το αναφέρει ως έτοιμο για παραλαβή. Την απλή έκδοση, επαρχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisodarko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Το ίδιο και σε εμένα από Public για την launch edition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 παιδες καλησπερα. Όσοι παραλάβατε και το καρφώσατε στην κονσολα(PS5) , απο Updates κλπ πως πάει ?? Είναι μέγαλα? Ρωτάω για να είμαι προετοίμασμένος.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μεγαλο καψιμο λεμε. Το ξεκινησα χθες βραδυ και δεν ηθελα να σταματησω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimidi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Ενδιαφερεται κανεις για collectors απο public; ειναι καθοδων για παραδοση αλλα ηρθε ηδη η jotnar απο κωτσόβολο χωρις προηγουμενη ειδοποιηση. αν την θελει καποιος, να την παραλαβω. συννενοηση με πμ. περιοχη μαρουσι. χωρις καπελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtferrari Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά αν έχει κάποιος έχει παραγγείλει την jotnar και για κάποιον λόγο δεν την θέλει ας μου πει. Εγώ έχω πάρει την collector’s edition αλλά θα ήθελα την Jotnar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REWIND84 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και πήγα να καταχωρήσω τα στοιχεία μου στον διαγωνισμό της SONY διότι σύμφωνα με τις οδηγίες ήθελε τον αριθμό παραστατικού το οποίο βγαίνει κατά την απόδειξη ! (εγώ είχα βάλει αντικαταβολή) οδηγίες κωτσόβολου https://www.kotsovolos.gr/pages/gow-contest-terms και σε pdf κάτω γιατί μπορούν να πάνε να το αλλάξουν ! Αναφορά σε κείμενο 2.1. Οι Συμμετέχοντες δηλώνουν τη συμμετοχή τους μέσω της συμπλήρωσης και υποβολής της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους συμμετέχοντες μόνο μέσω της ιστοσελίδας https://www.kotsovolos.gr/pages/gow-contest . Για κάθε φόρμα συμμετοχής είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν οι συμμετέχοντες τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επώνυμο, e-mail, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, αριθμό παραστατικού). Για να καταστεί μία φόρμα συμμετοχής έγκυρη θα πρέπει ο πελάτης να έχει προχωρήσει σε προπαραγγελία των προϊόντων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και θα πρέπει να έχει παραλάβει τα προϊόντα που έχει παραγγείλει. Ε πάω να βρω το λινκ και βλέπω να λέει κάτω κάτω ότι ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ! https://www.kotsovolos.gr/pages/gow-contest Τι φάση έχοντας την απόδειξη που λέει τον αριθμό παραστατικού λέω ας συγκρίνω με την Online Παραγγελία να δω αν ταιριάζει τίποτα και βλέπω ότι ο αριθμός παραστατικού είναι ίδιος με τον αριθμό παραγγελίας , όπου κάτι τέτοιο δεν ισχύει άλλο το ένα άλλο το άλλο , έτσι ξέρω τόσα χρόνια. οι οδηγίες είναι ασαφής ! (εσείς πως το βλέπετε είναι πέναλτι η δεν είναι) Στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έκαναν κάτι τέτοιο το κάνανε αυτόματα κάνανε ένα search στις παραγγελίες ποιοι αγόρασαν παρέλαβαν και τους πέρασαν αλλά όχι ότι αυτοί είναι καλύτεροι ! Απλά πλήρωσα 80$ για να μπω και σε έναν διαγωνισμό που τελικά δεν θα μπω θα μπω κανένας δεν ξέρει να μου απαντήσουν. Η ξενέρα στο μεγαλείο της. Απάντηση τους είναι : Ο αριθμός παραστατικού είναι ο αριθμός της παραγγελίας και είναι το νούμερο που σας έχει σταλεί κατά την καταχώρηση. Απλά τέλος από πένα ο Κωτσόβολος αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα δεν είστε οι μόνοι απλά φανερωθείτε να μην αισθάνομαι μόνος God of War Όροι διαγωνισμού ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr.pdf Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από REWIND84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, REWIND84 είπε Παρέλαβα από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και πήγα να καταχωρήσω τα στοιχεία μου στον διαγωνισμό της SONY διότι σύμφωνα με τις οδηγίες ήθελε τον αριθμό παραστατικού το οποίο βγαίνει κατά την απόδειξη ! (εγώ είχα βάλει αντικαταβολή) οδηγίες κωτσόβολου https://www.kotsovolos.gr/pages/gow-contest-terms και σε pdf κάτω γιατί μπορούν να πάνε να το αλλάξουν ! Ε πάω να βρω το λινκ και βλέπω να λέει κάτω κάτω ότι ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ! https://www.kotsovolos.gr/pages/gow-contest Τι φάση έχοντας την απόδειξη που λέει τον αριθμό παραστατικού λέω ας συγκρίνω με την Online Παραγγελία να δω αν ταιριάζει τίποτα και βλέπω ότι ο αριθμός παραστατικού είναι ίδιος με τον αριθμό παραγγελίας , όπου κάτι τέτοιο δεν ισχύει άλλο το ένα άλλο το άλλο , έτσι ξέρω τόσα χρόνια. οι οδηγίες είναι ασαφής ! (εσείς πως το βλέπετε είναι πέναλτι η δεν είναι) Στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έκαναν κάτι τέτοιο το κάνανε αυτόματα κάνανε ένα search στις παραγγελίες ποιοι αγόρασαν παρέλαβαν και τους πέρασαν αλλά όχι ότι αυτοί είναι καλύτεροι ! Απλά πλήρωσα 80$ για να μπω και σε έναν διαγωνισμό που τελικά δεν θα μπω θα μπω κανένας δεν ξέρει να μου απαντήσουν. Η ξενέρα στο μεγαλείο της. Απάντηση τους είναι : Ο αριθμός παραστατικού είναι ο αριθμός της παραγγελίας και είναι το νούμερο που σας έχει σταλεί κατά την καταχώρηση. Απλά τέλος από πένα ο Κωτσόβολος αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα δεν είστε οι μόνοι απλά φανερωθείτε να μην αισθάνομαι μόνος God of War Όροι διαγωνισμού ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr.pdf 471.87 kB · 4 downloads Τι λες ρε. Και εγώ σήμερα θα το έκανα αυτό, πω ξενερα. Υποτίθεται ότι ήταν και λίγο μετά απ' όσο θυμάμαι. Και εγώ περίμενα την απόδειξη για να μπω στη κλήρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα