vag.patrick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 εγω πάλι απο console club με παράδοση με την υπηρεσία box now , θεωρητικά θα βρίσκεται σε θυρίδα η οποία είναι στα 100μ απο το σπίτι μου απο τις 01:00π.μ 9/11 και θα με περιμένει. αι να δούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Απο ότι φαίνεται, ξεκίνησαν οι ενημερώσεις και από Public δυστυχώς. Θα πάρω μετά τηλ Γερμανό να δω αν έχουν ακόμα με διαθέσιμο το δώρο. Αυτή η παραγγελία αφορά την launch έκδοση disk. Για την collectors, θα ενημερώσω στο άλλο thread. Μου ήρθε και εμένα το ίδιο ακριβώς email από Public. Ποιο ήταν το δωρο; Γιατί δεν θυμάμαι να είχε κάτι όταν έκανα την παραγγελία. Την απλή έκδοση είχα προπαραγγειλει εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, kax54638 είπε Μου ήρθε και εμένα το ίδιο ακριβώς email από Public. Ποιο ήταν το δωρο; Γιατί δεν θυμάμαι να είχε κάτι όταν έκανα την παραγγελία. Την απλή έκδοση είχα προπαραγγειλει εγώ. https://www.public.gr/product/gaming/playstation/games/ps5/ps5-game--god-of-war-ragnarok-launch-edition/1711682 Το official artbook. Στο Γερμανο βεβαια δεν το αναφερει καθολου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Αυτό το τελευταίο τεμάχιο τη στιγμή της καταχώρησης το Public το στέλνει σε κάθε ακύρωση? 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosvasedis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, vag.patrick είπε εγω πάλι απο console club με παράδοση με την υπηρεσία box now , θεωρητικά θα βρίσκεται σε θυρίδα η οποία είναι στα 100μ απο το σπίτι μου απο τις 01:00π.μ 9/11 και θα με περιμένει. αι να δούμε Καλημέρα παιδιά. Φίλε και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα, από το ίδιο κατάστημα με Box Now, σκεπτόμενος ότι θα γίνει αυτό. Πάντως δεν βλέπω καμία ενημέρωση ακόμα στο σάιτ, μόνο το επιβεβαιωμένη που βλέπω από τις 22/10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nosvasedis είπε Καλημέρα παιδιά. Φίλε και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα, από το ίδιο κατάστημα με Box Now, σκεπτόμενος ότι θα γίνει αυτό. Πάντως δεν βλέπω καμία ενημέρωση ακόμα στο σάιτ, μόνο το επιβεβαιωμένη που βλέπω από τις 22/10... Θα δειξει ρε φιλε. Γενικα μετα τα Review εγινε χαμος. Ειχε ηδη ζητηση αλλα τωρα εγινε πανικος. Αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Οτι και να γινει, disc θα υπαρχουν. Οκ, αν οχι με παραλαβη αυριο, ισως μεχρι τελη εβδομαδας/επομενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Spoiler Για όσους δεν μπορούμε να το παίξουμε ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REWIND84 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ακόμη τίποτα από Κωτσόβολο παραγγελία από τον Σεπτέμβριο plaisio μόλις ενημέρωσαν έναν φίλο αλλά για αύριο μεθαύριο παράδοση ! SONY ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ! edit ΤΑ SPOILERS ΒΑΖΕΤΕΤΑ μέσα σε SPOILER Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από REWIND84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Κανονίστε με τα spoilers, είναι γεμάτος ο τόπος.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Την τυπισσα στο thumbnail την δειχνει και στο τρειλερ, τσιλ. public εφυγε η collectors, ωστοσο κανενα νεο για το disc @kax54638 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στο Κωτσόβολο άλλαξε status η παραγγελία μου σε "Συλλογή - Προετοιμασία" και γράφει αυτό. ```Η παραγγελία σου είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί 09/11/2022 σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Εκείνη τη μέρα θα σου στείλουμε μέσω SMS το voucher της αποστολής όπως και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής της στο χώρο σου. ``` Αύριο είναι η απεργία, λέτε να μην παραλάβουμε; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Αύριο είναι η απεργία, λέτε να μην παραλάβουμε; Το φοβόμουν αυτό, αλλά για την ώρα δεν πιάνει κουριερ. Δεν θα παραλάβουν σίγουρα στα νησιά, αφού τα πλοία συμμετέχουν στην απεργία Ήρθε και η ειδοποίηση για το disc από Public. Μένει το controller μόνο από πλαίσιο Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosvasedis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vag.patrick είπε Θα δειξει ρε φιλε. Γενικα μετα τα Review εγινε χαμος. Ειχε ηδη ζητηση αλλα τωρα εγινε πανικος. Αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία σε εμένα είπαν ότι θα φύγει αύριο πρωί από αυτούς... Άρα στην ουσία το χάνουμε το launch window αφού θα παραλάβουμε Πέμπτη επί της ουσίας, άντε Τετάρτη απόγευμα - βράδυ στην καλύτερη. Επίσης σε ερώτηση μου αν θα επηρεάσει την παράδοση η απεργία μου είπε "Όχι η Sony είναι κάθετη σε τέτοια "... Τώρα τι σημαίνει αυτό.... Edit: Η Box Now μου είπε ότι αύριο θα δουλεύουν κανονικά. Παραδόσεις κάνουν μέχρι τις 12-1 το βράδυ... Καλά πάει αυτό, τελευταίοι θα παραλάβουμε. 😛 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από nosvasedis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το φοβόμουν αυτό, αλλά για την ώρα δεν πιάνει κουριερ. Δεν θα παραλάβουν σίγουρα στα νησιά, αφού τα πλοία συμμετέχουν στην απεργία Ήρθε και η ειδοποίηση για το disc από Public. Μένει το controller μόνο από πλαίσιο Μου έστειλε ο Κωτσόβολος μήνυμα ότι θα παραλάβω αύριο 1-3 το μεσημέρι, άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα