Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Και να μην τρελαίνεσαι για το gameplay του, μόνο και μόνο για τα production values τον παίζεις αυτό τον τίτλο.

Ειναι και θεμα γουστου.Επειδη για μενα προτεραιοτητα ηταν και ειναι παντα το gameplay ,δεν με απασχολουν καθολου τα production values και ποσο καλα ειναι(οπως στην περιπτωση του ragnarok).Aφου σαν gameplay δεν μου αρεσει απλα προσπερναω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, lak10 είπε

ξερουμε αν το public θα αριχσει αυριο τις αποστολες για να το εχουμε launch day?

45 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Λογικα ναι εχουν παραλαβει τα καταστηματα και εχουν διωξει τις παραγγελιες στις κουριερ.

Δεν ξέρω, ακόμα και οι 3 παραγγελίες γράφουν σε εκτεταμένη αναζήτηση. Όσοι από Public μπείτε και δείτε το status των παραγγελιών να έχουμε μια εικόνα. 

Εγώ έκανα για jotnar 15 Ιουλίου (πρώτη μέρα), αλλά την άλλαξαν 10/08 σε collectors 

• Sad 1

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ξέρω, ακόμα και οι 3 παραγγελίες γράφουν σε εκτεταμένη αναζήτηση. Όσοι από Public μπείτε και δείτε το status των παραγγελιών να έχουμε μια εικόνα. 

Εγώ έκανα για jotnar 15 Ιουλίου (πρώτη μέρα), αλλά την άλλαξαν 10/08 σε collectors 

Κι εμένα σε εκτεταμένη αναζήτηση είναι.

Εγώ βέβαια είμαι ξεχασμένος σε Jotnar, ούτε ακύρωση δεν μου έκαναν ακόμα. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Charismo είπε

Αχ τυχερέ (εκτός και αν είσαι όντως ξεχασμένος, πάρε μάθε). Τι ώρα είχες κάνει παραγγελία? Εμένα 13:48 μου ήρθε το μαιλ. 

Επεξ/σία από SabotazNic

10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

7 λεπτά πριν, Charismo είπε

You guys are getting collector's/jotnar's? 😢

• Sad 1

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Παίζει και σε σκρουτζ, αλλά σε τσιμπημένες τιμές 

Δεν ξέρω αν σε τέτοιες περιπτώσεις θα εμπιστευόμουν μαγαζιά από σκρουτζ, κυρίως γιατί τα πολυκαταστήματα θα έχουν περισσότερες άκρες για να διασφαλίσουν τις συλλεκτικές στην τιμή που προτείνονται. Μακάρι να τις παραλάβετε στην ώρα τους κι εσείς για να τις ευχαριστηθείτε στο launch οπως πρέπει. 😃

Μόλις τώρα, Ren_Hoek είπε

Δεν ξέρω αν σε τέτοιες περιπτώσεις θα εμπιστευόμουν μαγαζιά από σκρουτζ, κυρίως γιατί τα πολυκαταστήματα θα έχουν περισσότερες άκρες για να διασφαλίσουν τις συλλεκτικές στην τιμή που προτείνονται. Μακάρι να τις παραλάβετε στην ώρα τους κι εσείς για να τις ευχαριστηθείτε στο launch οπως πρέπει. 😃

Μια χαρά είναι, πήρα HFW από σκρουτζ, απλά επειδή είναι πάρα εισαγωγής, θα σου τύχει με γερμανικά από έξω, γαλλικά κτλ. Μέσα όμως όλα αγγλικά (βιβλία κτλ). Υπότιτλοι κτλ όλα κανονικά. 

Anyway, offtopic εδώ 

• Like 1

9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αχ τυχερέ (εκτός και αν είσαι όντως ξεχασμένος, πάρε μάθε). Τι ώρα είχες κάνει παραγγελία? Εμένα 13:48 μου ήρθε το μαιλ. 

Είχα καλέσει και πριν λίγο καιρό όταν διάβαζα εδώ μέσα για ακυρώσεις και μου είχαν πει πως εκτός κι αν σας έρθει ειδοποίηση για ακύρωση η παραγγελία ισχύει. Τώρα αν η ειδοποίηση έρθει μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού αυτό είναι άλλο θέμα. 😂

10:40 λέει το mail της παραγγελίας μου. Το θέμα είναι πως κάποιοι που είχαν κάνει προπληρωμή και είχαν παραγγελία σύμφωνα με τα λεγόμενα τους πριν από εμένα έφαγαν ήδη άκυρο.

Το πιο πιθανό είναι να μου έρθει κι εμένα το άκυρο απλά με καθυστέρηση.

11 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Σιγα μην παιζουμε day 1 απο Public...

Απο ότι φαίνεται, ξεκίνησαν οι ενημερώσεις και από Public δυστυχώς. Θα πάρω μετά τηλ Γερμανό να δω αν έχουν ακόμα με διαθέσιμο το δώρο. Αυτή η παραγγελία αφορά την launch έκδοση disk. Για την collectors, θα ενημερώσω στο άλλο thread. 

Screenshot_20221107_180941_Gmail.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...