Προς το περιεχόμενο

God of War Ragnarök [PS4][PS5]

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι 50 ώρες προφανώς αφορούν τις περιπτώσεις που έχουν κυριολεκτικά σκουπίσει τα πάντα στο game + θέλουν να παίξουν ότι build μπορεί να παιχτεί απο Kratos, Atreus, + secrets, Easter eggs. Τα πάντα όλα. 😉

Τo main είναι γύρω στις 25 ώρες κατά μέσο όρο αναλόγως τον παίχτη και την δυσκολία που έχει επιλέξει.

Έτσι λένε τουλάχιστον οι διάφοροι που το έχουν ήδη ολοκληρώσει.

Αναφέρουν επίσης ότι είναι αρκετά linear το main, οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει πολύ backtracking το οποίο δεν με χαλάει αν είναι έξυπνο/satisfying αλλά αν αυτό επαναλαμβάνεται το κάνεις εμετό γρήγορα. Αυτό συνέβαινε στο πρώτο αλλά δεν ήταν από τα αρνητικά που θα έβαζα red flag.

Γενικώς πιστεύω ότι σε όποιον άρεσε το προηγούμενο God of War, θα του αρέσει και αυτό. 

Διάβασα ότι παίζεις σε ένα σημείο με τον Atreus, αυτό λίγο με "προβληματίζει" καθώς θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε σκηνικά Last of Us Part 2 που άλλη νόμιζες ότι θα είναι η main protagonist και άλλη σου εμφανίστηκε.  Δεν έχω θέμα να του δώσουν χρόνο του μικρού αλλά να είναι όσο όσο. Οι περισσότεροι με τον Kratos φαντάζομαι θέλουμε να παίζουμε. 😀

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το προηγούμενο παιχνίδι δυστυχώς είχε τέτοια δομή που για εμένα προσωπικά ήταν τόσο restrictive που δεν κατάφερε να μου δώσει το κίνητρο για εξερεύνηση. Και φαίνεται ότι τα ίδια restrictions (με καμουφλαρισμένα loadings) ισχύουν και εδώ.

Αν και δεν εκανα πλατινουμ το προηγουμενο, αυτο θα το προσπαθησω. Παντως, ακομα και με Βαλκιρις να ασχολιοσουν, παρολο που ειναι side, ειναι "καλα" side. Καινουργιες τοποθεσιες, καθε βαλκιρι διαφορετικο gameplay/attack κτλ

Εδω κατα 99% θα ανοιξουν ολα τα realms αμα ειναι να τελειωσουν με το κεφαλαιο στον Βορα. Σιγουρα ειναι κατι που θα ηθελαν οι παικτες να εξερευνησουν.

22 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Οπως σχολιασαν και εδω, τα Plat τεινουν να κουραζουν μερικες φορες. Ευτυχως αυτο ομως αλλαζει σιγα σιγα. Οπως πχ και το spider-man που για πλατ ηθελε ολα τα crimes σε ολα τα districts, ενω το miles morales τα crimes σε ενα district. Και το HFW ηταν πιο ευκολο απο το HZD

Εμενα παλι το exploration μου ειχε αρεσει αρκετα,βεβαια ηταν ζελντοιδης δομης ανοιγοντας νεες περιοχες με καινουρια skills,μην περιμενετε open world freedom.

Τελικα πανω που ειπα θα κανω κρατει,θα το τσιμπησω στο launch μιας και τετοια παιχνιδια μια στο τοσο βγαινουν αν ειμαστε ειλικρινεις,ας τους τιμησουμε.

Τουλαχιστον ειναι blockbuster που αξιζουν

• Like 1

11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν και δεν εκανα πλατινουμ το προηγουμενο, αυτο θα το προσπαθησω.

Από όσο ξέρω, δε θα χρειαστεί και πολύ προσπάθεια μιας και όλα τα trophies τα παιρνεις με ενα απλό walkthrough

13 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Εμενα παλι το exploration μου ειχε αρεσει αρκετα,βεβαια ηταν ζελντοιδης δομης ανοιγοντας νεες περιοχες με καινουρια skills,μην περιμενετε open world freedom.

Δεν είναι το πρόβλημα η ζελντοιδής δομή. Και εμένα μου αρέσει να ανοίγει σταδιακά ο χάρτης ανάλογα με νέα skills.

Όμως ο αργός χειρισμός, το οπτικό πεδίο της κάμερας, η βάρκα και το loading περιοχών εμένα προσωπικά με έκανε να τελειωσω το main story και να μη το ξαναπιάσω. Και είναι κρίμα. Γιατί το artwork και η μυθολογία είναι πολύ καλή για εξερευνηση. 

49 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν είναι το πρόβλημα η ζελντοιδής δομή. Και εμένα μου αρέσει να ανοίγει σταδιακά ο χάρτης ανάλογα με νέα skills.

Όμως ο αργός χειρισμός, το οπτικό πεδίο της κάμερας, η βάρκα και το loading περιοχών εμένα προσωπικά με έκανε να τελειωσω το main story και να μη το ξαναπιάσω. Και είναι κρίμα. Γιατί το artwork και η μυθολογία είναι πολύ καλή για εξερευνηση. 

Nομιζω πως καλυτερα μην ασχοληθεις με το ragnarok.Εγω απογοητευτικα απο το προηγουμενο(εχω γραψει αναλυτικα στο αντιστοιχο topic τα παραπονα μου) και ειπα θα περιμενω τα reviews να αποφασισω τελικα.Μετα λοιπον απο τα reviews και αφου ειδα επιτηδες τα spoiler videos που κυκλοφορουν εγινε πολυ ευκολη αποφαση.Απλα προσπερνω.Δεν ξανακανω το λαθος να πιεσω τον ευατον μου να το παιξω οπως εκανα το προηγουμενο.

Με το καλο να το χαρειτε απο εβδομαδα παντως.Σε οσους αρεσε και το προηγουμενο θα περασουν ωραια και με αυτο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το reboot του 2018 είχε στηθεί με λογική “greatest hits” από elements διαφόρων western ARPG της προηγούμενης δεκαετίας. Δομή κόσμου πολύ καλή, gameplay μου άρεσε (γιατί από το GoW3 και μετά κούρασε), ΑΛΛΑ η πλοκή του μου θύμισε generic σειρά που από κάποιο σημείο και μετά ξέρεις ότι φυλάνε το «καλό» για επόμενο επεισόδιο προς το τέλος του κύκλου. Νομίζω όλοι το καταλάβαμε αυτό όταν είδαμε τα κλειδωμένα realms (εγώ προσωπικά είχα ψιλό ξενερώσει τότε).

Απ’ ότι βλέπω σε βιντεάκια έχουν κάνει πιο γρήγορο το gameplay πράγμα που πολύς κόσμος το ζητούσε. Ελπίζω να μοίρασαν στο παιχνίδι bosses της προκοπής και όχι το ίδιο golem με διαφορετικά skins. 

Πάντως τέτοια παιχνίδια, με τέτοια δομή, ας είναι όσο αριστουργήματα ποτέ δεν τα αγοράζω full-price γιατί ξέρω ότι μετά το πρώτο playthrough τα παρατάω.  Όποτε ποτέ δεν πίεσα τον εαυτό μου όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, γιατί πλέον ξέρω σχεδόν πάντα τι να περιμένω.

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 1

2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Nομιζω πως καλυτερα μην ασχοληθεις με το ragnarok.

Λένε ότι είναι μέσα στα καλύτερα games που έχουν βγει ποτε. Προσωπικά ακόμα και να μην γούσταρα μια το είδος, πάλι θα το έπαιζα, ποσο μάλλον εσείς που ενοχλείστε από κάποια συγκεκριμένα στοιχεια του game. Just saying. ;)

14 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Λένε ότι είναι μέσα στα καλύτερα games που έχουν βγει ποτε. Προσωπικά ακόμα και να μην γούσταρα μια το είδος, πάλι θα το έπαιζα, ποσο μάλλον εσείς που ενοχλείστε από κάποια συγκεκριμένα στοιχεια του game. Just saying. ;)

Μα αυτο ειναι το θεμα.Δεν εχω προβλημα με το ειδος αλλα με το ιδιο το παιχνιδι.Η καμερα κακη,το movement του kratos χαλια,το combat κακο(ξαναλεω προσωπικη αποψη εκφραζω εδω).

Αυτα παραμενουν τα ιδια οποτε το ragnarok ξεκαθαρα  δεν ειναι για μενα.

Επισης φανταζομαι και εσυ εχεις παραβλεψει παιχνιδια που θεωρουνται κορυφαια ολων των εποχων.Δεν μου λεει κατι αυτο αν εμενα δεν μου αρεσει.Οπως εγραψα εκανα το λαθος και επαιξα ολο το προηγουμενο επειδη οπως λες θεωρουταν τοτε απο τα κορυφαια ολων των εποχων.Νever again.Καποια παιχνιδια σου κανουν κλικ και καποια οχι.

Ενας τιτλος δεν μπορει να αρεσει σε ολους οσο κορυφαιο να ειναι και λογικο αλλα κακη καμερα στο GoW δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα. Αλλα κορυφαια action οπως DS/Elden Ring η καμερα ειναι οτι να ναι, πολλες φορες κολλαει κιολας σε κρισιμες φασεις και λες αυτο το θεωρουν κορυφαιο...

αν σε καποιον δεν αρεσε το προηγουμενο παιχνιδι , ειναι σχεδον βεβαιο οτι δε θα αρεσει και το ragnarok που ειναι more of the same....το οτι εγω π.χ. το θεωρω ισως το καλυτερο παιχνιδι της προηγουμενης γενιας, δεν αλλαζει το παραπανω.

• Like 1

20 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Nομιζω πως καλυτερα μην ασχοληθεις με το ragnarok.Εγω απογοητευτικα απο το προηγουμενο(εχω γραψει αναλυτικα στο αντιστοιχο topic τα παραπονα μου) και ειπα θα περιμενω τα reviews να αποφασισω τελικα.Μετα λοιπον απο τα reviews και αφου ειδα επιτηδες τα spoiler videos που κυκλοφορουν εγινε πολυ ευκολη αποφαση.Απλα προσπερνω.Δεν ξανακανω το λαθος να πιεσω τον ευατον μου να το παιξω οπως εκανα το προηγουμενο.

Με το καλο να το χαρειτε απο εβδομαδα παντως.Σε οσους αρεσε και το προηγουμενο θα περασουν ωραια και με αυτο.

Θα το παίξω επειδή μου άρεσε η πλοκή και η δυναμική των δύο χαρακτήρων καθώς και τα πολύ ηψηλά production values.

Όσο αναφορά το gameplay, έχει τα προβλήματα που ανέφερα αλλά συνολικά δεν είναι τόσο κακό ώστε να με αποτρέψει εντελώς. Απλώς χωλαίνει σε κάποια συγκεκριμένα σημεία.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν ένιωσα πιεσμένος να τελειώσω το προηγούμενο άρα πιστεύω ότι δεν θα περάσω άσχημα με το Ragnarok. Απλά δεν με βλέπω να κάθομαι 50 ώρες για 100% ολοκλήρωση.

• Like 1

To πρώτο το κατευχαριστήθηκα.

Μόνο μελανό σημείο (αλλά πολύ σημαντικό για μένα) ότι η πρώτη μάχη ήταν και η εντυπωσιακότερη.

More of the same is perfectly fine by me.

Το μόνο που μου λείπει είναι το PS5.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...