Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όταν στρίβεις σε στενό έχοντας ταπεινώσει τους ταλαίπωρους που πασχίζουν να περάσουν τα 60-70;

Στενο, τροπος του λεγειν. Και η Συγγρου, και η παραλιακη εχουν οριο τα 90 χαω, και απειρες εξοδους τις οποιες συμπεριλαμβανω στα "στενα" . Anyway.

5 λεπτά πριν, phanispal είπε

οπότε δεν ξέρω κατά πόσο με ταπεινώνεις

Δεν εχω σκοπο να ταπεινωσω. Δεν μιλαω για ... κοντρες...

Θελω να σπασω τα νευρα σε αυτους που μου σπανε τα δικα μου. Αφου δεν εισαι σ αυτους, γιατι εξαπτεσαι; Μα δεν καταλαβαινω! :P

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/7/2022 στις 12:53 ΜΜ, giorgos2187 είπε

Συγκρινω τον μεσο ορο των παπιων, με το μεσο ορο των σκουτερ. Ενα σοβαρο παπι , για να ειναι ελαχιστα σοβαρο κοστιζει πανω απο 2.000 ευρω. Αν θελουμε οντως να ειναι σοβαρο παμε στα 3000+. Ε, που να μου κοβοταν το χερι, δεν τα εδινα. Λιγη υπομονη θα εκανα και θα επαιρνα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο 300αρι sym που απλα δεν βλεπει καν τα παπια, οτι παπι κι αν ειναι. Τα σκουτερ μεσαιας κατηγοριας κοστιζουν παραπανω, σιγουρα, αλλα ειναι απειρως καλυτερα απο οποιοδηποτε παπι. Με sym hd300 η cruisym300 εχεις κοντα στα 28-29 αλογα, φρενα που το παπι δεν θα εχει ποτε των ποτων, ανεση για δυο ατομα, και δυνατοτητα ακομα και για μικρες αποδρασεις. Ναι δε θα πας στις αλπεις με το σκουτερ, αλλα 2 ωρες δρομο τις κανεις ανετα μαζι με τη συντροφο, συζυγο, ερωμενη η οποιον αλλον θελεις. Ισως αν βαλουμε ενα πολυ στενο μπατζετ, παρα πολυ στενο, η επιλογη παπιου να ειναι ορθοτερη. Και παλι ισως. (Μεχρι και οι delivery τιγκα στα σκουτερ ειναι) 

Αλλα εξαρχης μιλησα εναντιον των ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΩΝ παπιων που ενω ειναι μια αηδια με ροδες, καποιοι εχουν ριξει ΚΑΙ ενα σκασμο λεφτα επανω για να μην κανουν απολυτως τιποτα της προκοπης. Ισως επρεπε να το διευκρινησω απο την αρχη.

Ενταξη κατσε με το συμ εσυ και ασε εμας με τα παπακια να ειμαστε οι πληβειοι . Το πσπακι μου . Αν και ελεγα οτι ποτε δεν θα παρω παπι πηρα.

Ενταξη δεν ειναι σωστο να υποτιμάς τον αλλο. Οκ τα παιδια εχουν παπακια η οτι αλλο φτηνο εχουν γιατι αυτο μπορουν. Με την ιδια λογικη αν σου σκασει κανεις με κανα μπεμβε gs διπλα και σου κανει τα ιδια θα σου αρεσε ; 

received_490998256125784.jpeg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, giorgos2187 είπε

Στενο, τροπος του λεγειν. Και η Συγγρου, και η παραλιακη εχουν οριο τα 90 χαω, και απειρες εξοδους τις οποιες συμπεριλαμβανω στα "στενα" . Anyway.

Βασικα η συγγρου και η παραλιακη δεν εχουν καμια ουσια για τους τυπακους με τις πειραγμενες εξατμισεις, γιατι εχουν ουτως ή αλλως φασαρια και δε μπορουν να κανουν τη μοστρα τους ουτε να σπασουν τα @@ των περιοικων. 

Δημοσ.

Αυτα διαβαζω και θα παω να τρυπισω την ακραποβιτζ . Σοβαρα μιλαω τωρα .θα της κανω τρυπα γιατι εχει λιγο πιο πολυ θοθυβο απο την εργοστασιακη. Τουλαχιστον εσκασα οσο εσκασα να την χαρω κσι λιγο.Τι την εβαλα ;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ενταξη κατσε με το συμ εσυ και ασε εμας με τα παπακια να ειμαστε οι πληβειοι . Το πσπακι μου . Αν και ελεγα οτι ποτε δεν θα παρω παπι πηρα.

Ενταξη δεν ειναι σωστο να υποτιμάς τον αλλο. Οκ τα παιδια εχουν παπακια η οτι αλλο φτηνο εχουν γιατι αυτο μπορουν. Με την ιδια λογικη αν σου σκασει κανεις με κανα μπεμβε gs διπλα και σου κανει τα ιδια θα σου αρεσε ; 

received_490998256125784.jpeg

Παιδια, μισο λεπτο να ξεκαθαρισουμε απο την αρχη καποια πραγματα. ΔΕΝ υποτιμω κανεναν, ΔΕΝ κρινω κανεναν, ΔΕΝ σχολιαζω κανεναν φυσιολογικο ανθρωπο. Δεν χαρακτηριζω καποιον φτωχο η πλουσιο, πληβειο η αριστοκρατη, αναλογα με το τι οδηγει. Λεω ξεκαθαρα εδω και τοσα ποστ οτι

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τους παπακηδες οι οποιοι νομιζουν οτι βαζοντας μια εξατμιση που κανει θορυβο, γινονται μαγκες και γαματοι. Τους μισω ακομα περισσοτερο οταν περνανε με αυτες τις κομμενες εξατμισεις εξω απο το σπιτι μου μεσα στο καταμεσημερο η μεσα στη νυχτα. Οποιοσδηποτε ειναι στο δρομο και οδηγει σωστα και δεν ενοχλει με αχρηστους ηχους και συμπεριφορες, εχει το σεβασμο μου ο,τι κι αν οδηγει. Ο κλασσικος καγκουρας ειναι αυτο που απεχθανομαι στιυς δρομους, επισης ανεξαρτητα με το τι οδηγει. (Γιατι συζηταμε μονο τους παπακηδες αλλα και οι σαξοραλακηδες, tdmακηδες, στριταδες κλπ δεν ειναι και λιγοι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/7/2022 στις 9:53 ΜΜ, giorgos2187 είπε

Συγκρινω τον μεσο ορο των παπιων, με το μεσο ορο των σκουτερ. Ενα σοβαρο παπι , για να ειναι ελαχιστα σοβαρο κοστιζει πανω απο 2.000 ευρω. Αν θελουμε οντως να ειναι σοβαρο παμε στα 3000+. Ε, που να μου κοβοταν το χερι, δεν τα εδινα. Λιγη υπομονη θα εκανα και θα επαιρνα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο 300αρι sym που απλα δεν βλεπει καν τα παπια, οτι παπι κι αν ειναι. Τα σκουτερ μεσαιας κατηγοριας κοστιζουν παραπανω, σιγουρα, αλλα ειναι απειρως καλυτερα απο οποιοδηποτε παπι. Με sym hd300 η cruisym300 εχεις κοντα στα 28-29 αλογα, φρενα που το παπι δεν θα εχει ποτε των ποτων, ανεση για δυο ατομα, και δυνατοτητα ακομα και για μικρες αποδρασεις. Ναι δε θα πας στις αλπεις με το σκουτερ, αλλα 2 ωρες δρομο τις κανεις ανετα μαζι με τη συντροφο, συζυγο, ερωμενη η οποιον αλλον θελεις. Ισως αν βαλουμε ενα πολυ στενο μπατζετ, παρα πολυ στενο, η επιλογη παπιου να ειναι ορθοτερη. Και παλι ισως. (Μεχρι και οι delivery τιγκα στα σκουτερ ειναι) 

Αλλα εξαρχης μιλησα εναντιον των ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΩΝ παπιων που ενω ειναι μια αηδια με ροδες, καποιοι εχουν ριξει ΚΑΙ ενα σκασμο λεφτα επανω για να μην κανουν απολυτως τιποτα της προκοπης. Ισως επρεπε να το διευκρινησω απο την αρχη.

Τα σκουτερ που αναφερεις ως σκουτερ μεσαίας κατηγοριας κοστίζουν σχεδον τα διπλα χρήματα σε σύγκριση με το ακριβότερο παπι, το hd300 κοντευει 5000 ευρώ και το cruisym ξεπερνάει τις 5.500 ευρώ.Και μιλάμε για sym που είναι από τα πιο φθηνά μηχνακια της αγοράς , αν πάμε στην ιδια κατηγορια scooter σε  Honda,Yamaha,piaggio κτλ η χρηματική διαφορά ανοίγει ακόμη περισσότερο. Επειδή έβαλες στην κουβέντα και τα μετεχειρα, με τοσο χρήματα  πλέον έχεις πολλες επιλογές για αγορά  μοτοσυκλέτας, που τότε  όντως θα μπορείς να πας και στις Άλπεις και όπου άλλου  γουστάρεις  και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με σκουτερ σε γκάζι σε οδηγική συμπεριφορά σε φρένα κτλ. δεν υπάρχει επαφή.

Εγω άλλο ειπα, όμως εισαι πηγές ένα βήμα παραπέρα την κουβέντα.

Εγω ειπα οτι το σύγχρονο παπι και στρίβει και φρενάρει και κοπανάει λιγότερο στις λακούβες, ειδικά στο τελευταίο οσα σκουτερ έχω οδηγήσει πάσχουνε πολύ. Το παπι είναι  ευέλικτο μέσα στην πόλη, είναι ο βασιλιάς της οικονομίας, καίει  στην κυριολεξία τα μισά σε σύγκριση με σκουτερ ίδιου κυβισμού. Έχει πολύ πιο απλή αλλά πιο πιο φθηνή συντήρηση την οποία μπορείς άνετα να την κανείς μόνος σπίτι αν έχεις  στοιχειώδη εργαλεία , αντίθετα σε ενα  300αρι σκουτερ που ανεφερες ως παραδειγμα, οταν φτάσει η ώρα του μεγάλου σερβις και θέλει μπίλιες,ιμάντες κτλ θα πληρώσεις κανενά 300αρι ευρώ  και θα πονέσει η τσέπη, κόστος μεγάλου σέρβις σκουτερ σχεδον  όσο κοστιζει ενα γενικό σέρβις αυτοκινήτου. Αντιθετα το παπι, λαδακι, Μπουζάκι , λίγο σπρευ γράσο στην αλυσίδα και έφυγες. Για αστική μετακίνηση είναι ο βασιλιάς της οικονομίας, αυτό θέλω να πω με λιγα λόγια .
Το σκουτερ έχει το θετικό του μεγάλου χώρου  και της καλύτερης  προστασίας από καιρικές συνθήκες, σε κόστος αγοράς , σε κοστος συντηρησης, σε καταναλωση καυσιμου αλλα και σε επιδόσεις είναι κατά πολύ χειρότερο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...