Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά, απλά το θέμα είναι ότι όταν υπάρχουν παρανομες μετατροπές στο όχημα ειναι πολύ πιθανόν να μπλέξουμε άσχημα αν προκαλέσουμε ατυχημα. Μπορεί και όχι, ανάλογα την περίπτωση, μπορει ομως και ναι. 

Οπότε καλό είναι να έχουμε το όχημα μας νόμιμο από κάθε πλευρά, είτε ζαντολαστιχα, είτε εξατμίσεις είτε μοτέρ κλπ,, ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Από εκεί και πέρα ο καθένας υπολογίζει το ρισκο και τις πιθανότητες να μπλεξει και πράττει όπως νομίζει. 

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως μονο τον τιτλο διαβασα. Βελτιωση παπιου;;;; Μα σοβαρα τωρα; Υπαρχουν ακομα και σημερα ανθρωποι που βελτιωνουν παπια;;;; Για να πανε με 70 χαω ας πουμε , πασα δυναμη; και με την ταυτοτητα στο στομα;

Παρε εκει ενα να κανεις τη δουλεια σου ρε ανθρωπε. Και παρε αργοτερα ενα 300αρι σκουτερ που και ανετα θα πας, και σβελτα θα πας, και ταξιδακια θα μπορεις να κανεις με 2ο ατομο...... Αμαν πια μ αυτα τα παπια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 9/7/2022 στις 12:25 ΜΜ, SPY_oo7 είπε

Γιατι δεν μεγαλωνετε λιγο την εικονα με ενα κολφτιαγμενο αυτοκινητο που κανει κοντρες στην παραλιακη και βαραει εναν ανθρωπο,Εσεις τι λετε θα τον καλυψει η ασφαλεια.ΔΕΝ νομιζω τακη.Το θεμα δεν ειναι το ποσο εχεις πειραξει αλλα το γεγονός οτι έχεις παρεμβει και έχεις βγαλει κατι εκτός νομιμων προδιαγραφων.

Γιατί αν τον πεζό τον μάζευε ένα datsun με πατάτες θα ζούσε?  από τα 15-20 χλμ ότι και να σε πατήσει είναι θάνατος ή βαρύ τραυματισμός   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδιαφορο για την ροη τής κουβεντας που κανουμε το σχολιο.Αν το ντατσουν φοραγε κινητηρα απο φεραρι θα το καλυπτε η ασφαλεια? Χλωμο...Θα το εψαχνε μπορει ναι μπορει οχι.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Εμένα δεν με νοιάζει αν σε τρώει να σκοτωθείς που φωνάζει από χιλιόμετρα, μόνο αυτές τις σιχαμένες εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο μην βάλεις και μας τα κάνεις μπαλόνια εσύ και οι υπόλοιποι κάγκουρες του σιναφιού σου

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυριακή βράδυ 10:30 μόλις έχει τελειώσει μια παιδική παράσταση και τα παιδάκια βγαίνουν με τους γονείς τους  στο δρόμο για να φύγουν.

Μπαίνοντας στα αυτοκίνητα περνάει ένα καλό παιδί μπροστά από τη διάβαση προσπερνώντας από δεξιά αυτοκίνητο και περνάει ξυστά από μένα με σούζα πατητός με τα γκάζια τέρμα!

Πάντως  ο παλίκαρος  φορούσε κράνος! Ε ναι, έχουμε και  οδηγική παιδεία  όχι παίζουμε!

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.
Στις 10/7/2022 στις 5:15 ΜΜ, Hacker?pcs είπε

Εμένα δεν με νοιάζει αν σε τρώει να σκοτωθείς που φωνάζει από χιλιόμετρα, μόνο αυτές τις σιχαμένες εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο μην βάλεις και μας τα κάνεις μπαλόνια εσύ και οι υπόλοιποι κάγκουρες του σιναφιού σου

Ειδικά αυτό, τι φάση ; μεγαλώνει το πουλί τους επειδή κάνει θόρυβο το μπρίκι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2022 στις 3:07 ΜΜ, giorgos2187 είπε

Εγω παντως μονο τον τιτλο διαβασα. Βελτιωση παπιου;;;; Μα σοβαρα τωρα; Υπαρχουν ακομα και σημερα ανθρωποι που βελτιωνουν παπια;;;; Για να πανε με 70 χαω ας πουμε , πασα δυναμη; και με την ταυτοτητα στο στομα;

Παρε εκει ενα να κανεις τη δουλεια σου ρε ανθρωπε. Και παρε αργοτερα ενα 300αρι σκουτερ που και ανετα θα πας, και σβελτα θα πας, και ταξιδακια θα μπορεις να κανεις με 2ο ατομο...... Αμαν πια μ αυτα τα παπια.

Το παπι δεν το βελτιώνεις τοσο  για να εχει τελική, αλλα για να "τραβάει" ειδικα με 2ο ατομο. Εγω το 100αρι που εχω, ηταν απο μαμά 95 ή 97cc αν θυμάμαι καλα, μετά απο 3 γενικές επισκευές (το εχω 20χρονια) το εκανα 112cc για να τραβάει λιγο ποιο πολυ. Αυτό.

Δεν κανω αγωνες στην ηλικια που ειμαι το παπι εχει τελικη τα 100χαω και με τα ταμπουρά που εχει δεν σταματαει ευκολα.

Οποτε μεχρι τα 70-80 καλο ειναι και μεχρι εκει. Μια εξάτμιση λιγο ποιο ανοιχτή, οχι καγκουρικη, περνάει κτεο είναι κατω απο 100db ο θόρυβος του, και τίποτε αλλο, ουτε καρπιρατερ ουτε κατι αλλο. Άλλωστε αν αρχίσεις τα πολλά πειράγματα θα πάρεις τον στρόφαλο στο τελος στο χερι. Τα σκουτερ δεν τα χωνεψα ποτε, γενικα οτι ειναι τυπου "βέσπας" γιατι εχει το μοτερ πισω και δεν εχει σωστο κεντρο βαρους. Με το παπι εχω κανει απιστευτα φρεναρισματα για να γλυτωσω το μοιραίο, αν δοκιμάσει κάποιος με το σκούτερ θα διπλώσει και θα πέσει κατω. Επισης οι ροδες του ειναι μικρές και με τις λακουβες δεν τα παει καλα και τοσο. Και αν πεσεις πληρώνεις τα πλαστικα χρυσαφι. Για μηχανάκι πόλης καλο ειναι τεμπέλικο θα έλεγα, γκαζι-φρενο και ανεσεις που δεν εχει το παπι. Απο σέρβις ομως το παπι ειναι μακράν ποιο οικονομικο.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Αν ημασταν σοβαρη χωρα, η τροχαια θα επρεπε να σταματαει επιτοπου οποιον διαπιστωσει (απο το θορυβο κυριως) οτι εχει κανει παρανομες μετατροπες και να τον στελνει κατευθειαν με βραχιολακια φυλακη χωρις δικη. Change my mind. 

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

Αν ημασταν σοβαρη χωρα, η τροχαια θα επρεπε να σταματαει επιτοπου οποιον διαπιστωσει (απο το θορυβο κυριως) οτι εχει κανει παρανομες μετατροπες και να τον στελνει κατευθειαν με βραχιολακια φυλακη χωρις δικη. Change my mind. 

Let me try:

Κάθε έναν που δε συμπαθούσε ο αστυνομικός που κάνει τον έλεγχο, θα τον έστελνε στη φυλακή.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Let me try:

Κάθε έναν που δε συμπαθούσε ο αστυνομικός που κάνει τον έλεγχο, θα τον έστελνε στη φυλακή.

Αυτο μπορει να ισχυει για οποιονδηποτε ελεγχο κανει οποιοσδηποτε αστυνομικος σε οποιονδηποτε. Το χουμε δει να συμβαινει αλλωστε πολλες φορες. Οποτε δε μου αρκει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lector είπε

Επίσης, αν το σκουπιδοόχημα του καθενός δεν κατατάσσεται σε κατηγορία Sports/Supercar/Superbike και δεν βγάζει πάνω από 300 άλογα (για αυτοκίνητα) δεν πρέπει να κάνει θόρυβο που να ξεπερνάει τον θόρυβο των ελαστικών όταν αυτό τρέχει. Βέσπες, παπάκια πειραγμένα, σκούτερ, 200-300 κυβικά δίκυκλα με εξάτμιση 1000άρας, αμάξια πόλης/SUV/Sedan/Σκουπίδια 20αετίας/Σαξόραλα (<- σκουπίδια) με εξατμίσεις πρέπει να έχουν μεγαλύτερο πρόστιμο από οποιοδήποτε πρόστιμο κράνους/ζώνης/ποτού ΚΑΙ αφαίρεση διπλώματος παραδειγματικά.

Κάθε φορά που βγαίνω εξωτερικό (εκτός από Ρώμη) ηρεμεί το κεφάλι μου γιατί λείπουν ΟΟΟΟΛΑ τα παραπάνω και κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα, μόλις βγαίνω στο Βενιζέλος να πάρω το λεωφορείο, το πρώτο πράγμα που μου λέει ότι γύρισα πέρα από την γλώσσα που ακούω, είναι όλα αυτά τα σκουπιδοοχήματα που ανέφερα παραπάνω που περνούν από εκεί.

Τέλος, έχω μπει σε αυτοκίνητα με τρελά δυνατές εξατμίσεις (Mercedes-Benz G63 AMG με Renntech σύστημα είναι ένα από αυτά) τα οποία απέξω κάνουν σαν τον Godzilla και μέσα δεν ακούγεται τιιιιιιποτα. Μαρσάρισμα, υψηλές στροφές, κατεβάσματα ταχυτήτων, δεν τα ακούς απλά. Γελιέστε αν νομίζετε ότι ακούγεται η εξάτμιση σας μέσα σε οποιοδήποτε μοντέρνο αυτοκίνητο, ειδικά αν μέσα σε αυτό παίζει και μουσική. 

Επεξ/σία από MrRush
  • Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Jethro είπε

Ειδικά αυτό, τι φάση ; μεγαλώνει το πουλί τους επειδή κάνει θόρυβο το μπρίκι;

H γενιά μου αυτά τα παλληκάρια τα αποκαλούσε μικροτσούτσουνους.

Το γιατί είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fasttam είπε

H γενιά μου αυτά τα παλληκάρια τα αποκαλούσε μικροτσούτσουνους.

Το γιατί είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος.

Είναι βασικός εξοπλισμός στους deliverαδες. Σάπιο μπρικι που στέκεται με μονωτικές ταινίες, εξάτμιση και ειδική άδεια να πηγαίνουν αντίθετα σε όποιον δρόμο γουστάρουν

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Jethro είπε

Είναι βασικός εξοπλισμός στους deliverαδες. Σάπιο μπρικι που στέκεται με μονωτικές ταινίες, εξάτμιση και ειδική άδεια να πηγαίνουν αντίθετα σε όποιον δρόμο γουστάρουν

Εδω αναρωτιεμαι το εξης... Ενα μαγαζι που σεβεται την εικονα του, θα προσλαβει και θα στειλει στον πελατη ατομο με μηχανακι με τα παραπανω χαρακτηριστικα;;; Εγω για να πηγαινω στους πελατες χρησιμοποιω μηχανακι της εταιρειας που δουλευω, και ο εργοδοτης μου βαζει χερι αν το μηχανακι δεν ειναι σενιο και καθαρο (να μη μιλησω για μετατροπες καν) και αν δεν το στελνω για πλυσιμο μια φορα τη βδομαδα (με εξοδα της εταιρειας), ειναι τρελος αυτος δηλαδη;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...