Twisted_Metal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, sphinxgr είπε Εχω την εντύπωση πως αυτό το καραγκιοζιλίκι γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Μόνο στην Ελλάδα κόβουν ελάχιστες κλήσεις για θόρυβο αλλά παράλληλα έχουμε τόσα μηχανάκια με εξατμίσεις (κυρίως παπιά). Στις υπόλοιπες χώρες, δεν έχουν καν παπιά. Μόνο στη χώρα μας είναι χάλια το αστικό δίκτυο αλλά παράλληλα δεν υπάρχουν χρήματα για αυτοκίνητο. Τα αποτελέσματα αυτονόητα Έχουν παπιά και σε άλλες χώρες. Σε Καμπότζη και Βιετνάμ για παράδειγμα. Γιατί στους δρόμους, περισσότερο με αυτές τις χώρες μοιάζουμε στο θέμα μηχανακίων. 1
Apaleytos80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, Glikos είπε Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση για πιτσιρικάδες με φτιαγμένα (λολ) παπιά. Ο θόρυβος της εξάτμισης και η καγκουρίαση πρέπει να είναι ποινικά αδικήματα. Χώρια η επικινδυνότητα. Όταν είμαι με κόσμο και περνάει κανα μηχανάκι-μηχανή που κάνει θόρυβο βλέπω ρίχνουν μπινελίκια. Εγω σιωπώ, γιατί θυμάμαι έναν έφηβο κάγκουρα με το υπερκυβισμένο του παπι, το καρπυλατερ μηχανής και την χρυσοκάρτελη sebring.Ποτε δεν το έσπαγα μέσα σε στενά η αργα την νυχτα κτλ αλλά σίγουρα θα ενόχλησα πολύ κόσμο. Νεανική επιπολαιότητα είναι, αλλάζουν οι άνθρωποι μεγαλώνοντας, με οτι αυτο συνεπάγεται. OP μην ασχοληθείς με πειράγματα κτλ πεταμένα λεφτά είναι, παίρνεις μεγαλύτερο όταν έχεις δίπλωμα. Πάντα κράνος παιδες 😉 4 1
magictoboggan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πας σε ρεκτιφιέ και ανοίγεις τον κύλινδρο ώστε να μπεί μεγαλύτερο πιστόνι ενώ απέξω θα γράφει τα μαμίσια κυβικά. Τώρα για διαδρομές μπιέλας κτλπ δεν μπορούν να το διαπιστώσουν κάπως. Για την εξάτμιση μπορείς να βάλεις κάτι με κλαπέτο ώστε να το κλείνεις και να μην κάνει θόρυβο. Τέλος μπορείς να βάλεις ένα φίλτρακι και πρόγραμμα. edit: Ηλεκτρονική μάλλον γιατί πρόγραμμα σε καρμπυρατέρ δεν μπαίνει. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από magictoboggan
Fordakias7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, greekfragma είπε 2 ώρες πριν, greekfragma είπε Αν λοιπόν στοιχειοθετηθεί οτι πείραξες το μοτέρ και οδήγησες κάτι που ΔΕΝ είναι στα όρια του διπλώματός σου, τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ θεωρείσαι ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. Πήγαινε σε δικαστήριο λοιπόν με τα παραπάνω και μετά μου λες αν γράφω ανακρίβειες. Σωστό αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να ανοιχτεί μοτέρ η να κάτσει ο πραγματογνώμονας να δει αν το καρμπυρατέρ είναι 18αρι η 22αρι οπότε μπορείς να πειραξεις άνετα ένα ιννοβα πχ στα 50αρια κοιτάνε αν έχει αλλαχτεί το μοτέρ τίποτα άλλο ούτε εκεί πρόκειται να ανοίξουν να δουν αν είναι 72. Επίσης όσοι λένε για εξατμίσεις και τέτοια λογικά δεν οδηγούν μηχανάκι εμένα μου έχει σώσει την ζωή άπειρες φορές μεστά σκ@τοστενά του λεκανοπεδίου. Είναι 100% νόμιμες με σιγαστήρα και σωστό γέμισμα υαλοβάμβακα (οι μισές είναι άδειες).Αλλά και χωρίς σιγαστήρα δεν με πειράζει καθόλου κάθε μέρα να με γράφουνε θέλω να με ακούει ο 80χρονος παππούς με το Τογιότα του 90 Ας αποκτήσουμε πρώτα οδηγική παιδεία και μετά βάζω και σιγαστήρα κανένα πρόβλημα 1 1 1
Pwpwpw Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε όπως και στη πρώτη μου απάντηση έβαλες λόγια που δεν έγραψα έτσι και τώρα πας να κάνεις υποθέσεις γύρω από τα λεγόμενά μου. έγραψα ξεκάθαρα οτι αν κάποιος έχει όρεξη να το τραβήξει η μία πλευρά θα πληρώσει Χ για την υπαιτιότητά της στο τροχαίο και η άλλη πλευρά ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει και ΧΧΧ σε οικονομικές αξιώσεις λόγω της παρανομίας της άλλης πλευράς. από θύμα μπορείς να βρεθείς και θύτης αν ο άλλος έχει όρεξη να το ψάξει και να σε τραβήξει. αυτά. δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στο θρεντ. Επειδη εχω ζησει παρομοια περιπτωση με τον κολλητο μου πριν απο αρκετα χρονια. Ο φιλος μου ειχε ενα παπι 125cc και δεν ειχε προλαβει να βγαλει καν διπλωμα για 50αρι ακομη. Εκει που πηγαινε στο δρομο του, ενα αυτοκινητο παραβιαζει στοπ, του διαλυει εντελως το καινουργιο παπι και του σακατεβει το δεξι ποδι. Επιτοπου ερχεται αστυνομια καταγραφει το συμβαν, η ασφαλιστικη του ανρθωπου με το αυτοκινητο που ηταν και αυτος που εφταιγε , πληρωσε στο φιλο μου εξολοκληρου το καινουργιο τοτε παπι μιας και βγηκε ολικη. Ο φιλος μου το μονο που εφαγε ηταν κληση και δικαστηριο που δεν ειχε διπλωμα. Δηλαδη αυτος που πρακαλεσε το ατυχημα στην παραπανω περιπτωση τι ακριβως θα μπορουσε να ισχυριστει και απο θυτης να γινει θυμα? Τι θα ελεγε δηλαδη, οτι καταλαβε οτι ο οδηγος με το μηχανακι δεν εχει διπλωμα για το παπι και ετσι αποφασισε να φυγει με στοπ να τον τσουγγρισει? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw 2
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Just now, Pwpwpw said: Δηλαδη αυτος που πρακαλεσε το ατυχημα στην παραπανω περιπτωση τι ακριβως θα μπορουσε να ισχυριστει και απο θυτης να γινει θυμα? Τι θα ελεγε δηλαδη, οτι καταλαβε οτι ο οδηγος με το μηχανακι δεν εχει διπλωμα για το παπι και ετσι αποφασισε να φυγει με στοπ να τον τσουγγρισει? ρε παιδιά διαβάζετε τι γράφω; ΑΝ θέλει να τρέξει το ζήτημα το ΤΡΕΧΕΙ.....το οτι στις περιπτώσεις του φίλου σου και του θείου παραπάνω ΔΕ το έτρεξε η μεριά που έφταιγε δεν ακυρώνει αυτά που σας γράφω. Αν βρεθεί κανένας ψείρας και θέλει να ψάξει τις παρανομίες τις άλλης πλευράς μένει η υπαιτιότητα ως έχει ΑΛΛΑ αξιώνει και ο ίδιος μετά ότι γουστάρει για τα υπόλοιπα παράνομα. πόσο πιο απλά να τα γράψω...ρωτήστε τον ασφαλιστή σας στη τελική ή κάνα φίλο δικηγόρο που ασχολείται με τροχαία συμβάντα. 1 2
MAFAKA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Με τα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι θα συνεχίσουμε να χτίζουμε εκκλησάκια δίπλα στην άσφαλτο δυστυχώς. 4 1
beknick Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα σου πω ένα πράγμα το πιο ωραίο (για έμενα) πράγμα στην μηχανή είναι οι βόλτες εκτός πολης. Η γνώμη μου είναι κρατά τα λεφτά στα 20 να πάρεις κάτι καλύτερο να πας πιο άνετα μακριά. Τώρα όσο αφορά την βελτίωση να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι όταν βελτιώνεις την δύναμη ενός οχήματος πρέπει να βελτιώνεις και τα υπόλοιπα δηλαδή φρένα, αναρτήσεις, λάστιχα. Για έμενα βαλε μια εξατμισουλα να την βρίσκεις λίγο περισσότερο και μην κάνεις τίποτα άλλο δεν αξιζει. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από beknick
Fordakias7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, greekfragma είπε Αν βρεθεί κανένας ψείρας και θέλει να ψάξει τις παρανομίες τις άλλης πλευράς μένει η υπαιτιότητα ως έχει ΑΛΛΑ αξιώνει και ο ίδιος μετά ότι γουστάρει για τα υπόλοιπα παράνομα. πόσο πιο απλά να τα γράψω...ρωτήστε τον ασφαλιστή σας στη τελική ή κάνα φίλο δικηγόρο που ασχολείται με τροχαία συμβάντα. Όσο ψείρας και ένα είναι ο άλλος οποίος και αν είναι δεν μπορεί να απαιτήσει να ανοιχτεί το μοτέρ η να γίνει έλεγχος αν το μηχανάκι φόραγε φιλτροκουτι η χοάνη. Ίσως να γίνεται σε καμία Γερμανία
Glikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Πάντα κράνος παιδες 😉 Είναι must. Βλέπω κάτι φίλτατους να οδηγούν και να το κρατούν στο χέρι. Δηλαδή ήμαρτον, ας χαλάσει το μαλλί, από το να χαλάσει το κεφάλι. 3
1600 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Σωστό αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να ανοιχτεί μοτέρ η να κάτσει ο πραγματογνώμονας να δει αν το καρμπυρατέρ είναι 18αρι η 22αρι οπότε μπορείς να πειραξεις άνετα ένα ιννοβα πχ στα 50αρια κοιτάνε αν έχει αλλαχτεί το μοτέρ τίποτα άλλο ούτε εκεί πρόκειται να ανοίξουν να δουν αν είναι 72. Επίσης όσοι λένε για εξατμίσεις και τέτοια λογικά δεν οδηγούν μηχανάκι εμένα μου έχει σώσει την ζωή άπειρες φορές μεστά σκ@τοστενά του λεκανοπεδίου. Είναι 100% νόμιμες με σιγαστήρα και σωστό γέμισμα υαλοβάμβακα (οι μισές είναι άδειες).Αλλά και χωρίς σιγαστήρα δεν με πειράζει καθόλου κάθε μέρα να με γράφουνε θέλω να με ακούει ο 80χρονος παππούς με το Τογιότα του 90 Ας αποκτήσουμε πρώτα οδηγική παιδεία και μετά βάζω και σιγαστήρα κανένα πρόβλημα 1
katanalwtis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Επίσης όσοι λένε για εξατμίσεις και τέτοια λογικά δεν οδηγούν μηχανάκι εμένα μου έχει σώσει την ζωή άπειρες φορές μεστά σκ@τοστενά του λεκανοπεδίου. Είναι 100% νόμιμες με σιγαστήρα και σωστό γέμισμα υαλοβάμβακα (οι μισές είναι άδειες).Αλλά και χωρίς σιγαστήρα δεν με πειράζει καθόλου κάθε μέρα να με γράφουνε θέλω να με ακούει ο 80χρονος παππούς με το Τογιότα του 90 Ας αποκτήσουμε πρώτα οδηγική παιδεία και μετά βάζω και σιγαστήρα κανένα πρόβλημα Οταν τρεχεις μεσα στη πολη και στα στενα ναι βοηθαει η εξατμιση. Οχι γιατι σε προσεχουν ομως αλλα γιατι προσεχουν τον εαυτο τους απο σενα. 15 χρονια που οδηγαω εχοντας κανει απο 250.000χλμ δεν κινδυνεψα ποτε επειδη δεν με ακουσε ο αλλος ομως απεφυγα καγκουρακια/φονιαδες 2τροχους/4τροχους επειδη τους ακουσα απο μακρια. Οποτε το bolt καλο ειναι να ισχυει και για τον εαυτο μας. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από katanalwtis 3
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Βεβαια οι υπόλοιποι δεν χρωστάνε τίποτα να ακούνε τον θόρυβο απο την εξάτμιση του καθενός. 2
katanalwtis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βεβαια οι υπόλοιποι δεν χρωστάνε τίποτα να ακούνε τον θόρυβο απο την εξάτμιση του καθενός. Ειναι ενας τροπος να αναγνωρισεις με ποιον εχεις να κανεις πισω σου ή μπροστα σου και να κρατησεις αποσταση ασφαλειας. Δεν μπορω να φανταστω αθορυβα τα καγκουρακια να με περνανε συριζα απο τα δεξια μη εχοντας φωτα, ενω υπαρχει αλλη μιαμιση λωριδα αδεια για να προσπερασει απο τα αριστερα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από katanalwtis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα