lalos_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, σε ελάχιστο καιρό θα κατέχω επιτέλους το δίπλωμα Α1 μιας και γίνομαι 18. Έχω στο μυαλό μου να πάρω ένα Innova καρμπυρατέρ και να το ανεβάσω λιγο για να τραβάει 2καβαλα, ανηφόρες και να είναι και fun to drive, αλλα γενικά δεν γνωρίζω τι γίνεται νομικά... Πώς περνάω ΚΤΕΟ ενώ είναι πειραγμενο το παπι;, Όταν πάω 20 και πάρω το άλλο δίπλωμα θα μπορώ να δηλώσω νόμιμα αυτές τις βελτιώσεις;, Σε περίπτωση ατυχήματος τι γίνεται με ασφάλειες κλπ; (Να σημειωθεί ότι ξέρω ήδη να οδηγάω και δεν θέλω απλα να πάρω ένα απότομο παπί και να σκοτωθώ ) Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από lalos_
SaFiS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Στο ΚΤΕΟ δεν ασχολουνται, το 35αρι να πεσει. Πας με μαμα εξατμιση απλα για τα τυπικα. Νομιμοποιηση δεν γινεται σε καμμια περιπτωση. Προβλημα θα εχεις αν σε σταματησει τροχαια και καταλαβουν οτι κατι τρεχει με το μοτερ. Αν γενικα δεν προκαλεις, δεν προκειται να ασχοληθει και κανεις…
g_mateo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Πεταμένα λεφτά... Πάρε το ινόβα και όταν γίνεις 20 και βγάλεις Α2 πάρε μεγαλύτερο μηχανάκι... 6
dpolal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, lalos_ είπε Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, σε ελάχιστο καιρό θα κατέχω επιτέλους το δίπλωμα Α1 μιας και γίνομαι 18. Έχω στο μυαλό μου να πάρω ένα Innova καρμπυρατέρ και να το ανεβάσω λιγο για να τραβάει 2καβαλα, ανηφόρες και να είναι και fun to drive, αλλα γενικά δεν γνωρίζω τι γίνεται νομικά... Πώς περνάω ΚΤΕΟ ενώ είναι πειραγμενο το παπι;, Όταν πάω 20 και πάρω το άλλο δίπλωμα θα μπορώ να δηλώσω νόμιμα αυτές τις βελτιώσεις;, Σε περίπτωση ατυχήματος τι γίνεται με ασφάλειες κλπ; (Να σημειωθεί ότι ξέρω ήδη να οδηγάω και δεν θέλω απλα να πάρω ένα απότομο παπί και να σκοτωθώ ) Και ο δικός μου ο γιός μόλις έβγαλε δίπλωμα πέρυσι και ξεκίνησε να πέρνει το αμάξι άρχισε να ρωτάει για τουρμπίσματα, φτιαξίματα, στησίματα, κλπ κλπ κλπ. Ευτυχώς γιατί εκτός από εμένα που προσπαθούσα να του πώ ότι οι βελτιώσεις είναι πηγάδι δίχως πάτο, αλλά φυσικά δεν με άκουγε, το ίδιο ακριβώς του είπαν και μερικοί μηχανικοί που ρώτησε οπότε τελικά του έφυγε ο όρεξη. Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον αποπάνω, πάρε τώρα ένα μηχανάκι μεταχειρισμένο να αποκτήσεις σιγά σιγά εμπειρία και αργότερα βλέπεις για ποιό γρήγορα. 1
lector Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Αυτο που προσπαθεις να κανεις εκτος απο παρανομο ειναι και ενοχλητικο και αντικοινωνικο. Χωρια που μπορει να φας το κεφαλι σου μια ωρα αρχυτερα και ακομα χειροτερα να παρεις και μαζι σου κανεναν αθωο. 17
Glikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση για πιτσιρικάδες με φτιαγμένα (λολ) παπιά. Ο θόρυβος της εξάτμισης και η καγκουρίαση πρέπει να είναι ποινικά αδικήματα. Χώρια η επικινδυνότητα. 21 2
greekfragma Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 εάν μπλέξεις σε τροχαίο είτε φταις είτε δε φταις και στον έλεγχο που γίνει από πραγματογνώμονες δουν το παπί πειραγμένο θα πληρώσεις τα πάντα από τη τσέπη σου και θα θεωρηθείς και ανασφάλιστος και χωρίς δίπλωμα. καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο βαθιά θα μπει το αγγούρι όσο προσεκτικός και να είσαι εσύ στο δρόμο. το τροχαίο δε θα σου στείλει ειδοποίηση στο viber πότε θα γίνει ούτε πότε να το περιμένεις. απλά συμβαίνει. καλή τύχη και μη πεις οτι δε στα είπαμε. 1 2
xrhstosiak Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 για τις μετατροπές σου απάντησαν μια χαρά 17 ώρες πριν, lalos_ είπε σε ελάχιστο καιρό θα κατέχω επιτέλους το δίπλωμα Α1 μιας και γίνομαι 18.... Να σημειωθεί ότι ξέρω ήδη να οδηγάω.... ) Δεν θέλω να στο χαλάσω... αλλα δεν ξέρεις να οδηγας .... νομιζεις οτι ξέρεις οπως φυσικα νομιζαμε και εμεις οτι ξεραμε να οδηγουμε στα 18 δωσε χρονο στον εαυτο σου να μαζεψει εμπειριες και χιλιομετρα επενδυσε τα χρηματα τον μετατροπων σε εξοπλισμο και βολτες απολαυσε υπευθυνα τις 2 ροδες και σιγουρα θα εχεις να θυμασαι μετα πολλες υπεροχες στιγμες που για κανενα λογο και μια χαζομαρα της στιγμης δεν αξιζει να μετατραπουν σε εφιαλτη 7 1
lalos_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καταρχάς, ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. Επειδή ίσος το ανέφερα και εγώ με λάθος τρόπο, γενικά δεν θέλω τρέλα πράγματα, ούτε θέλω να κάνω ένα παπί που να ειναι 30-40 άλογα, απλά θέλω να είμαι σε ίδιο επίπεδο με καποια σημερινά 125 όπως vf125 άντε και λίγοοο παραπάνω.
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 minute ago, lalos_ said: Καταρχάς, ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. Επειδή ίσος το ανέφερα και εγώ με λάθος τρόπο, γενικά δεν θέλω τρέλα πράγματα, ούτε θέλω να κάνω ένα παπί που να ειναι 30-40 άλογα, απλά θέλω να είμαι σε ίδιο επίπεδο με καποια σημερινά 125 όπως vf125 άντε και λίγοοο παραπάνω. δεν υπάρχει λίγο παράνομος ή πολύ. ή είσαι ή δεν είσαι. και συ με μετατροπή θα είσαι. κάνε υπομονή με το 50άρι και έχει και τα καλά του το πιο αργά να πας κάπου....πιάνεις περισσότερη ώρα μπουτάκι. 1
SinAkuma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Ωραία γιατί δεν παίρνεις ένα vf125 τότε άμα είναι να ρίξεις λεφτά και να πιάσεις την τιμή του vf καλύτερα αγόρασε ένα vf. Επίσης πόσο διάφορα έχουν; Πόσα άλογα έχει το vf 12;
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, SinAkuma said: Ωραία γιατί δεν παίρνεις ένα vf125 τότε άμα είναι να ρίξεις λεφτά και να πιάσεις την τιμή του vf καλύτερα αγόρασε ένα vf. Επίσης πόσο διάφορα έχουν; Πόσα άλογα έχει το vf 12; delete ειναι αργα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από greekfragma
SinAkuma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε γιατι δεν μπορει και δεν επιτρεπεται να οδηγησει 125 ως νέος οδηγός 18χρονος. Μόνο 50άρι Δηλαδή πόσο πρέπει να είσαι ηλικιακά για να οδηγήσεις 125; 20 ας πούμε;
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) είναι αργάμιση. σκεφτόμουνα οτι δεν έχει κλείσει τα 18 και ας το έγραψε στην αρχή και ας το ανέφερα και γω....brain does not compute ας πάρει ένα στοκ 125. πιο αξιόπιστο-οικονομικό θα βγει και θα φρενάρει καλύτερα μάλλον από ένα σάπιο 50άρι πάπιο. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από greekfragma
katanalwtis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, lalos_ είπε Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, σε ελάχιστο καιρό θα κατέχω επιτέλους το δίπλωμα Α1 μιας και γίνομαι 18. Έχω στο μυαλό μου να πάρω ένα Innova καρμπυρατέρ και να το ανεβάσω λιγο για να τραβάει 2καβαλα, ανηφόρες και να είναι και fun to drive, αλλα γενικά δεν γνωρίζω τι γίνεται νομικά... Πώς περνάω ΚΤΕΟ ενώ είναι πειραγμενο το παπι;, Όταν πάω 20 και πάρω το άλλο δίπλωμα θα μπορώ να δηλώσω νόμιμα αυτές τις βελτιώσεις;, Σε περίπτωση ατυχήματος τι γίνεται με ασφάλειες κλπ; (Να σημειωθεί ότι ξέρω ήδη να οδηγάω και δεν θέλω απλα να πάρω ένα απότομο παπί και να σκοτωθώ ) Να κανεις ισορροπια μπορει να οδηγας i don't think so εκτος και αν σε εβαζε ο μπαμπας σου σε πιστα. Στα υπολοιπα οτι ειπαν οι προηγουμενοι πανω κατω. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από katanalwtis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα