Προς το περιεχόμενο

tool για να βαζεις το logo σε photos

Maniakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον , έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι που να με ευχαριστεί αρκετά. Εχω αρκετές photos και θέλω να βρώ ένα tool το οποίο θα βάζει αυτόματα ένα logo σε photos που βρίσκονται σε ένα target directory ώστε να μην χρειάζεται να το βάζω σε μια-μια φωτογραφία. Γνωρίζει κάποιος κάνα καλό utility για κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

morpheous, η λύση σου δυστυχώς δεν χρησιμεύει γιατί το Photoshop θα βάλει σε συγκρεκριμένο Χ,Υ το Logo μέσα από το action και όχι κατω δεξιά πχ. Απο ότι πληροφορήθηκα ούτως η άλλως δεν έχει νοήμα αυτό παραμόνο το watermark όπου ευχαριστώ και τον Kserola για το link. Μέσα σε 10sec μου αφαιρέσαν το logo που είχα βάλει σε μια photo και μου αποδείξαν πόσο ανούσιο είναι και ότι η μόνη λύση είναι το watermark. Εχω να προτείνω και εγώ ένα Link πάντως για όσους ενδιαφέρει το θέμα

http://www.photowatermark.com/

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας =)

Δημοσ.

Λοιπόν , αυτά τα tools βασικά , δεν είναι για watermars και δεν ξέρω γιατί τα ονομάσαν έτσι. Το waterman δεν είναι κάτι που φαίνεται αλλά "μπαίνει" μέσα στην photo και απλά μπορείς να κάνεις read μετά την photo και να δεις τα copyrights. Το Photoshop το κάνει άμα θέλετε να δείτε πως είναι πραγματικά το watermark και επίσης σε αυτό το link θα βρείτε οδηγίες για το πώς γίνεται σε ολόκληρο folder

http://photoshop911.typepad.com/help/2004/04/watermarking_ph.html

Τα παραπάνω tools απλά βάζουν ένα text στις photos το οποίο το σβήνεις σε μερικά δευτερόλεπτα και είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ κάποιου είδους copyright πάνω σε αυτήν.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Prospathisa me to watermark na prosthesw hmeromhnia kai wra pou travixthke mia photo...! Den ta exw kataferei...parolo pou kanw add object...dialegw date & time...alla den ginetai tipotes....kanw save thn photo.....kai parola auta den exei prostethei apolytios tipota....

ps: allaksa kai xrwma fonts...alla pali tipota...:( mporei na voithisei kaneis??

:(

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Yparxei kana kalo paidi pou na xrhsimopoiei to Photo Watermark Professional??? gia na me voithisei se kati pou thelw na kanw...den to katafernw me tipota...

auto pou thelw na kanw...einai aplo...na prosthesw thn hmeromhnia se kapoies photos.....kati pou den exw kateferei mexri twra...me to sygekrimeno ergalio..... :( :( :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...