nickvas19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) παίδες έχω έναν φάκελο με διαφορες εικόνες που έχω επιλέξει κατα καιρούς. τον έχω βάλει εκεί που λέει αρχεία στο iPhone. θέλω να τα μεταφέρω σε εξωτερικό δίσκο. Πήγα να το κάνω με airdrop αλλα δεν με αφηνει γτ δεν εχω χωρο. ο Φακελος ειναι 50gb. Εβαλα καλωδιο αλλα αυτον τον φακελο δεν μπορω να τον δω πουθενα. δοκίμασα και με ανταπτορα lightling σε usb female και εβαλα στικακι και λεει too much power required κτλ. μονο ενα στικακι που ειχα usb 2.0 δουλεψε με τον ανταπτορα αλλα ειναι μικρο σε μεγεθος. καμία ιδέα; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, nickvas19 είπε παίδες έχω έναν φάκελο με διαφορες εικόνες που έχω επιλέξει κατα καιρούς. τον έχω βάλει εκεί που λέει αρχεία στο iPhone. θέλω να τα μεταφέρω σε εξωτερικό δίσκο. Πήγα να το κάνω με airdrop αλλα δεν με αφηνει γτ δεν εχω χωρο. ο Φακελος ειναι 50gb. Εβαλα καλωδιο αλλα αυτον τον φακελο δεν μπορω να τον δω πουθενα. δοκίμασα και με ανταπτορα lightling σε usb female και εβαλα στικακι και λεει too much power required κτλ. μονο ενα στικακι που ειχα usb 2.0 δουλεψε με τον ανταπτορα αλλα ειναι μικρο σε μεγεθος. καμία ιδέα; Επειδή ούτως ή άλλως δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις copy 50GB με τη μία μέσω Airdrop, θα έλεγα να κάνεις subfolders των 10GB (φαντάζομαι να έχεις 10GB ελεύθερα) και να τα κάνεις copy με Airdrop ένα-ένα, μεταφέροντας κάθε φορά το copied folder σε εξωτερικό για να ελευθερώνεις χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, nickvas19 είπε παίδες έχω έναν φάκελο με διαφορες εικόνες που έχω επιλέξει κατα καιρούς. τον έχω βάλει εκεί που λέει αρχεία στο iPhone. θέλω να τα μεταφέρω σε εξωτερικό δίσκο. Πήγα να το κάνω με airdrop αλλα δεν με αφηνει γτ δεν εχω χωρο. ο Φακελος ειναι 50gb. Εβαλα καλωδιο αλλα αυτον τον φακελο δεν μπορω να τον δω πουθενα. δοκίμασα και με ανταπτορα lightling σε usb female και εβαλα στικακι και λεει too much power required κτλ. μονο ενα στικακι που ειχα usb 2.0 δουλεψε με τον ανταπτορα αλλα ειναι μικρο σε μεγεθος. καμία ιδέα; Εάν έχεις iCloud λογαριασμό, άνοιξε το sync των φακέλων στον υπολογιστή και (δεν θυμάμαι εάν θέλει ή εάν είναι on μόνιμα) στο τηλέφωνο. Λογικά μέσα σε ένα βράδυ, θα έχει ανέβει και θα έχει κατέβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 τελικά τα έκανα air drop στο iPad...και θα δοκιμασω να τα περασω απο εκει σε σκληρο.... άλλο ένα θέμα που γενικά αντιμετωπίζω είναι που το βαιμπερ και οι φωτό που τραβάω είναι στον ίδιο φάκελο και δεν τα ξεχωρίζει. πάω να το κάνω μεταφορά και λέει μόνο ανάγνωση.....καμία ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα