Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, jtsarnas είπε Μόνο εγώ πρόσεξα ότι ο πρόεδρος της Toyota λέγεται Toyoda;;;; Λολ🤣🤣🤣 https://el.wikipedia.org/wiki/Τογιόντα_Κιιχίρο 1
kostas808 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, manval είπε Επιτέλους ένας επικεφαλής μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανία που μιλάει με το μυαλό και όχι με τη "μόδα". Δεν είναι δυνατών να άλλάξουν σε ηλεκτρικά όλα τα αυτοκίμητα μέσα σε 10-20 χρόνια, και μάλιστα με μπαταρίες ίδιες με αυτές των κινητών (ώς χημική σύνθεση). Και μάλιστα να τα φορτίζουμε παράγοντας ρεύμα από μη ανενεώσιμες πηγές ενέργειας. >ανανεώσιμες πηγές ενέργειας nice meme
killerx3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Σώπα. Εννοείται αυτό. Αυτοκίνητο 50 χιλιάδων μου δίνει εγγύηση 4 χρόνια; Και η μπαταρία καινούργια κοστίζει περίπου 14 με 17 χιλιάρικα; Όχι Ευχαριστω θα πάρω ποδήλατο. Χαχαχ δεν είμαστε καλά.. 9 1 1
Leon3Isavros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 in japanese i trust. Αν θέλετε να φάτε τα παραμύθια των σβαμπε κ του κάθε άπληστου ευρωπαίου ceo που μέσα στην δίψα για κέρδη και μετοχικα μερισματα, αγνοεί θεμελιώδη τεχνικά θέματα κ βαφτιζει το ψαρι αβοκαντο , εε εγώ δεν αγοράζω.. 12
Decadence Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αν δεν βγει σύντομα καινούρια τεχνολογία μπαταρίας που να είναι φθηνή, να φορτίζει γρηγορότερα και να κραταει περισσότερο, με τις μπαταρίες λιθιου δεν παει πουθενα η ηλεκτροκινηση. Οντως το ονομα τα σπαει To-Yoda 😄 5 2
CyanBlue Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Aprile είπε Πρακτικά έχει δίκιο κανένα δίκτυο διανομής ηλεκτρισμού δεν είναι φτιαγμένο για τέτοιες καταναλώσεις. Εδώ πέφτει με κλιματιστικά ή με βαρή χειμώνα όπως είχε γίνει στο Τέξας πέρυσι. Υπάρχει και το άλλο δεν υπάρχουν τόσα μέταλλα που θέλει ή ηλεκτροκίνηση σε μαζική εφαρμογή όπως το λίθιο,το κοβάλτιο ,το χρώμιο κλπ. Το ότι κάποιοι ακολούθησαν την τρέλα του Elon και στο πανικό τους να μην πάρει το προβάδισμα λογάριαζαν χωρίς τα πραγματικά δεδομένα και την προβολή τους στο μέλλον. Η Toyota δεν ήταν αφελής για αυτό έχει επενδύσει και στα αυτοκίνητα υδρογόνου που έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι το αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων του μέλλοντος. Μην κρίνουμε με τα δεδομένα του σήμερα, του τώρα. Θα γεμίσουμε ηλιακούς φορτιστές, πράγμα εύκολο. Οι εξελίξεις τα τελευταία χρόνια τρέχουν πιο γρήγορα από ποτέ. Απλά ο πρόεδρος ξέρει πως ξαφνικά η αγορά θα γεμίσει ηλεκτρικά, κ μάλλον έχουν ήδη καθυστερήσει στην εταιρεία του. Ηλεκτρικά ενδεχομένως με αποσπώμενες μπαταρίες που θα ξεκουμπώνεις το κιτ και θα βάζεις ένα ήδη φορτισμένο, σε σύντομο χρόνο. Πρακτικά δε θα σου ανήκουν οι μπαταρίες, θα πληρώνεις συνδρομή για αυτές (πρόβλεψη). 3 5 2
georgebou21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, Haldol είπε Εάν είχε ηλεκτρικά μοντέλα η Toyota, θα ήταν και τότε "υπερεκτιμημένα" τα ηλεκτρικά, ή όχι; Ρωτάω εγώ τώρα, σαν αφελής που είμαι. Σαν εταιρεία έριξε όλο το βάρος της στα υβριδικά, αγνοώντας τα αμιγώς ηλεκτρικά, οπότε τώρα που μπήκαν όλοι δυνατά σ' αυτό το κομμάτι, τρέχει και δε φτάνει, αλλά πετάει και... "βατράχια"! Αυτά μιλώντας για το γενικό - πολιτισμένο - κόσμο, διότι στη χώρα μας μέχρι και 10 χρόνια μετά, Yaris του '99 των 999cc θα παίρνουμε και θα λέμε "αμαξάρα"! Επειδη ακριβως τα θεωρει υπερεκτιμημενα δεν εχει βγάλει αμιγως ηλεκτρικά μοντέλα. Προσωπικά πιστευω ότι το μελλον ανοικει στο υδρογόνο. Και μην με πεις fan boy της Toyota γιατι εμένα τα Ford μου αρέσουν και Ford έχω 9 3
sndev Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, xenofonlive είπε Επιτέλους είπε και κάποιος την αλήθεια! για τη μεγάλη απάτη της ηλεκτροκίνησης!Το μόνο (κέρδος!) που θα είχαμε είναι ότι θα μεταφέραμε τη ρύπανση των μεγαλουπόλεων σε άλλες περιοχές! Θα έπρεπε να φτιαχτούν 100αδες σταθμοί παραγωγής ενέργειας.Και μη μου πείτε για ανανεώσιμες! Θα χρειαζόμασταν όλη την έκταση της θάλλασας της Ελλάδας!(μαζί με τα αμφισβητούμενα!) edit: Για να πούμε την Κυβέρνηση της Ελλάδας ότι θα χρειαστούν 30+δις για να γίνει πραγματικότητα! Θα αγοράζουμε το ψωμί 10ευρώ! Το 2021 το 36% της κατανάλωσης στην Ελλάδα ήταν από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει καλυφθεί το 36% της έκτασης της η είναι όλο το ποσοστό στα αμφισβήτουμενα κ γι'αυτό δε τα βλέπουμε τόσο πολύ άραγε; Ρε σεις δεν είναι κακό να μην είμαστε ενημερωμένοι αλλά μη λέμε υπερβολές απλά για να φανούμε 8 2
NT1G Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Brussels, Belgium, 28 June 2022 The All-New Toyota bZ4X All-new, all-electric mid-size SUV, the first model in Toyota’s new bZ – Beyond Zero – range of battery electric vehicles https://newsroom.toyota.eu/the-all-new-toyota-bz4x/ Πάμε παρακάτω ότι η Toyota δεν έχει βγάλει ούτε ένα ηλεκτρικό με μπαταρίες. 1
sania01 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αναφορά σε κείμενο «Overhyped» χαρακτήρισε τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα ο πρόεδρος της Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda σε ένα συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Πρόσφατα; H είδηση είναι του 12/2020... 4 2
mariosCS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 38 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Και γιατι ακριβως ειναι πλακα αυτο; Κατα τα αλλα ο της toyota τα λεει σωστα. Επειδή πληρώνεις τα διπλάσια χρήματα για υβριδικό και δεν εξοικονομείς τα μισά σε καύσιμα. 1 1
xenofonlive Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, sndev είπε Το 2021 το 36% της κατανάλωσης στην Ελλάδα ήταν από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει καλυφθεί το 36% της έκτασης της η είναι όλο το ποσοστό στα αμφισβήτουμενα κ γι'αυτό δε τα βλέπουμε τόσο πολύ άραγε; Ρε σεις δεν είναι κακό να μην είμαστε ενημερωμένοι αλλά μη λέμε υπερβολές απλά για να φανούμε 36% και μετά ξύπνησαν (ξύπνησες)! 1 3 1
dreamerchris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, jtsarnas είπε Μόνο εγώ πρόσεξα ότι ο πρόεδρος της Toyota λέγεται Toyoda;;;; Λολ🤣🤣🤣 toyoda είναι και ο ιδρυτής! 1
Haldol Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, georgebou21 είπε Επειδη ακριβως τα θεωρει υπερεκτιμημενα δεν εχει βγάλει αμιγως ηλεκτρικά μοντέλα. Πολύ πιθανό. Αλλά όταν όλος ο κόσμος πάει προς τα 'κει... δύσκολο το βλέπω να μείνει μόνη της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα