Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξέρει, και γω cosmote εχω τους τα εχω πει απο πέρυσι , απλα εχουν πάρει τις συχνότητες ο νόμος το επιτρέπει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Aris_ είπε

το ξέρει, και γω cosmote εχω τους τα εχω πει απο πέρυσι , απλα εχουν πάρει τις συχνότητες ο νόμος το επιτρέπει

μου προτειναν αλλαγη ρουτερ την οποια και δεχθηκα γιατι ηθελα δοκιμασω το νεο μπρικι της cosmote αλλα θα τεσταρω μηπως παιξει

Δημοσ.

πληροφορικά κανε μια επένδυση σε ένα ΚΑΛΟ aftermarket router εχω να δω πρόβλημα από τότε που το ρύθμισα

Δημοσ.

εκανα μια δοκιμη στη voda και ειδα οτι με ενεργοποιημενη την διορθωση σφαλματων δεν στελνει ουτε με voda

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα γραφω εδω οτι αντιμετωπισα δυσκολιες στο να παρω την επεκταση εγγυησης απο την HP μου λεγανε οτι  θα πρεπει να αναγραφεται στην αποδειξη οτι ειναι μερος προσφορας το μηχανημα και μπορει να λαβει τα 3 χρονια επεκταση εγγυησης. τελικα μετα απο επαναληψη της διαδικασιας και ενω το ειχα παρει αποφαση οτι την πατησα και θα εχω μονο ενα χρονο εγγυηση ελαβα μετα απο 25 μερες μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η επεκταση πραγμα που φαινεται και στο hp account μου το τσκεαρα κια τηλεφωνικα με την HP.  Εχω αναμεικτα συναισθματα απο την εξυπηρετηση πελατων πολλα παιδια φαινετια να μην εχουν σωστη ενημερωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...