Aris_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 το ξέρει, και γω cosmote εχω τους τα εχω πει απο πέρυσι , απλα εχουν πάρει τις συχνότητες ο νόμος το επιτρέπει
lak10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Aris_ είπε το ξέρει, και γω cosmote εχω τους τα εχω πει απο πέρυσι , απλα εχουν πάρει τις συχνότητες ο νόμος το επιτρέπει μου προτειναν αλλαγη ρουτερ την οποια και δεχθηκα γιατι ηθελα δοκιμασω το νεο μπρικι της cosmote αλλα θα τεσταρω μηπως παιξει
Aris_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 πληροφορικά κανε μια επένδυση σε ένα ΚΑΛΟ aftermarket router εχω να δω πρόβλημα από τότε που το ρύθμισα
lak10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 εκανα μια δοκιμη στη voda και ειδα οτι με ενεργοποιημενη την διορθωση σφαλματων δεν στελνει ουτε με voda
lak10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα γραφω εδω οτι αντιμετωπισα δυσκολιες στο να παρω την επεκταση εγγυησης απο την HP μου λεγανε οτι θα πρεπει να αναγραφεται στην αποδειξη οτι ειναι μερος προσφορας το μηχανημα και μπορει να λαβει τα 3 χρονια επεκταση εγγυησης. τελικα μετα απο επαναληψη της διαδικασιας και ενω το ειχα παρει αποφαση οτι την πατησα και θα εχω μονο ενα χρονο εγγυηση ελαβα μετα απο 25 μερες μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η επεκταση πραγμα που φαινεται και στο hp account μου το τσκεαρα κια τηλεφωνικα με την HP. Εχω αναμεικτα συναισθματα απο την εξυπηρετηση πελατων πολλα παιδια φαινετια να μην εχουν σωστη ενημερωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα