rafinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, μια γειτόνισσα μεγάλης ηλικίας έβαζε στο κινητό της μια κάρτα των 15 ευρώ κάθε μήνα και έμπαινε αυτόματα το πρόγραμμα CU Combo L, ενώ περίσσευαν γύρω στα 2 ευρώ. Αυτή τη φορά τα 15 ευρώ καταναλώθηκαν όλα (1.5 ευρώ φόρος + 13.5 το πακέτο) και πιθανότατα της ενεργοποιήθηκε το CU Unlimited. Δεν έχει smartphone και στο 1252 δεν αναφέρει πουθενά για απεριόριστα λεπτά ομιλίας, ενώ και με το sms ενημέρωσης πάλι δεν βγαίνει άκρη για το τι ακριβώς έχει. Πιθανότατα έκαναν αλλαγή στο πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Γνωρίζει κάποιος αν όντως έγινε κάτι τέτοιο; Δεν έχει κατάστημα vodafone στην περιοχή για να βγάλει άκρη και εγώ δεν είμαι συνδρομητής CU για να ξέρω καλά τι ισχύει και τι όχι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από rafinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/useful-information/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jkoukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση από μα Μάη. Αναφορά σε κείμενο Το Vodafone CU καταργεί τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα CU Combo και Combo L. Για τους Vodafone CU συνδρομητές που έχουν το πακέτο CU Combo με αυτόματη ενεργοποίηση, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το πακέτο CU Combo M με 10,9€. Για τους συνδρομητές που έχουν το πακέτο CU Combo L με αυτόματη ενεργοποίηση, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το πακέτο CU Unlimited με 13,50€. Τώρα το νέο πακέτο έχει απεριόριστα λεπτά προς όλους, 600 SMS προς όλους και 1.9GB με κόστος 13,5€. Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, στο CU επειδη δεν εχω ανανεώσει εδω κ λίγους μήνες, μου ήρθε μνμ οτι θα γίνει φραγή όλων των κλήσεων. Απο την άλλη όμως εχω πακέτο δεδομενων μεχρι το 2023. Θα μπορώ να συνεχίσω κανονικά να συνδέομαι σε ιντερνετ, και να κανω login στα myCU app και CU Big bang app? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ninjis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, kounga είπε Καλησπέρα, στο CU επειδη δεν εχω ανανεώσει εδω κ λίγους μήνες, μου ήρθε μνμ οτι θα γίνει φραγή όλων των κλήσεων. Απο την άλλη όμως εχω πακέτο δεδομενων μεχρι το 2023. Θα μπορώ να συνεχίσω κανονικά να συνδέομαι σε ιντερνετ, και να κανω login στα myCU app και CU Big bang app? Δεδομένα μόνο, my cu και my vodafone μόνο αν έχεις κάνει εγγραφή. Big bang δεν νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, Ninjis είπε Δεδομένα μόνο, my cu και my vodafone μόνο αν έχεις κάνει εγγραφή. Big bang δεν νομίζω Τι εννοείς, τι άλλη εγγραφη πέρα απο login στο λογαριασμό με κωδικους κ τον αριθμό μου CU? Βασικά το Big bang μ ενδιαφέρει για να συνεχίσω να παίρνω πόντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Nαι και με φραγή μπορείς να μπαίνεις κανονικά στο bigbang και να παίζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα