Scullbag Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στο γκρουπ! Έχω μια γρήγορη και, ελπίζω, εύκολη ερώτηση για όποιον έχει εμπειρία επί του θέματος: είναι τραγικά δύσκολη η διαδικασία για να έρθω Ελλάδα αεροπορικός με ένα σκυλί? Σκοπεύω να επιστρέψω Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, και επομένως το τετράποδο τρελοκομείο που αποκαλώ σκυλί μου, θα έρθει μαζί! Η ευκολότερη επιλογή για την μετακίνησή μας είναι, προφανώς, το αεροπλάνο. Μιας όμως και ο μικρός δεν το έχει ξαναβιώσει, δεν είμαι σίγουρη τι είναι καλύτερο. Είναι 6.5 κιλά, οπότε στο όριο για καμπίνα με την Aegean (μέχρι 8 κιλά μαζί με την τσάντα μεταφοράς του), και όταν τηλεφώνησα στην British Airways μου είπαν ότι το κόστος για να ταξιδέψει σαν cargo είναι - στο Θεό τους - £2.500! H Aegean έχει την επιλογή να ταξιδέψει σαν cargo με φυσιολογικό κόστος, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές και δυστυχώς ο κούταβος είναι σχετικά αγχώδης όταν μένει μόνος του (που θα είναι μόνος του, μέσα στο αεροπλάνο, αν ταξιδεύει σαν cargo) 😕 Ο βλαξ στον οποίο αναφέρομαι:
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Moνο καμπίνα,θα τρελαθεί το σκυλάκι μονο του .Ποσο είναι το κόστος με aegean?
Scullbag Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Moνο καμπίνα,θα τρελαθεί το σκυλάκι μονο του .Ποσο είναι το κόστος με aegean? Δεν είναι θέμα το κόστος για να ταξιδέψει καμπίνα με Aegean, σαν να κλείνεις 2ο εισιτήριο είναι, απλά πρέπει το βάρος του σκύλου μαζί με το σάκο του να είναι κάτω από 8 κιλά, και φοβάμαι ότι δεν θα μας παίρνει! Ααααχ, το βλέπω το οδικώς μέσω Ιταλίας να αχνοφαίνεται 😆
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Scullbag είπε Δεν είναι θέμα το κόστος για να ταξιδέψει καμπίνα με Aegean, σαν να κλείνεις 2ο εισιτήριο είναι, απλά πρέπει το βάρος του σκύλου μαζί με το σάκο του να είναι κάτω από 8 κιλά, και φοβάμαι ότι δεν θα μας παίρνει! Ααααχ, το βλέπω το οδικώς μέσω Ιταλίας να αχνοφαίνεται 😆 Ψάξτο καλά με το βάρος,κανε του και δίαιτα αν χρειάζεται!!
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Scullbag είπε Δεν είναι θέμα το κόστος για να ταξιδέψει καμπίνα με Aegean, σαν να κλείνεις 2ο εισιτήριο είναι, Δεν γινεται να κλεισεις οντως 2ο εισιτηριο, να εχεις και την βαλιτσα, να εχεις και περιθωρειο στα κιλα? Δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει και ποτε
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εχω ακουσει, δεν ξερω αν ισχυει, οτι κάποια σκυλια απο το φοβο επαθαν ανακοπη. Φαίνεται απιθανο και σε μενα αλλα εγω δεν θα τον εβαζα εκει μεσα.
Scullbag Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ψάξτο καλά με το βάρος,κανε του και δίαιτα αν χρειάζεται!! Χαχαχα, έτσι όπως τρέχει, 2-3 μέρες με μερικές μπουκές λιγότερες θα μείνει πετσί και κόκκαλο xD Πέρα απ την πλάκα όμως θα κοιτάξω μήπως γίνεται να βρω έναν ελαφρύ σάκο, και θα πάρω ένα τηλέφωνο στην Aegean να δω πόσο περιθώριο δίνουν (αν δλδ δεν είναι 8 κιλά και είναι 8 κιλά και 100 γραμμάρια θα μας αφήσουν απ έξω φάση) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν γινεται να κλεισεις οντως 2ο εισιτηριο, να εχεις και την βαλιτσα, να εχεις και περιθωρειο στα κιλα? Δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει και ποτε Δεν γίνεται όχι, και που αφήνουν να μπει σαν χειραποσκευή και να είναι στα πόδια μου πολύ είναι για τις αεροπορικές, η Aegean είναι ίσως η μόνη αεροπορική στην Ευρώπη που επιτρέπουν ζώα στην καμπίνα! 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Εχω ακουσει, δεν ξερω αν ισχυει, οτι κάποια σκυλια απο το φοβο επαθαν ανακοπη. Φαίνεται απιθανο και σε μενα αλλα εγω δεν θα τον εβαζα εκει μεσα. Είναι σπάνιο (με την British που μίλησα μου είπαν λιγότερο από 1 στα 10.000), αλλά όντως συμβαίνει 🙁 Έχει σε μεγάλο βαθμό να κάνει με την διαχείρηση από την αεροπορική, αλλά και με το ίδιο το ζώο, γι'αυτό και δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελα να πετάξει το σκυλί μου με την Aegean σαν cargo (ο λόγος που η τιμή με British είναι τόσο εξωφρενική είναι επειδή έχουν ειδική εταιρεία που διαχειρίζεται το ταξίδι ζώων). Aaaanyway, ευχαριστώ για τις συμβουλές! Θα παραμείνω μάλλον στην αρχική σκέψη, μαζί στην καμπίνα, ή road trip.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 φιλος πηγε γερμανια με το σκυλο.οι προυποθεσεις για cargo ηταν.ευρυχωρο κλουβι να μπορει να γυρισει μεσα. .ο κτηνιατρος του εδωσε κατι χαπια ωστε να ειναι ηρεμος ο σκυλος κατα την διαρκεια του ταξιδιου 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 27 minutes ago, poulinos said: φιλος πηγε γερμανια με το σκυλο.οι προυποθεσεις για cargo ηταν.ευρυχωρο κλουβι να μπορει να γυρισει μεσα. .ο κτηνιατρος του εδωσε κατι χαπια ωστε να ειναι ηρεμος ο σκυλος κατα την διαρκεια του ταξιδιου Τα οποία ηρεμιστικά χάπια μπορεί να ειναι επικίνδυνα για το σκύλο (ειδικά αν ειναι μεγάλης ηλικίας). 2
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 18 minutes ago, billdanos said: Τα οποία ηρεμιστικά χάπια μπορεί να ειναι επικίνδυνα για το σκύλο (ειδικά αν ειναι μεγάλης ηλικίας). αυτο δεν το ξερω. ο συγκεκριμενος ηταν μικρος σε ηλικια.δεν εχω προσωπικη εμπειρια.κανας κτηνιατρος αν υπαρχει ας μας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα