Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα μεταφοράς παιχνιδιών μέσα από δίκτυο.

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μεταφέρει από ένα κεντρικό υπολογιστή προσωρινά σ΄ενα client pc ένα παιχνίδι όταν γίνεται το request από τον client και να τρέξει το παιχνίδι σαν να έχει γίνει install?

Δημοσ.

To Alcohol sou topo8etei ena ghost drive. To ghost mporeis na to kaneis share kai ekei na fortoseis to image pou 8eleis. Etsi oi ypologistes pou einai sto dyktio sou, mporoyn na blepoun to image san exeis mesa ston ka8ena to cdaki. Bebaia proypo8esh einai na yposthrizei dyktiaka to paixnidi...

Elpizw na ebgales akrh kai na se boh8hsa dioti ayto einai to mono pou mou hr8e sto myalo - kai den kserw kai an se kalyptei!!!

The Mentor

Δημοσ.

Καλό αυτό αλλά εγώ θέλω να αντιγράφω το image της εγκατάστασης στους clients, δηλαδή τι δομή καταλόγων, files κτλ. Με αυτό που λές εσύ απλά γλυτώνω να βγάζω/βαζω cd στα clients. Ευχαριστώ πάντος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι προφανές ότι είναι λίγο δύσκολο το ερώτημα αυτό αλλά μήπως ξέρει κανείς που ίσως θα μπορούσα να βρω βοήθεια?

Δημοσ.

Αυτό που λες το έχω δει σε internet cafe, συγκεκριμένα στο G-net. Αν όντως εννοείς αυτό, γιατί δεν πας να ρωτήσεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν; Δε χάνεις και τίποτα.

Δημοσ.

Ξέρω ότι δουλεύουν έτσι στο g-net. Αλλά δεν νομίζω να είναι πρόγραμμα που να υπάρχει ελεύθερα προς πώληση στην αγορά και μάλιστα νομίζω ότι είναι και προϊον δικής τους ανάπτυξης. Η g-net έτσι και αλλιώς πουλάει το σύστημα Internet καφέ που έχει, οπότε δεν νομίζω να μου αποκαλύψουν τον τρόπο λειτουργίας τους.

Δημοσ.

Θέλω να στήσω αυτό το πράγμα. Τι χρειάζομαι? Τι λειτουργικό Server? Πώς θα κάνω install(maintain) τα παιχνίδια και τι πρόγραμμα θα χρειαστώ στον client έτσι ώστε να "πέρνει" τα παιχνίδια. Βασικά θα σου ήμουνα υπόχρεος εαν έκανες μια αναλυτική ανάλυση του συστήματος αυτού. :) :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

To sygkekrimeno programma(GameFetch) pou xrhsimopoiei h Gnet einai anaptygmeno apo thn idia kai einai copyright sthn Gnet A.E.

Ektos apo ta basika pou kanei kai fainontai yparxoyn kai polla alla pou kanei kai den fainontai(p.x diaxeirizetai ta cd-keys gia ta online games, krataei statistika, klp)

Hdh omos h Gnet exei anaptyxei nea platforma kai to Gamefetch se ligo kairo tha to exei pros diathesh-polhsh kyrios gia mikra anexarthta netcafe.

Osoi endiaferontai gia thn enlogo efarmogh mporoun na epikoininhsoun me thn Gnet sthn forma epikoinonias. http://gaming.gnet.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...