Προς το περιεχόμενο

Xerox B235v


hajimike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,
ερχόμενος από ένα hp inkjet πολυμηχάνημα 10ετίας+ σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή και να αγοράσω το Χerox Β235v. 

Εκτυπώνω αραιά και που αλλά είναι σημαντικό όταν το χρειάζομαι να δουλεύει (και είναι ο κυρίως λόγος που κάνω τη μετάβαση σε laser). Εδώ ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι όντως το toner δε θα έχει πρόβλημα αν χρησιμοποιείται π.χ. 1 φορά το 3μηνο...


Επίσης έχω μαζέψει εδώ και χρόνια πολλές χειρόγραφες σημειώσεις και φωτοτυπίες που θα ήθελα επιτέλους να σκανάρω εύκολα και να ξεφορτωθώ τα πρωτότυπα. Επίσης σκέφτομαι και κάποια παλιά βιβλία που έχω (να κόψω τις ράχες τους) και να τα σκανάρω. Το εν λόγω μηχάνημα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει;

Τέλος γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν μπορεί να σκαναρει αυτόματα double sided έγγραφα; γιατί διαβάζω ότι σε προηγούμενα μοντέλα (B215) αν και εκτύπωνε double sided δε σκάναρε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τονερ δεν θα έχει πρόβλημα αν χρησιμοποιείται μια φορά το τρίμηνο ή το εξάμηνο ή τον χρόνο.

Δεδομένου πως δεν το έχεις σε κάποιο μέρος με τρομερή υγρασία (πχ υπόγειο) ή με τρομερή ζέστη (πχ κάποιο σιδερένιο κοντέινερ) ή με τρομερό κρύο (πχ σε χώρο που μπορει να φτάσει η θερμοκρασία -20)

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη ζωη του τονερ ισχυει ο,τι ειπε ο highpriest. 

Για το σκανερ, στις προδιαγραφες που δινει η xerox για το συγκεκριμενο δεν αναφερεται πουθενα αυτοματο duplex στη σαρωση, οποτε υποθετω οτι δεν προβλεπεται. Συν τοις αλλοις, οπτικα οπως το βλεπω το μηχανημα μου φαινεται πολυ μικρος ο ογκος του adf για να περιλαμβανει αυτοματο μηχανισμο duplex ή διπλη λαμπα. 

ΥΓ. Σε καθε περιπτωση, αν αυτα που θες να σκαναρεις ειναι χειρογραφες σημειωσεις ή κομμενες σελιδες βιβλιων, δηλαδη οτιδηποτε ξεφευγει απο απλο καθαρο Α4 ή αλλο τυποποιημενο μεγεθος, θα σου προτεινα να αποφυγεις τη χρηση του ADF. Σιγουρα θα σου παρει περισσοτερο χρονο αλλα αποφευγεις ασκοπα τζαμαρισματα.

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...