KyloRen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Λεφτά να έχεις και να πληρώνεις 5 διαφορετικές συνδρομές τον μήνα χώρια cosmote /nova ώστε να βλέπεις αυτά που γουστάρεις το έχουν τερματίσει μετά κλαίνε γιατί υπάρχει πειρατεία ακόμα βρε καλά τους κάνουν 😅 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Το έχω ξαναγράψει: πρακτικά είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, μια μέση τετραμελής οικογένεια να διατηρεί περισσότερες από 2 συνδρομές τηλεόρασης. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για λόγους έλλειψης χρόνου. Εγώ έχω συνδρομή σε Cosmote TV (αλλά σε ειδική τιμή, την οποία αν δεν είχα δεν ξέρω αν θα κρατούσα τη συνδρομή), και σποραδικά έκανα βραχείες συνδρομές (1-3 μηνών) σε Apple TV και Netflix. Τώρα που πήρα το ετήσιο πακέτο Disney+ (κυρίως για τα παιδιά, αλλά έχει και για ενήλικες ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου περιεχόμενο), καθώς και ένα ετήσιο πακέτο στο Curiosity Stream με προσφορά, βλέπω ότι ο χρόνος δεν φτάνει για να "δικαιολογούνται" επαρκώς οι τρεις συνδρομές. Οπότε, αν τα δίκτυα θέλουν να κρατήσουν μια ισχυρή πελατειακή βάση, θα πρέπει (α) να εξορθολογίσουν τις τιμές τους, είναι απαράδεκτο π.χ. το Netflix να χρεώνει 14 ευρώ το 4Κ και να σκοπεύει να το αυξήσει, (β) να επικεντρωθούν μάλλον στην εξειδίκευση (όπως κάνει σε μεγάλο βαθμό το Disney+) και (γ) όσα επιλέξουν το "λίγο απ' όλα" θα πρέπει στο όχι μακρινό μέλλον να είναι έτοιμα για συγχωνεύσεις/εξαγορές που μοιραία θα έρθουν, εκτός αν έχουν από πίσω τους μια ισχυρή "πλάτη" (όπως έχει το Apple TV+), της οποίας "πλάτης" το core business δεν είναι καθεαυτό το streaming. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TaxiarhisGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ε αφου εχουμε το ERTFLIX που παει να μπλεξει το γατακι η HBO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, enlightened είπε Ε λόγω Disney+ Ναι εκλασε το HBO κ βγήκε το Disney+ 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris231 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Για να μην το παίζω μετά Χριστό προφήτης, όταν διάβασα πριν μερικές εβδομάδες ότι άλλαξε ο CEO και έφυγε από το πόστο της η Sukklebak και ανέλαβε ο CEO της Discovery το HBO, κάτι μου είπε πως μάλλον θα έχουμε αλλαγές. Δεν σκέφτηκα βέβαια για ακύρωση της έναρξης (αναβολή για την ακρίβεια) αλλά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με τις πολυεθνικές και γενικά με αρκετά μεγάλες εταιρίες ανεξαρτήτως αντικειμένου, βλέπω πως είναι βραδυκίνητες. Γενικά όταν μπαίνει στη μέση ανασχηματισμός και rebranding, πάντα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε μια τεράστια συγχώνευση (εξαγορά καλύτερα) και πρωταρχικός σκοπός τους είναι να διατηρήσουν τα κεκτημένα χωρίς να ανοιχτούν ιδιαίτερα σε άλλες αγορές σαν ΗΒΟ. Θα προσπαθήσουν να ενοποιήσουν την πλατφόρμα με την Discovery, ίσως αλλάζοντας αρκετά το DNA της υπηρεσίας όπως την γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Η λογική λέει πως επειδή η Discovery αγόρασε την Warner και όχι το αντίθετο, θα προσπαθήσει να εισχωρήσει η πρώτη στη δεύτερη, προσπαθώντας να βγάλουν προς τα έξω μια εικόνα απαγκιστρωμένη από σειρές- ταινίες- αποκλειστικότητες. Έχοντας στο νου τους πως γενικά όλοι αυτό κάνουν μπορεί να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να απορροφήσουν κάποια μικρότερη ώστε να έχουν μεγαλύτερη γκάμα τίτλων ή απλά περιμένουν να δουν πως θα πάει η αγορά αφού ίσως η μεγαλύτερη επιθυμία τους είναι να ξεκινήσουν στην Αγγλία Ιταλία Γαλλία. Δεν έχει νόημα να ξεκινήσουν Ελλάδα και Τουρκία. Η Τουρκία δεν έχει ευρώ και δεν υπάρχει λόγος να μπλέκουν με φθηνές συνδρομές και επίσης η Τουρκία επιθυμεί εγχώριες παραγωγές κάτι που η Warner το αρνείται. Η Ελλάδα είναι nonsafe κατάσταση αφού έχουμε πολύ μικρό πληθυσμό και δεν έχουμε εξοικείωση με το ΗΒΟ. Σε όλες τις άλλες μικρότερες από την Ελλάδα ή με παρεμφερή πληθυσμό, υπήρχε ήδη το ΗΒΟ. Νομίζω πως θα πάει αρκετά πίσω, ίσως και χρόνια. Δεν έχει νόημα να ανακοινώσουν αλλαγή στρατηγικής για κάποιους μήνες. Είναι πιο πιθανό να δούμε μια αναβάθμιση της Vodafone στο κομμάτι διάθεσης της υπηρεσίας και εμπλουτισμού της με τίτλους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrianMolko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ψαχνουν τροπο να μην μπορεις να κανεια συνδρομη μεσω τουρκιας, γι αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppanos7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Oλα σε ένα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sunlight-knight Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Lomar είπε Apple TV, HBO, Disney, Netflix + ότι έχει άλλο δεν έχουν = Stremio Stremiooxoxoxoxoxo !! Log in εννοειται μέσω Facebook, υπότιτλους σπάνια, αν μπεις από κινητό πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε download το addons για να σε πριζουν στις ειδοποιήσεις και στις διαφημίσεις για να καταφέρεις να δεις κάτι. Sorry αλλά θα βάλω vpn μογγόλιγκο και θα πάρω Disney+ με 570 τούρκικες λίρες ΑΚΑ 31 ευροπουλα τον χρόνο συνδρομή, εκτός και αν κάποιος έχει γούστα περίεργα και την βρίσκει με τα παραπάνω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, KyloRen είπε Λεφτά να έχεις και να πληρώνεις 5 διαφορετικές συνδρομές τον μήνα χώρια cosmote /nova ώστε να βλέπεις αυτά που γουστάρεις το έχουν τερματίσει μετά κλαίνε γιατί υπάρχει πειρατεία ακόμα βρε καλά τους κάνουν 😅 Ηρεμία, πριν 10 χρόνια δεν είχαμε ΚΑΜΙΑ συνδρομητική streaming υπηρεσία και μια χαρά τα βλέπαμε όλα, ο καθένας ότι ήθελε δηλαδή. Δεν μας αναγκάζει κανείς να έχουμε 5 streaming. Προσωπικά Cosmote TV για τα αθλητικά και Netflix είμαι, καθώς και Spotify για μουσική. Βγαίνει δε βγαίνει 50 το μήνα, μια χαρά είναι οκ. Όλα τα υπόλοιπα streaming services δεν με ενδιαφέρουν καν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, polaki είπε Προσωπικά Cosmote TV για τα αθλητικά και Netflix είμαι, καθώς και Spotify για μουσική. Κάπου εκεί βλέπω να κάθεται η μπίλια για τον περισσότερο κόσμο, όταν περάσει το αρχικό hype. Μια ελληνική συνδρομητική και μία διεθνή streaming πλατφόρμα (ή δύο διεθνείς streaming), συν μία για μουσική, άντε και μια απολύτως εξειδικευμένη (π.χ. αθλητικά ή ντοκυμαντέρ), και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Συνεχιζουμε με VPN αργεντινή και με 5€ συνδρομή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Με τόσες συνδρομές δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, ήδη στην Αμερική υπάρχουν παροχή που προσφέρουν ενοποιημένο συνδρομές από πολλούς φορείς με πολύ πιο λογικό αντίτιμο από τις αγοράσεις ξεχωριστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Praise our lord and savior Stremio. Πως διάολο είναι ακόμα λειτουργικό και νόμιμο ξέρει κανείς; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 11 hours ago, Sunlight-knight said: Stremiooxoxoxoxoxo !! Log in εννοειται μέσω Facebook, υπότιτλους σπάνια, αν μπεις από κινητό πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε download το addons για να σε πριζουν στις ειδοποιήσεις και στις διαφημίσεις για να καταφέρεις να δεις κάτι. Sorry αλλά θα βάλω vpn μογγόλιγκο και θα πάρω Disney+ με 570 τούρκικες λίρες ΑΚΑ 31 ευροπουλα τον χρόνο συνδρομή, εκτός και αν κάποιος έχει γούστα περίεργα και την βρίσκει με τα παραπάνω Torrent όπως πάντα, 1:1 αντίγραφο του stream, με τις VDSL 50αρες πλέον είναι ελάχιστος ο χρόνος κατεβάσματος 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Λογικά θα το προσφέρει επίσημα η Vodafone TV στα πακέτα της όπως το Disney plus, ανεπίσημα το κάνει ήδη, δεν ξέρω αν υπάρχει σειρά HBO που να μην την προσφέρει το Vodafone TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα