Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε

παιδια από τι υλικό να φτιαξω τον πάγκο της κουζινας μου? θελω να ειναι ανθεκτικο και ας ειναι ακριβο

Διάφορα υλικά, όλα με + & - : https://www.douleutaras.gr/bsdir/ksylourgoi/symvoules/pagkoi-koyzinas/

Κοίτα σε Praktiker, Leroy, IKEA, ή εξιδικευμένα καταστήματα με έπιπλα κουζίνας και διάλεξε.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε

παιδια από τι υλικό να φτιαξω τον πάγκο της κουζινας μου? θελω να ειναι ανθεκτικο και ας ειναι ακριβο

Εμείς πριν 3 χρόνια βάλαμε αυτόν τον πάγκο

https://alfawood.gr/product/exclusivef-6821/

και σαν επιφάνεια τοίχου αντί για πλακάκι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Δεν έχει αλλοιωθεί στο παραμικρό, δεν λεκιάζει από τίποτε και καθαρίζει πανεύκολα!

Αλλά φροντίζουμε, όπως κάναμε σε όλα τα σπίτια που έχουμε μείνει, να μην ακουμπάμε καυτές κατσαρόλες και να μην κόβουμε επάνω στον πάγκο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχοντας δοκιμάσει πολλα νομιζω οτι το καλυτερο τελικα ειναι και το πιο απλο. Οι κλασικοι παγκοι HPL σε κατι ποιοτικο. 

Αν χαλάσει το αλλαζεις χωρις να κλαις χιλιαδες ευρω. Εχοντας βαλει χαλαζιες, γρανιτες, corian κτλ... οταν κανω κουζινα παλι το απλο.

Απο εκει και περα γουστα ειναι.

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dbrillis είπε

εχω στο σπίτι και μου αρέσει πολυ. 

γουστα ειναι. Καλο υλικο αλλα αποκλειεται να μη κανει γρατζουνιες ειδικα αν πεφτει φως θα φαινονται.

Δημοσ.

μακρυα απο μαρμαρα και συναφη

απλο παγκο να παρεις σαν αυτον που εδειξαν ποιο πανω.....τον εχω 12 χρονια μονο μαχαιρι δε βαζω πανω του  και αν κανεις και καμμια ζημια δεν θα εχεις δωσει πολλα χρηματα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Γρανίτης. Δεν καταλαβαίνει τίποτα 

ναι , αλλα λιγο τσουχτερες οι τιμες

Δημοσ.
9 hours ago, alkistismenelaos said:

Corian 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, winawer είπε

Μακρια απο corian. Βαφει και χαρασεται με το παραμικρο. Και πανακριβο

Μήπως σου έδωσαν morian; Το corian ούτε βάφεται ούτε χαράσσεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...