ilias78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μπήκα σε ένα site στο οποίο έχω ξανακάνει παραγγελία για να κάνω μια νέα. Μόλις προσπάθησα να βάλω το προϊόν στο καλάθι, μου πέταξε το μήνυμα "Πιθανή επίθεση μέσω csrf". Δεν έκανα είσοδο στον λογαριασμό μου. Όταν το ξανά έκανα μετά από λίγο, πέρασε κανονικά το προϊόν στο καλαθι χωρίς να μου βγάλει το συγκεκριμένο μήνυμα. Σύνδεση δεν έκανα γιατί δεν θυμόμουν κωδικό (πάτησα βέβαια στην επιλογή για να μου σταλεί εμαιλ για αλλαγή κωδικού, χωρίς βέβαια να βάλω καινούριο. Απλά έκανα διαγραφή του παλιου). Τι είναι αυτό?
kormos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Μπήκα σε ένα site στο οποίο έχω ξανακάνει παραγγελία για να κάνω μια νέα. Μόλις προσπάθησα να βάλω το προϊόν στο καλάθι, μου πέταξε το μήνυμα "Πιθανή επίθεση μέσω csrf". Δεν έκανα είσοδο στον λογαριασμό μου. Όταν το ξανά έκανα μετά από λίγο, πέρασε κανονικά το προϊόν στο καλαθι χωρίς να μου βγάλει το συγκεκριμένο μήνυμα. Σύνδεση δεν έκανα γιατί δεν θυμόμουν κωδικό (πάτησα βέβαια στην επιλογή για να μου σταλεί εμαιλ για αλλαγή κωδικού, χωρίς βέβαια να βάλω καινούριο. Απλά έκανα διαγραφή του παλιου). Τι είναι αυτό? Ελα ντε...
ilias78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δεν έκανα σύνδεση γιατί δεν θυμόμουν τον κωδικό. Απλά δεν ξέρω πόσο βλακεια ήταν που αργότερα κ ενώ δεν έβγαινε πλέον αυτό το μήνυμα, έβαλα να μου στείλει εμαιλ για αλλαγή κωδικού. Όλα έγιναν από κινητό κ όχι από σταθερό pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αφού δεν εισήγαγες κωδικούς δεν υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα