Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Θα ήθελα να μου προτείνεται μια φωτογραφική μηχανή compact με budget περιπου στα 300 ευρώ που να τραβάει όμως βίντεο τουλάχιστον 1920 x 1080 pixels

Είχα παλαιότερα την Sony Cyber-SHOT DSC-HX80 αλλα δυστυχώς υπήρξε ένα ατύχημα......

Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, imichal74 είπε

Καλημερα

Θα ήθελα να μου προτείνεται μια φωτογραφική μηχανή compact με budget περιπου στα 300 ευρώ που να τραβάει όμως βίντεο τουλάχιστον 1920 x 1080 pixels

Είχα παλαιότερα την Sony Cyber-SHOT DSC-HX80 αλλα δυστυχώς υπήρξε ένα ατύχημα......

Ευχαριστω

Καινούργια ή μεταχειρισμένη;
Επειδή το μοντέλο που είχες, διέθετε zoom, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στο επόμενο μοντέλο;
Θα χρησιμοποιείς κατευθείαν τα jpeg που βγάζει η μηχανή ή θέλεις να κάνεις κάποιου είδους επεξεργασία;

Δεν το έχω πολύ με τις compact θα βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά, μου φαίνεται πως η Panasonic Lumix DMC-TZ80 είναι μοντέλο παρόμοιο (εάν όχι λίγο καλύτερο και ας υστερεί 2mp) με αυτό που είχες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GQPhDFBI είπε

Επειδή το μοντέλο που είχες, διέθετε zoom, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στο επόμενο μοντέλο;
Θα χρησιμοποιείς κατευθείαν τα jpeg που βγάζει η μηχανή ή θέλεις να κάνεις κάποιου είδους επεξεργασία;

Δεν το έχω πολύ με τις compact θα βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά, μου φαίνεται πως η Panasonic Lumix DMC-TZ80 είναι μοντέλο παρόμοιο (εάν όχι λίγο καλύτερο και ας υστερεί 2mp) με αυτό που είχες.

Olympus xz - 2 ....... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GQPhDFBI είπε

Κατα φωνή.. 150 euro

ΥΓ: Δεν έχω καμία σχέση με την αγγελία..

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...