imichal74 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλημερα Θα ήθελα να μου προτείνεται μια φωτογραφική μηχανή compact με budget περιπου στα 300 ευρώ που να τραβάει όμως βίντεο τουλάχιστον 1920 x 1080 pixels Είχα παλαιότερα την Sony Cyber-SHOT DSC-HX80 αλλα δυστυχώς υπήρξε ένα ατύχημα...... Ευχαριστω 1
GQPhDFBI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, imichal74 είπε Καλημερα Θα ήθελα να μου προτείνεται μια φωτογραφική μηχανή compact με budget περιπου στα 300 ευρώ που να τραβάει όμως βίντεο τουλάχιστον 1920 x 1080 pixels Είχα παλαιότερα την Sony Cyber-SHOT DSC-HX80 αλλα δυστυχώς υπήρξε ένα ατύχημα...... Ευχαριστω Καινούργια ή μεταχειρισμένη; Επειδή το μοντέλο που είχες, διέθετε zoom, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στο επόμενο μοντέλο; Θα χρησιμοποιείς κατευθείαν τα jpeg που βγάζει η μηχανή ή θέλεις να κάνεις κάποιου είδους επεξεργασία; Δεν το έχω πολύ με τις compact θα βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά, μου φαίνεται πως η Panasonic Lumix DMC-TZ80 είναι μοντέλο παρόμοιο (εάν όχι λίγο καλύτερο και ας υστερεί 2mp) με αυτό που είχες.
babisskg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, GQPhDFBI είπε Καινούργια ή μεταχειρισμένη; Επειδή το μοντέλο που είχες, διέθετε zoom, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στο επόμενο μοντέλο; Θα χρησιμοποιείς κατευθείαν τα jpeg που βγάζει η μηχανή ή θέλεις να κάνεις κάποιου είδους επεξεργασία; Δεν το έχω πολύ με τις compact θα βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά, μου φαίνεται πως η Panasonic Lumix DMC-TZ80 είναι μοντέλο παρόμοιο (εάν όχι λίγο καλύτερο και ας υστερεί 2mp) με αυτό που είχες. Olympus xz - 2 .......
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GQPhDFBI είπε Καινούργια ή μεταχειρισμένη; Επειδή το μοντέλο που είχες, διέθετε zoom, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στο επόμενο μοντέλο; Θα χρησιμοποιείς κατευθείαν τα jpeg που βγάζει η μηχανή ή θέλεις να κάνεις κάποιου είδους επεξεργασία; Δεν το έχω πολύ με τις compact θα βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά, μου φαίνεται πως η Panasonic Lumix DMC-TZ80 είναι μοντέλο παρόμοιο (εάν όχι λίγο καλύτερο και ας υστερεί 2mp) με αυτό που είχες. Κατα φωνή.. 150 euro ΥΓ: Δεν έχω καμία σχέση με την αγγελία.. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από stratigos24 1 1
imichal74 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Καινούργια ή μεταχειρισμένη; οτιδήποτε...... και ναι το ζουμ με ενδιαφέρει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα