GATE123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Υπάρχει και για Android ,αλλά και για υπολογιστή υπάρχει. Είναι ένας μετατροπέας βίντεο, ένας συμπιεστής βίντεο, ένας κόπτης βίντεο, ένας καλλιεργητής βίντεο, ένας αντιστροφέας, ένας μετατροπέας ήχου, ενσωματωμένη υπότιτλους και άλλα πολλά. Στο Play Store λέγεται Video Format Factory
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θες να κάνεις και για πιο android μιλάς.
dpolal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, jumaru13 είπε Υπότιτλους θέλω εγώ 6 λεπτά πριν, chios είπε Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θες να κάνεις και για πιο android μιλάς. Ξεκίνησε ρωτώντας πώς θα βάλει υπότιτλους στον bs player και κατέληξε στο ότι το πρόβλημα του είναι ότι δεν μπορεί να αντιγράψει το αρχείο με τους υπότιτιλους σε usb stick για να δεί την ταινία στην τηλεόραση. Καλή τύχη. 1
jumaru13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Φίλε ενώ έχω Windows κ τα περνάω στο στικάκι αντίστοιχα σε android δε γίνεται το ίδιο..
GATE123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jumaru13 είπε Υπότιτλους θέλω εγώ Αν έχεις κατεβάσει τους υπότιτλους τους ενσωματωμένη στην ταινία. Έτσι θα την περάσεις και στο στικάκι που θες . Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από GATE123
jumaru13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μα δε μπορώ δε τους έχει σε φάκελο σε android
GATE123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, jumaru13 είπε Μα δε μπορώ δε τους έχει σε φάκελο σε android Φίλε μου δουλεύεω με υπότιτλους αρκετό καιρό και ότι σου έχω πει ισχύει. Κατέβασε τους υπότιτλους στην ταινία που θες. Με το πρόγραμμα τους ενσωματώνεις. Μετά την ταινία με τους ενσωματωμένους υπότιτλους την περνάς σε ένα στικάκι μέσω OTG(εάν το υποστηρίζει το κινητό). Εάν πάλι δεν θες ενσωμάτωση με το πρόγραμμα τότε πέρασε τους υπότιτλους και την ταινία στο στικάκι με το OTG. Οι υπότιτλοι με την ταινία θα είναι ξεχωριστά. Λογικά ο players που έχεις θα βρει τους υπότιτλους. Εάν όχι ψάξε τους φακέλους. Εγώ αυτή την στιγμή δουλεύω με δύο Player. Τον VLC και τον Xplayer. Όλα αυτά σε Android κινητό. Αυτά. Εάν δεν κατάλαβες τι να πω...... καλή τύχη. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από GATE123
jumaru13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Θα το δοκιμάσω όπως και να χει σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου..
CyberKid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Ένωσε τους υπότιτλους με την ταινία και θα στους εμφανίζει και στην τηλεόραση.
jumaru13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Φίλε σε android δε σε αφήνει να είναι ίδιοι οι υπότιτλοι με τη ταινία..δε ξέρω γιατί
dkmaster Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Αρχικά για να καταλάβουμε τι εννοείς πρέπει να μας πεις ακριβώς τι θέλεις. Αν κατάλαβα σωστά εσύ κάνεις το εξής: Έχεις bsplayer σε Android. Έχεις βάλει ταινία και ζητάς από το bsplayer να κατεβάσει μόνο του τους υπότιτλους, έπειτα αυτό θες να το περάσεις (ταινία και υποτιτλους) σε στικάκι από το κινητό (ενώ έχεις και pc, δεν καταλαβαίνω τον λόγο). Δεν βρίσκεις τους υπότιτλους που κατεβάζει μόνο του το bs player διότι τους βάζει σε φάκελο που δεν έχεις πρόσβαση λόγω android. Κατέβασε λοιπόν από κάποια σελίδα τους υπότιτλους ξεχωριστά στο κινητό και έπειτα με otg πέρνα τα σε στικάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα