jumaru13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλημέρα στη παρέα.. έχω λάπτοπ με Windows 11 υπάρχει εφαρμογή για ενίσχυση σήματος του WiFi? γενικά μπορώ να αυξήσω το σήμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 όχι, ό,τι λειτουργικό και να είχες. είτε αλλάζεις μόντεμ με κάποιο με δυνατότερο wifi είτε αγοράζεις δυνατότερη κάρτα δικτύου για τον φορητό είτε αγοράζεις κάποιο extender είτε αγοράζεις powerlines(που θα ήταν και το ιδανικότερο) ιδιαίτερα δε αν το λάπτοπ είναι σε συγκεκριμένο δωμάτιο/ χώρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εγώ είχα θέμα στο λάπτοπ με το σήμα στο δωμάτιο της μικρής και τελικά έβαλα ένα tplink usb wifi adapter με κεραία και τώρα... "έχει σήμα, σήμα καμπάνα" ! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Πόσο έχει αυτό?σε android Εντ μεταξύ έχει σήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, jumaru13 είπε Πόσο έχει αυτό?σε android Εντ μεταξύ έχει σήμα https://www.skroutz.gr/s/25972421/TP-LINK-Archer-T4U-Plus-Ασύρματος-USB-Αντάπτορας-Δικτύου-1267Mbps.html Κάτι τέτοιο θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Σ ευχαριστώ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εγώ έχω κάτι τέτοιο. https://www.skroutz.gr/s/18631171/TP-LINK-Archer-T2U-Plus-v1-Ασύρματος-USB-Αντάπτορας-Δικτύου-600Mbps.html?from=best_sellers_tag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα