sophieBAB Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙPHONE 11PRO H 12 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ
BrianMolko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Οχι εκθεσιακο θα σου ελεγα, κυριως γιατι ειναι φαση μεταχειρισμενο σε τιμη καινουργιου συνηθως
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Στις 6/7/2022 στις 12:24 ΠΜ, sophieBAB είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙPHONE 11PRO H 12 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ Σε όποια περίπτωση δεν μπορείς να πάρεις καλό και φθηνό iPhone Όχι και από εμένα σε εκθεσιακά, αν και θεωρώ πως είναι "κράχτης" αυτή η λέξη από όλους, όλα μεταχειρισμένα είναι... 1
M A T R I X Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μην πας σε εκθεσιακό. Είναι φουλ ταλαιπωρημένα. Προσπάθησε να βρεις κάτι από εδώ σε σφραγισμένο. 1
Pwpwpw Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Απορω γιατι την λεξη "εκθεσιακα" την χρησιμοποιουν σαν κραχτη αγορας, ενω στην πραγματικοτητα το εκθεσικο ειναι πιο ταλαιπωρημενο απο ενα μετεχειρο ενος μεσου χρηστη. Το εκθεσιακο καθεται μηνες στο καταστημα, συνδεμενο στον φορτιστη 24/7 που σημαινει φουλ ταλαιπωρια για την μπαταρια και θα περασει απο τα χερια χιλιαδων ανρθρωπων που θα παιζουν μαζι του. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι το εκθεσιακο θεωρειται απο καποιους καλυτερο απο ενα μετεχειρο και μαλιστα βλεπω οτι τα καταστηματα πουλανε τα εκθεσειακα σε αστειες τιμες, ελαχιστα φθηνοτερα απο ενα σφραγισμενο ολοκαινουργιο. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw 2
kormos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 4:36 ΜΜ, Pwpwpw είπε Απορω γιατι την λεξη "εκθεσιακα" την χρησιμοποιουν σαν κραχτη αγορας, ενω στην πραγματικοτητα το εκθεσικο ειναι πιο ταλαιπωρημενο απο ενα μετεχειρο ενος μεσου χρηστη. Το εκθεσιακο καθεται μηνες στο καταστημα, συνδεμενο στον φορτιστη 24/7 που σημαινει φουλ ταλαιπωρια για την μπαταρια και θα περασει απο τα χερια χιλιαδων ανρθρωπων που θα παιζουν μαζι του. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι το εκθεσιακο θεωρειται απο καποιους καλυτερο απο ενα μετεχειρο και μαλιστα βλεπω οτι τα καταστηματα πουλανε τα εκθεσειακα σε αστειες τιμες, ελαχιστα φθηνοτερα απο ενα σφραγισμενο ολοκαινουργιο. Το χρησιμοποιούν ως "κραχτη" γιατί θεωρητικά σε ένα used σκέφτεσαι την εκδοχή ότι ίσως να έχει αλλαχτεί πχ οθόνη, μπαταρία κλπ ενώ στο "εκθεσιακό" οχι
Pwpwpw Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, kormos είπε Το χρησιμοποιούν ως "κραχτη" γιατί θεωρητικά σε ένα used σκέφτεσαι την εκδοχή ότι ίσως να έχει αλλαχτεί πχ οθόνη, μπαταρία κλπ ενώ στο "εκθεσιακό" οχι Ναι αλλά θεωρητικά το εκθεσιακό έχει άπειρες ώρες παραπάνω λειτουργίας από ένα used ενός μέσου χρήστη, στα αυτιά μου ηχεί ως αποτροπή αγοράς πάντως και όχι ως κράχτης, ειδικά με τις αστείες τιμες που συνήθως τα πουλάνε.
kormos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Ναι αλλά θεωρητικά το εκθεσιακό έχει άπειρες ώρες παραπάνω λειτουργίας από ένα used ενός μέσου χρήστη, στα αυτιά μου ηχεί ως αποτροπή αγοράς πάντως και όχι ως κράχτης, ειδικά με τις αστείες τιμες που συνήθως τα πουλάνε. Υπάρχει όμως και το ποσοστό που αν ο Χ πωλητής πείσει ότι πχ εχθές το βγάλαμε στην έκθεση....εκεί μιλάμε για χαμένο παιχνίδι
thanasis00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Btw έχει κ Γερμανός επιστροφή 10% με eurobank, αν θες να πάρεις ένα iphone σε πιο χαμηλή τιμή. Συνηθίζει να βάζει 20% επιστροφή σε black Friday και Χριστούγεννα, οπότε διάλεξε αν το θες μέσα ή αναμονή. 2
raid_av Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Και εγω παιδια που ψαχνω να χτυπησω κανα 12αρι αξιζει να περιμενω μεχρι το φθινόπωρο μπας και πεσει η τιμη λογο ελευσις iphone 14 η δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ? Βλεπω το δινει στο arena777 630ευρω αλλα εχω διαβασει οτι παιζει να ειναι και μεταχειρισμενο απο εκει , παιζει κατι τετοιο ?
kormos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, raid_av είπε Και εγω παιδια που ψαχνω να χτυπησω κανα 12αρι αξιζει να περιμενω μεχρι το φθινόπωρο μπας και πεσει η τιμη λογο ελευσις iphone 14 η δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ? Βλεπω το δινει στο arena777 630ευρω αλλα εχω διαβασει οτι παιζει να ειναι και μεταχειρισμενο απο εκει , παιζει κατι τετοιο ? Όσες συσκευές δεν είναι από επίσημα καταστήματα είναι συνήθως από 3η χώρα. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές αυτό. Δεν αποφέρουν τον ΦΠΑ στο κράτος και γι αυτό έχουν δελεαστική τιμή σε σχέση με τα Ελληνικά καταστήματα. Σε περιπτώσεις του περίγυρού μου το χειρότερο σενάριο ήταν η κάλυψη εγγύησης.... (σπάνια να τύχει να γίνει χρήση αλλά αν χρειαστεί...και πέσεις στην περίπτωση, μετά "τρέχεις")
raid_av Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, kormos είπε Όσες συσκευές δεν είναι από επίσημα καταστήματα είναι συνήθως από 3η χώρα. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές αυτό. Δεν αποφέρουν τον ΦΠΑ στο κράτος και γι αυτό έχουν δελεαστική τιμή σε σχέση με τα Ελληνικά καταστήματα. Σε περιπτώσεις του περίγυρού μου το χειρότερο σενάριο ήταν η κάλυψη εγγύησης.... (σπάνια να τύχει να γίνει χρήση αλλά αν χρειαστεί...και πέσεις στην περίπτωση, μετά "τρέχεις") Δεν ισχυει δηλαδη ουτε ο ενας χρονος απο την apple ? Στο arena777 Που ειδα γραφει οτι ειναι EU
kormos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, raid_av είπε Δεν ισχυει δηλαδη ουτε ο ενας χρονος απο την apple ? Στο arena777 Που ειδα γραφει οτι ειναι EU Δεν ξέρω τι κάνει το Αρενα και το κάθε Αρενα (είναι δικό τους θέμα) . Ούτε έχω ασχοληθεί με παραμάγαζα για αγορές σε τέτοια προιόντα, αλλά ούτε και θα ασχοληθώ Με τη ένδειξη αυτή και μόνο τουλάχιστον δείχνει ότι είναι εισαγωγής και όχι Ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν έχεις σκοπό να κάνεις από εκεί αγορά μπορείς να τους ρωτήσεις τη χώρα προέλευσης της συσκευής, θεωρητικά θα σου πουν Μφχ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, kormos είπε Δεν ξέρω τι κάνει το Αρενα και το κάθε Αρενα (είναι δικό τους θέμα) . Ούτε έχω ασχοληθεί με παραμάγαζα για αγορές σε τέτοια προιόντα, αλλά ούτε και θα ασχοληθώ Με τη ένδειξη αυτή και μόνο τουλάχιστον δείχνει ότι είναι εισαγωγής και όχι Ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν έχεις σκοπό να κάνεις από εκεί αγορά μπορείς να τους ρωτήσεις τη χώρα προέλευσης της συσκευής, θεωρητικά θα σου πουν Μφχ 100 % σωστός και εξηγείς και παραπάνω τέλεια το λόγο, απλά διορθώνω λίγο την συγκεκριμένη πρόταση ωστέ να είναι fully accurate : Με τη ένδειξη αυτή και μόνο τουλάχιστον δείχνει ότι είναι παρα-εισαγωγής και όχι εισαγωγής απο την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία (Infoquest).
belkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 εκθεσιακο = refurbished μην δινεις λεφτα σε λαμογια . παρε μεταχειρισμενο με αποδειξη αγορας και εισαι οκ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα