Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ  ΙPHONE 11PRO H 12 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ

Δημοσ.
Στις 6/7/2022 στις 12:24 ΠΜ, sophieBAB είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ  ΙPHONE 11PRO H 12 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ

Σε όποια περίπτωση δεν μπορείς να πάρεις καλό και φθηνό iPhone :)

Όχι και από εμένα σε εκθεσιακά, αν και θεωρώ πως είναι "κράχτης" αυτή η λέξη από όλους, όλα μεταχειρισμένα είναι...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορω γιατι την λεξη  "εκθεσιακα" την  χρησιμοποιουν σαν κραχτη αγορας, ενω στην πραγματικοτητα το εκθεσικο ειναι  πιο ταλαιπωρημενο απο ενα μετεχειρο ενος μεσου χρηστη.

Το εκθεσιακο καθεται μηνες στο καταστημα, συνδεμενο στον φορτιστη 24/7 που σημαινει φουλ ταλαιπωρια για την μπαταρια και θα περασει απο τα χερια χιλιαδων ανρθρωπων που θα παιζουν μαζι του. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι το εκθεσιακο θεωρειται απο καποιους καλυτερο απο ενα μετεχειρο και μαλιστα βλεπω οτι τα καταστηματα  πουλανε τα εκθεσειακα σε αστειες τιμες,  ελαχιστα φθηνοτερα απο ενα σφραγισμενο ολοκαινουργιο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 9/7/2022 στις 4:36 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Απορω γιατι την λεξη  "εκθεσιακα" την  χρησιμοποιουν σαν κραχτη αγορας, ενω στην πραγματικοτητα το εκθεσικο ειναι  πιο ταλαιπωρημενο απο ενα μετεχειρο ενος μεσου χρηστη.

Το εκθεσιακο καθεται μηνες στο καταστημα, συνδεμενο στον φορτιστη 24/7 που σημαινει φουλ ταλαιπωρια για την μπαταρια και θα περασει απο τα χερια χιλιαδων ανρθρωπων που θα παιζουν μαζι του. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι το εκθεσιακο θεωρειται απο καποιους καλυτερο απο ενα μετεχειρο και μαλιστα βλεπω οτι τα καταστηματα  πουλανε τα εκθεσειακα σε αστειες τιμες,  ελαχιστα φθηνοτερα απο ενα σφραγισμενο ολοκαινουργιο.

Το χρησιμοποιούν ως "κραχτη" γιατί θεωρητικά σε ένα used σκέφτεσαι την εκδοχή ότι ίσως να έχει αλλαχτεί πχ οθόνη, μπαταρία κλπ ενώ στο "εκθεσιακό" οχι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kormos είπε

Το χρησιμοποιούν ως "κραχτη" γιατί θεωρητικά σε ένα used σκέφτεσαι την εκδοχή ότι ίσως να έχει αλλαχτεί πχ οθόνη, μπαταρία κλπ ενώ στο "εκθεσιακό" οχι

Ναι αλλά θεωρητικά το εκθεσιακό έχει άπειρες ώρες παραπάνω λειτουργίας από ένα used ενός μέσου χρήστη, στα αυτιά μου ηχεί ως αποτροπή αγοράς πάντως και όχι ως κράχτης, ειδικά με τις αστείες τιμες που συνήθως τα πουλάνε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Ναι αλλά θεωρητικά το εκθεσιακό έχει άπειρες ώρες παραπάνω λειτουργίας από ένα used ενός μέσου χρήστη, στα αυτιά μου ηχεί ως αποτροπή αγοράς πάντως και όχι ως κράχτης, ειδικά με τις αστείες τιμες που συνήθως τα πουλάνε.

Υπάρχει όμως και το ποσοστό που αν ο Χ πωλητής πείσει ότι πχ εχθές το βγάλαμε στην έκθεση....εκεί μιλάμε για χαμένο παιχνίδι ;) 

Δημοσ.

Btw έχει κ Γερμανός επιστροφή 10% με eurobank, αν θες να πάρεις ένα iphone σε πιο χαμηλή τιμή. Συνηθίζει να βάζει 20% επιστροφή σε black Friday και Χριστούγεννα, οπότε διάλεξε αν το θες μέσα ή αναμονή.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω παιδια που ψαχνω να χτυπησω κανα 12αρι αξιζει να περιμενω μεχρι το φθινόπωρο μπας και πεσει η τιμη λογο ελευσις iphone 14 η δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ? Βλεπω το δινει στο arena777 630ευρω αλλα εχω διαβασει οτι παιζει να ειναι και μεταχειρισμενο απο εκει , παιζει κατι τετοιο ?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, raid_av είπε

Και εγω παιδια που ψαχνω να χτυπησω κανα 12αρι αξιζει να περιμενω μεχρι το φθινόπωρο μπας και πεσει η τιμη λογο ελευσις iphone 14 η δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ? Βλεπω το δινει στο arena777 630ευρω αλλα εχω διαβασει οτι παιζει να ειναι και μεταχειρισμενο απο εκει , παιζει κατι τετοιο ?

Όσες συσκευές δεν είναι από επίσημα καταστήματα είναι συνήθως από 3η χώρα.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές αυτό. Δεν αποφέρουν τον ΦΠΑ στο κράτος και γι αυτό έχουν δελεαστική τιμή σε σχέση με τα Ελληνικά καταστήματα.

Σε περιπτώσεις του περίγυρού μου το χειρότερο σενάριο ήταν η κάλυψη εγγύησης.... (σπάνια να τύχει να γίνει χρήση αλλά αν χρειαστεί...και πέσεις στην περίπτωση, μετά "τρέχεις")

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kormos είπε

Όσες συσκευές δεν είναι από επίσημα καταστήματα είναι συνήθως από 3η χώρα.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές αυτό. Δεν αποφέρουν τον ΦΠΑ στο κράτος και γι αυτό έχουν δελεαστική τιμή σε σχέση με τα Ελληνικά καταστήματα.

Σε περιπτώσεις του περίγυρού μου το χειρότερο σενάριο ήταν η κάλυψη εγγύησης.... (σπάνια να τύχει να γίνει χρήση αλλά αν χρειαστεί...και πέσεις στην περίπτωση, μετά "τρέχεις")

Δεν ισχυει δηλαδη ουτε ο ενας χρονος απο την apple ? Στο arena777 Που ειδα γραφει οτι ειναι EU 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, raid_av είπε

Δεν ισχυει δηλαδη ουτε ο ενας χρονος απο την apple ? Στο arena777 Που ειδα γραφει οτι ειναι EU 

Δεν ξέρω τι κάνει το Αρενα και το κάθε Αρενα (είναι δικό τους θέμα) :). Ούτε έχω ασχοληθεί με παραμάγαζα για αγορές σε τέτοια προιόντα, αλλά ούτε και θα ασχοληθώ :)

Με τη ένδειξη αυτή και μόνο τουλάχιστον δείχνει ότι είναι εισαγωγής και όχι Ελληνικής αντιπροσωπείας. 

Αν έχεις σκοπό να κάνεις από εκεί αγορά μπορείς να τους ρωτήσεις τη χώρα προέλευσης της συσκευής, θεωρητικά θα σου πουν

Μφχ

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, kormos είπε

Δεν ξέρω τι κάνει το Αρενα και το κάθε Αρενα (είναι δικό τους θέμα) :). Ούτε έχω ασχοληθεί με παραμάγαζα για αγορές σε τέτοια προιόντα, αλλά ούτε και θα ασχοληθώ :)

Με τη ένδειξη αυτή και μόνο τουλάχιστον δείχνει ότι είναι εισαγωγής και όχι Ελληνικής αντιπροσωπείας

Αν έχεις σκοπό να κάνεις από εκεί αγορά μπορείς να τους ρωτήσεις τη χώρα προέλευσης της συσκευής, θεωρητικά θα σου πουν

Μφχ

100 % σωστός και εξηγείς και παραπάνω τέλεια το λόγο, απλά διορθώνω λίγο την συγκεκριμένη πρόταση ωστέ να είναι fully accurate

Με τη ένδειξη αυτή και μόνο τουλάχιστον δείχνει ότι είναι παρα-εισαγωγής και όχι εισαγωγής απο την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία (Infoquest).

Δημοσ.

εκθεσιακο = refurbished μην δινεις λεφτα σε λαμογια . παρε μεταχειρισμενο με αποδειξη αγορας και εισαι οκ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...