Petros100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, έχω το λάπτοπ του τίτλου και πριν 2 βδομάδες είχε παρουσιάσει έτσι στο άκυρο ένα πρόβλημα με την οθόνη του. Συγκεκριμένα έτρεμε στις γωνίες ελάχιστα στις αρχές και αργότερα έγινε χειρότερο. Ήταν σαν να είχε πρόβλημα το backlight. Στο τέλος απλά η οθόνη τα έπαιξε και έβγαζε μόνο χρώματα και περιέργα μοτίβα με μία κάθετη γραμμή οπότε το πήγα σε ένα μαγαζί εδώ στην γειτονιά να το δουν και μου είπαν είναι το panel και χάλασε πιθανώς λόγω χτυπήματος ή να έκλεισα ανάμεσα στην οθόνη κάτι. Όποτε έγινε αλλαγή του panel και όταν το παρέλαβα φαινόταν κομπλέ. Τώρα 1ο πρόβλημα αφού το παρέλαβα... δεν άλλαζε η φωτεινότητα καθόλου και έδειχνε 120.021 HZ αντί για 120HZ που έπρεπε. Έτσι την ψιλίαστηκα λίγο και το έψαξα και το panel που μου βάλανε ήταν ένα παραπλήσιο διαφορετικό που ήταν IPS αντί για TN που έχει το λαπτοπ original. (φαινόταν και πιο κιτρινωπό αλλά νόμιζα ήταν η ιδέα μου). Οπότε το ξαναπάω πίσω, τους εξηγώ και παραδέχονται ότι έγινε λάθος λόγω του προμηθευτή τους και ότι την επόμενη μέρα θα έρθει το κανονικό panel και να περάσω να το πάρω. Το παραλαμβάνω σήμερα πάλι, και εκ πρώτης όψεως δείχνει μια χαρά. Πάω στο σπίτι, βλέπω 64 HZ παίζει η οθόνη. Κάνω gpu driver update και του i7 7700hq τα graphics drivers, restart και ΠΑΛΙ κάνει τα ιδια, ένα ελάχιστο τρεμοπαίξιμο στο backlight της οθόνης, κυρίως στα άκρα. Επίσης δεν μπορώ να διαλέξω 120HZ, έχει μόνο 60 κλειδωμένα. Δοκίμασα πολλα πράγματα για τα windows, updates, DDU, safe mode, bios restore....τίποτα. Επίσης στο generic pnp monitor στο device manager στα events δείχνει ένα σφάλμα, device display not migrated, partial missmatch. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Αύριο που θα είναι ο τεχνικός πάλι στο μαγαζι θα το ξαναπάω. Έχει κανείς εμπειρία με τίποτα παραπλήσιο? Με κοροϊδεύουν και μου δίνουν μούφα panels οπότε να ζητήσω λεφτά πίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Σου εβαλαν 60αρα οθονη η γιατι δεν ηξεραν η για να τους βγει ποιο φθηνα το ανταλλακτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ωραία θα πάω αύριο να βρω το δίκιο μου δεν θα μπορούν να μου πουν τίποτα εφόσον δεν μπορώ να βάλω 120hz. Μπορει κάποιος να προτείνει καλό μαγαζί για service MSI στην Θεσσαλονίκη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 καλησπερα φιλε δεν ξερω τι γινεται με το πανελ σου αλλα το επισημο μαγαζι για σερβις msi ειναι αυτο GREECE VL. STAMATOPOULOS & SYNERGATES O.E. (PREMIUM TECHNOLOGIES) City: Αθήνα Address: Αλατσάτων 3, Νέα Ιωνία, 14231, Αθήνα, Ελλάδα. TEL (Repair) : 302121041332 Working Hours: 08:30 – 17:30 εγω εκει το εστειλα γιατι εσπασε ο μεντεσες λιγο πριν ληξει η εγγυηση του και το δεχτηκαν ενω στο μαγαζι θεσνικη που το αγορασα μου ελεγαν οτι δεν καλύπτετε απο την εγγυηση αφου πληρωνεις που πληρωνεις στειλτο στα επισημα καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Petros100 είπε Τώρα 1ο πρόβλημα αφού το παρέλαβα... δεν άλλαζε η φωτεινότητα καθόλου και έδειχνε 120.021 HZ αντί για 120HZ που έπρεπε. Έτσι την ψιλίαστηκα λίγο και το έψαξα και το panel που μου βάλανε ήταν ένα παραπλήσιο διαφορετικό που ήταν IPS αντί για TN που έχει το λαπτοπ original. (φαινόταν και πιο κιτρινωπό αλλά νόμιζα ήταν η ιδέα μου). Οπότε το ξαναπάω πίσω, τους εξηγώ και παραδέχονται ότι έγινε λάθος λόγω του προμηθευτή τους και ότι την επόμενη μέρα θα έρθει το κανονικό panel και να περάσω να το πάρω. Πάντως αν σου βάλανε IPS panel αντί για TN, αυτό θεωρείται αναβάθμιση. Το κιτρινωπό χρώμα μπορεί να προερχόταν από το night mode, ενώ αν δεν αλλάζει η φωτεινότητα συνήθως είναι θέμα driver. Έπρεπε να το παλέψεις λίγο πριν το πας πίσω. Το τωρινό panel είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το αρχικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αρχικά και γω το θεωρώ αναβάθμιση (αν και ήταν λιγότερο color accurate). Όσο για το Night Light φυσικά και ήταν το πρώτο πράγμα που έλεγξα 😛 ... Διάβασα κάπου ότι ήταν πιο "warm" και εξού και το yellowish coloρ. Το πάλεψα αρκετά για το θέμα της φωτεινότητας έβγαλα κάθε driver που είχε και τον ξαναέβαλα κτλπ κτλπ... βέβαια πάντα υπήρχε αυτό το device migration failed στον driver. Το θέμα ήταν ότι δν είχε μείνει κάτι άλλο να προσπαθήσω πέρα από format. Το τωρινό panel κρίνοντας από το hardware id που βγάζει στον Monitor driver είναι το ίδιο. Τώρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος άμα δεν το ανοίξω όπως κάναμε και με το άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα