Babav Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Ασχολούμαι με το drifting σε μικρή κλίμακα κι έφτιαξα αυτό το βίντεο ως μια προσομοίωση αγώνων drift! Θα ήθελα να το μοιραστώ και με περισσότερους ανρθώπους που τους ενδιαφέρει αυτό το "σπορ", αν μπορείτε να δώσετε κάποια ιδέα σχετικά με το που θα μπορούσα να το προωθήσω ώστε να γνωστοποιηθεί περισσότερο και ίσως να μεγαλώσει η κοινότητα! Αν θέλετε πείτε μου πως σας φάνηκε ή και ιδέες! Καλή συνέχεια! Ειδικός προσκεκλημένος: Rick Sanchez! https://youtu.be/jNzhcDhNQXc Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Babav 3
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Πλακα εχετε. Προφορα απο που; Τα γουσταρω πολυ να τα βλεπω αυτα τα αμαξακια,αν και προτιμω να αναπολω τις παιδικες στιγμες,με πιο παλια μοντελα. ΕΙμαι και σε ομαδα στο φβ σχετικη,αν θες στη στελνω. 1
Babav Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 @StamTheMan Ευχαριστούμε! Κι εγώ να σου πω την αλήθεια πιο πολύ γουστάρω παλιότερα μοντέλα (70-80's) απλά δεν είναι εύκολο να βρεις σε προσιτή τιμή κι έτσι έχω ένα Toyota ae86 (φαίνεται σε κάποια πλάνα ένα άσπρο). Νομίζω από τα τραγούδια κυρίως επειδή τραγουδάω κι αγγλικά, βλέπω και καμιά ταινία και προσπαθώ να μοιάζει για το βίντεο! Ναι αν θέλεις στείλε μου!
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Babav είπε @StamTheMan Ευχαριστούμε! Κι εγώ να σου πω την αλήθεια πιο πολύ γουστάρω παλιότερα μοντέλα (70-80's) απλά δεν είναι εύκολο να βρεις σε προσιτή τιμή κι έτσι έχω ένα Toyota ae86 (φαίνεται σε κάποια πλάνα ένα άσπρο). Νομίζω από τα τραγούδια κυρίως επειδή τραγουδάω κι αγγλικά, βλέπω και καμιά ταινία και προσπαθώ να μοιάζει για το βίντεο! Ναι αν θέλεις στείλε μου! https://www.facebook.com/groups/333507104293961
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα