Kwnmant86 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κάποιος κάποιον εξειδικευμένο γυμναστή ή καλό φυσικοθεραπευτη σε θεματα μέσης στην περιοχή της Θεσσαλονικης. Πρόκειται να υποβληθω σε μικροδισκεκτομη και θα ήθελα όταν μου το επιτρέψουν να ξεκινήσω γυμναστική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
vagos789 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ελπιζω ολα να πανε καλα με την επεμβαση και να προσπαθησες να την αποφυγεις μεχρι εκει που δεν παει αλλο πια. Γυμναστης με τετοια εξειδικευση δεν νομιζω οτι υπαρχει, και οι φυσιοθεραπευτες θα σου πουν οτι δεν χρειαζεται να πας αλλου (δικαιως ή αδικως) Οδηγος θα ειναι ο πονος, αυτος θα καθοριζει τι μπορεις να κανεις ή οχι.
Kwnmant86 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 @vagos789Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και για τις ευχές για το χειρουργείο! Η αλήθεια είναι πως δοκίμασα πάρα πολλά, από φυσιοθεραπεια, βελονισμό, οζονοθεραπεια, κορτιζόνη, κ. α. Αλλά δυστυχώς δεν ειχαν αποτέλεσμα. Οπότε ηταν μονόδρομος.. Σκέφτηκα πως θα υπήρχε κάποιος εξειδικευμένος σε μυοσκελετικα θέματα, γι αυτό και ρώτησα! Γνωρίζετε μήπως κάποιο κέντρο φυσιοθεραπειας αξιόλογο ή κάποιον φυσιοθεραπευτη στη Θεσσαλονίκη?
Stefanos683 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) για θεματα μεσης ο καλυτερος χειροπρακτης που γνωρισα ηταν στην αθηνα κοντα στο χιλτον, κ περα απο τις συνεδριες εκανε συστασεις και για υγιεινη διατροφη, ωστε να καθαριζει ο οργανισμος νομιζω οτι οι καλοι επαγγελματιες μέσης θα σουν πουν περιπου και τι να τρως,εστω σε συνεργασια με διαιτολογο κλπ 3 ώρες πριν, Kwnmant86 είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κάποιος κάποιον εξειδικευμένο γυμναστή ή καλό φυσικοθεραπευτη σε θεματα μέσης στην περιοχή της Θεσσαλονικης. Πρόκειται να υποβληθω σε μικροδισκεκτομη και θα ήθελα όταν μου το επιτρέψουν να ξεκινήσω γυμναστική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! αν εισαι πανω απο 100κιλα ή κατω των 40 ετων,για μενα καλυτερα ψαξε πολυ καλο διαιτολογο οχι χειρουργειο αν χασεις βαρος η μεση π.πιθανο να επανελθει, ισως χρειαστει ομως 6μηνες κλπ Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Stefanos683
Kwnmant86 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 @Stefanos683Ευχαριστώ για την απάντηση! Μακάρι να ήταν τόσο απλό στην περίπτωση μου..Δεν είναι θέμα κιλών, έχω φυσιολογικό βάρος. Είναι όμως δύσκολη περίπτωση δισκοκηλης. Το προσπάθησα πολύ συντηρητικά, χωρίς αποτέλεσμα. Μαλιστα η δεύτερη μαγνητική του Μαΐου σε σχέση με αυτή του Ιανουαρίου έδειξε ότι η κατάσταση ήταν χειρότερη..Οπότε το πήρα απόφαση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα