Anastasiat03 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα θέλω να κάνω μια ερώτηση για να μου φύγει το άγχος 🤪 η γιαγια μου απεβίωσε πριν 10 μέρες, και κατά τύχη βρήκα στο σπίτι της ένα βιβλιαρίου ταμιευτηρίου της γενικής τράπεζας (η οποία συγχωνεύτηκε με την Πειραιώς) η οποία μου άφησε ένα μικροποσό αλλά τίμιο πηρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού στην τράπεζα και μου είπαν ότι ο λογαριασμός έχει κλείσει, λόγω του ότι έχει να κινηθεί πολλά χρόνια και ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν μέσα. Έτσι θα πάω να κάνω επικύρωση των στοιχείων μου για να ανοίξει ο λογαριασμός από ότι καταλαβα. η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τα λεφτά μέσα αλλά να μην φαίνονται επειδή είναι κλειστός ο λογαριασμός; Ο λογαριασμός αυτός έχει να κινηθεί μάλλον από το 2005, έκλεισε το ‘16 και ο νόμος λέει ότι μετά από 20 χρόνια τα παίρνει το δημόσιο μαμά ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει:) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Anastasiat03
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Anastasiat03 είπε Καλησπερα θέλω να κάνω μια ερώτηση για να μου φύγει το άγχος 🤪 η γιαγια μου απεβίωσε πριν 10 μέρες, και κατά τύχη βρήκα στο σπίτι της ένα βιβλιαρίου ταμιευτηρίου της γενικής τράπεζας (η οποία συγχωνεύτηκε με την Πειραιώς) η οποία μου άφησε ένα μικροποσό αλλά τίμιο πηρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού στην τράπεζα και μου είπαν ότι ο λογαριασμός έχει κλείσει, λόγω του ότι έχει να κινηθεί πολλά χρόνια και ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν μέσα. Έτσι θα πάω να κάνω επικύρωση των στοιχείων μου για να ανοίξει ο λογαριασμός από ότι καταλαβα. η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τα λεφτά μέσα αλλά να μην φαίνονται επειδή είναι κλειστός ο λογαριασμός; Ο λογαριασμός αυτός έχει να κινηθεί μάλλον από το 2005, έκλεισε το ‘16 και ο νόμος λέει ότι μετά από 20 χρόνια τα παίρνει το δημόσιο μαμά ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει:) Oταν ανοιξεις το λογαριασμο θα παρεις μια κινηση λογαριασμου , ωστε να δεις μηπως ειτε τραβηκτηκαν τα λεφτα ειτε εγιναν μεταφορα σε καποιον αλλο , μπορει απλα το βιβλιαριο να μην ειναι ενημερωμενο
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μπορεις να τον επανενεργοποιησεις εσυ; Μονο αν ειναι ο μοναδικος κληρονομος . Αλοιως θελει εξουσιοδοτηση απο τους υπολοιπους. Για να γινει αναληψη απο τον/τους δικαουχους θα πρεπει το ποσο να δηλωθει στη δηλωση αποδοχης κληρονομιας με οτι αυτο συνεπαγεται . Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μονο αν ειναι ο μοναδικος κληρονομος . Αλοιως θελει εξουσιοδοτηση απο τους υπολοιπους. Αυτο ακριβως υπεθεσα και εγω. 1
SnakeMJK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 - ληξιαρχική πράξη θανάτου & πιστοποιητικό εγγύτερων συγγενών για να δηλωθεί ο θάνατος του δικαιούχου του λογαριασμού (αν δεν έχει δηλωθεί ήδη) - βεβαιωση κληρονομων - μη αποποίησης κληρονομιάς, επικαιροποιημένα έγγραφα όλων των κληρονόμων (αδτ, εκκαθαριστικό, λογαριασμός δέκο-τηλεφώνου, αποδειξη μισθοδοσίας/συνταξης/ε3) τα πας όλα αυτά και σε λίγες μέρες σου περνάνε το υπόλοιπο μοιρασμένο σε όλους τους νόμιμους κληρονόμους.
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 3:07 ΜΜ, Anastasiat03 είπε η οποία μου άφησε ένα μικροποσό αλλά τίμιο Oταν λες στο αφησε; 2 ώρες πριν, SnakeMJK είπε σου περνάνε το υπόλοιπο μοιρασμένο σε όλους τους νόμιμους κληρονόμους Κακα μαντατα για την Αναστασια.
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 3:19 ΜΜ, Inuyasha είπε Oταν ανοιξεις το λογαριασμο θα παρεις μια κινηση λογαριασμου Για να πάρει κίνηση λογαριασμού από τόσο παλιά πρέπει να κάνει αίτηση και να πληρώσει νομίζω 15-30 ευρώ. Είχε ο πατέρας μου παρόμοιο περιστατικό με ξεχασμένα 100ευρώ σε λογαριασμό Αspis Bank --> Τ Bank --> Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο --> Εurobank @Anastasiat03 Αν σου είπαν ότι δεν υπάρχει μέσα ποσό, μπορει και να τα σήκωσε κάποιος συγγενής. Κοίτα αν είχε και κάρτα η γιαγιά.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 3:07 ΜΜ, Anastasiat03 είπε Καλησπερα θέλω να κάνω μια ερώτηση για να μου φύγει το άγχος 🤪 η γιαγια μου απεβίωσε πριν 10 μέρες, και κατά τύχη βρήκα στο σπίτι της ένα βιβλιαρίου ταμιευτηρίου της γενικής τράπεζας (η οποία συγχωνεύτηκε με την Πειραιώς) η οποία μου άφησε ένα μικροποσό αλλά τίμιο πηρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού στην τράπεζα και μου είπαν ότι ο λογαριασμός έχει κλείσει, λόγω του ότι έχει να κινηθεί πολλά χρόνια και ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν μέσα. Έτσι θα πάω να κάνω επικύρωση των στοιχείων μου για να ανοίξει ο λογαριασμός από ότι καταλαβα. η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τα λεφτά μέσα αλλά να μην φαίνονται επειδή είναι κλειστός ο λογαριασμός; Ο λογαριασμός αυτός έχει να κινηθεί μάλλον από το 2005, έκλεισε το ‘16 και ο νόμος λέει ότι μετά από 20 χρόνια τα παίρνει το δημόσιο μαμά ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει:) Είσαι συνδικαιούχος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα