xgol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πολυ φιλικα,απο οσα εχω διαβασει ( σε πολλα σου εχω απαντησει κιολας ) , το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη στον εαυτο σου,ειναι να κανονισεις μια συνεδρια με ψυχολογο. Ολοι χρειαζομαστε και μακαρι να μας τις παρειχαν ,ολοι εχουμε θεματα,απλα τα δικα σου δε μπορουν να λυθουν ανοιγοντας θεματα στο μπλα μπλα. Γιατι μιλατε ολοι για ψυχολογο και οχι για ψυχιατρο;
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, xgol είπε Γιατι μιλατε ολοι για ψυχολογο και οχι για ψυχιατρο; Πρωτα πας σε ψυχολογο. Μη γινεσαι κακος.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, xgol είπε Γιατι μιλατε ολοι για ψυχολογο και οχι για ψυχιατρο; Γιατί δεν ξέρουμε αν το πρόβλημα του είναι ψυχολογικής η ψυχιατρικής φύσεως. Οπότε, επίσκεψη σε ψυχολόγο και αν το κρίνει αυτός παραπομπή σε ψυχιατρο. Βέβαια, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, να παει σε ψυχιατρο και αυτός να τον παραπέμψει σε ψυχολόγο αν δει ότι το θέμα δεν αφορά ψυχιατρική ειδικότητα.
1comment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Donovan είπε Τί εννοείς,να πας να κάτσεις μόνος σου;Και τί θα κερδίσεις μ'αυτό;Ίσα ίσα που θα νιώθεις και πιο άσχημα που θα'σαι μόνος σου και γύρω σου θα'χεις παρέες Σ αυτό συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ μόνος μου θα ντρεπόμουν να πάω σε μαγαζί να κάτσω.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, 1comment είπε Σ αυτό συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ μόνος μου θα ντρεπόμουν να πάω σε μαγαζί να κάτσω. Αν ειχα ενα ευρω για καθε φορα που πηγαινα για φαγητο/καφε/ποτο μονος θα ημουν πλουσιος φιλε...Και εξωτερικο και Ελλαδα. Το μονο κακο της φασης ειναι οτι θα κρατησει πιο λιγο σε σχεση με το αν ειχα παρεα. 1
xgol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Διαφωνω. Η αξιολογηση πρεπει να γινεται απο Ψυχιατρο, ο ιδιος μπορει να εκτιμησει την κατασταση πολυ καλυτερα απο εναν Ψυχολογο. 1
@11h Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αφού δεν έχεις φίλους θα μπορούσες να καταταγείς στην Λεγεώνα των Ξένων ή να γίνεις μισθοφόρος της ομάδας Wagner. Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και δωρεάν ταξίδια σε όλο τον κόσμο οπου θα μπορεις να ελθεις σε επαφη με συναρπαστικούς ανθρώπους απο διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Απο την άλλη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού, παραμορφωσης, ακρωτηριασμού ή και θανάτου (με αυτή τη σειρά), οπότε αστο καλύτερα, που να τρέχεις τώρα, έχει και Μουντιάλ το Νοεμβρη. Σοβαρά τώρα, περνάς μία φάση. Γράψου σε μία ομάδα εθελοντών για κάτι που σε ενδιαφέρει, θα γνωρίσεις άτομα και θα τα αφήσεις όλα πίσω σου. Don't Worry, Be Happy.
The_Other_One Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ντόνοβαν τώρα που δεν της έκατσε η φάση της Γεωργίας θα μείνει και αυτή χωρίς φίλους και παρέες. Δεν στέλνεις κάνα μήνυμα στο ίνστα; Ψιλοβλέπεται. Ποτέ δεν ξέρεις.
Ypnovatis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, Donovan είπε Δεν είμαι της άποψης ότι κάποιος στην πρώτη στραβή πρέπει να τρέχει σε ψυχαναλυτές. Επίσης,κάποιος μπορεί να μείνει μόνος για διάφορους λόγους,αλλαγή κατοικίας,χωρισμός,φίλοι που παντρεύονται και αλλάζουν συμπεριφορά,ωράρια εργασίας κτλ.Και σε μεγαλύτερη ηλικία πολύς κόσμος γενικώς γίνεται πιο κλειστός.Δε σημαίνει ότι φταίει αποκλειστικά αυτός. Δεν "τρέχουμε" σε ψυχαναλυτές. Και σε καμία περίπτωση δεν πάμε σε έναν ειδικό υγείας επειδή "στράβωσε" κάτι. Οι ψυχολόγοι (άσχετα με. το αν είναι ψυχαναλυτές) είναι εκεί για να βοηθήσουν οποιαδήποτε περίπτωση ανθρώπου μέσα από ειδικά θεραπευτικά πλαίσια, εξατομικευμένα και με γνώμονα το άτομο. Η ψυχανάλυση δεν είναι κάτι στο οποίο τρέχεις γιατί δεν είναι άμεσα θεραπευτικό, είναι μια διαδικασία ακριβή που παίρνει πολλά πολλά χρόνια. Αυτά γιατί διακρίνω ότι υπάρχει ένα κενό γνώσεων. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, το πιο εύκολο είναι να μπεις σε μια θεατρική όμάδα, book club, μαγερική, οτιδήποτε και να πάρεις σβάρνα τα events. Πολύς κόσμος είναι μόνος, σίγουρα θα βρεις άτομα να πεις πέντε πράγματα παραπάνω. 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πρωτα πας σε ψυχολογο. Μη γινεσαι κακος. Επίσης, μιας και έχω πολύ μεγάλη επαφή με το ζήτημα, η ασθένειες δεν είναι κακές. Δεν είναι κακό να έχεις κάτι, όπως δεν είναι κακό να έχεις σπάσει το χέρι σου. Ο ψυχίατρος είναι ο ενδεδειγμένος πρώτος και όχι ο ψυχολόγος, όταν αποκλείσει την κλινική εικόνα ασθένειας ο ψυχίατρος τότε πάμε σε ψυχολόγο. Το αντίθετο είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο.
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Ypnovatis είπε Δεν "τρέχουμε" σε ψυχαναλυτές. Και σε καμία περίπτωση δεν πάμε σε έναν ειδικό υγείας επειδή "στράβωσε" κάτι. Οι ψυχολόγοι (άσχετα με. το αν είναι ψυχαναλυτές) είναι εκεί για να βοηθήσουν οποιαδήποτε περίπτωση ανθρώπου μέσα από ειδικά θεραπευτικά πλαίσια, εξατομικευμένα και με γνώμονα το άτομο. Η ψυχανάλυση δεν είναι κάτι στο οποίο τρέχεις γιατί δεν είναι άμεσα θεραπευτικό, είναι μια διαδικασία ακριβή που παίρνει πολλά πολλά χρόνια. Αυτά γιατί διακρίνω ότι υπάρχει ένα κενό γνώσεων. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, το πιο εύκολο είναι να μπεις σε μια θεατρική όμάδα, book club, μαγερική, οτιδήποτε και να πάρεις σβάρνα τα events. Πολύς κόσμος είναι μόνος, σίγουρα θα βρεις άτομα να πεις πέντε πράγματα παραπάνω. Επίσης, μιας και έχω πολύ μεγάλη επαφή με το ζήτημα, η ασθένειες δεν είναι κακές. Δεν είναι κακό να έχεις κάτι, όπως δεν είναι κακό να έχεις σπάσει το χέρι σου. Ο ψυχίατρος είναι ο ενδεδειγμένος πρώτος και όχι ο ψυχολόγος, όταν αποκλείσει την κλινική εικόνα ασθένειας ο ψυχίατρος τότε πάμε σε ψυχολόγο. Το αντίθετο είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο. Νομιζα οτι τρολαριζε. 1
archer100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Προποτζιδικο, γηπεδο, καφενειο (με παππουδες, κλπ και εφημεριδα παραμασχαλα), εγγραφη σε καποιο συλλογο, δουλεια εστω λιγων ωρων με εξυπηρετηση πελατειας, ας ειναι και διανομη φυλλαδιων, ωστε να παιρνεις ενα "κυμα" κοινωνικοτητας μιλωντας με δεκαδες-εκατονταδες ανθρωπους σε λιγες ωρες. Επισης, ειναι καλυτερα να εστιασεις στο να βρεις συντροφο και οχι κολλητο, γιατι και κολλητο να βρεις, θα εχεις και παλι το προβλημα οτι θα πρεπει σιγα σιγα να βρεις συντροφο και να κανετε οικογενεια
1nsom-n1k Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνοικέσιο; Και μετά παρέα με τους φίλους της κοπέλας σου 😄 Άλλη επιλογή η κουμπαριά και τα βαφτίσια να ανοίξει ο κύκλος σου. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από 1nsom-n1k
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, archer100 είπε δουλεια εστω λιγων ωρων με εξυπηρετηση πελατειας, Ναι για να παει απο την δυσθυμια-καταθλιψη ντουγρου σε κλινικη διαχειρισης θυμου.... 1
dbrillis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, valkon είπε Τσάμπα το γράφεις φίλε μου, η απάντηση σε όλα αυτά που θα σου δώσουν όσοι δεν σε νιώθουν είναι γυμναστήριο, εθελοντισμός και κάτι δραστηριότητες που δεν θα σε συγκινήσουν. Δεν υπάρχει λύση, πρέπει απλά να αντέξεις. Εγώ έχω επικεντρωθεί στη δουλειά γιατί όλα τα άλλα δεν είναι σε καλή κατάσταση και που να μπλέκεις... Ρε μαν, γιατι τα γράφουμε τζαμπα; Το πιο απλο πράγμα του λέμε, αν θες να γνώρισεις άτομα, το πιο εύκολο είναι να γνωρίσεις άτομα που εχετε κοινά ενδιαφέροντα. Οποτε να παει να κανει κατι που του αρέσει και να αρχίσει γνωρίζοντας αυτον τον περιγυρο. Αν δεν ειναι σίγουρος τι του αρέσει, να παει να δοκιμάσει κατι απο αυτα που εχουν γραφτεί. Αν δεν του αρέσει τίποτα γιατι ειναι σε αυτή τη φαση/πρόβλημα του λεμε να παει να δει καποιον ειδικο. Δεν υπάρχει διακοπτης να του τον πατήσουμε, πρέπει αυτος να κάνει κατι. Ουτε λεμε ότι είναι εύκολο. Τι να κανουμε δηλαδή; Να παμε εμεις με το ζορι να τον κάνουμε φίλο να μας κανει και εμας τη ζωη μαύρη; Εσυ του λες ουσιαστικά να κάνει τα στραβά ματια στο όποιο πρόβλημα υπάρχει γιατί "που να μπλέκεις τώρα". Αν και εσυ εισαι ενήλικας κοιτα να λύσεις ενα ενα τα προβλήματα που πιθανόν έχεις γιατι οσο τα αφήνεις μεγαλώνουν και σε τρώνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις