Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Donovan είπε Πρέπει να'χει όμως και άτομα της ηλικίας σου που να είστε εκεί για τον ίδιο λόγο. Είχα δοκιμάσει σε κάτι,αλλά όλα τα άτομα ήταν μεγαλύτεροι μου,γυναίκες παντρεμένες,ε με τέτοιους δεν έχω να πω και τίποτα. Άτομα των 30 άνετα βρίσκεις σε διάφορες από αυτές τις δραστηριότητες. Ειδικά πεζοπορίες και βόλτες σε δάση και εκτός πόλης, συμμετέχουν αρκετοί εργασιομανείς που έχουν πήξει σε υποχρεώσεις και το βλέπουν ως ευκαιρία να ξεσκάσεις. Και να μην γνωρίσεις κόσμο εκεί με την έννοια του φίλου, μόνο και μόνο που θα είσαι αναγκαστικά μαζί με άλλους μπορεί να νιώσεις διαφορετικά και να ξεπεράσεις διάφορα κολλήματα.
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, lector είπε Θα σου προτεινω κατι που σιγουρα δεν ειναι ευκολο, δεν υλοποιειται αυριο μεθαυριο και θελει χρονο και υπομονη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα σε φρεσκαρει τρομερα οταν το καταφερεις. Δουλεψε σκληρα, κανε οικονομιες, φτιαξε ενα πλανο και πηγαινε να νοικιασεις ενα σπιτι να μεινεις ανεξαρτητα απο τους δικους σου. Οσον αφορα τις γνωριμιες και τις παρεες, μπορεις να δοκιμασεις να κανεις παρεα εκτος εργασιας με ατομα απο τον εργασιακο σου χωρο, μιας που ηδη εχετε καποια κοινα που μοιραζεστε. Τελος, οσον αφορα τη συντροφο, δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις tinder, απλη ευκολη και σχετικα ασφαλης λυση. Εχω γνωστους/ες που εχουν γνωρισει τον ανθρωπο της ζωης τους απο κει μεσα. ΥΓ. Τι "μεγαλυτερες ηλικιες" τα 30, μην τρελαθουμε κιολας, δηλαδη εμεις που πλησιαζουμε τα 40 τι πρεπει να κανουμε, αιτηση να γινουμε μελος στα ΚΑΠΗ; Αιντε νεος ανθρωπος 😅 Ότι οικονομίες έχεις,εαν νοικιάσεις σπίτι ειδικά στην Αθήνα θα φύγουν χωρίς να το καταλάβεις.Είναι πολλά τα έξοδα,αν δεν βγάζεις καλά λεφτά δεν γίνεται. Το tinder το έχω δοκιμάσει,χάσιμο χρόνου θα το χαρακτήριζα. Στα 30 δεν θεωρείσαι μεγάλος αλλά ούτε και μικρός,πολλοί σ'αυτές τις ηλικίες αρχίζουν και 'κλείνονται' γενικώς
giopa62 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, Donovan είπε Ότι οικονομίες έχεις,εαν νοικιάσεις σπίτι ειδικά στην Αθήνα θα φύγουν χωρίς να το καταλάβεις.Είναι πολλά τα έξοδα,αν δεν βγάζεις καλά λεφτά δεν γίνεται. Το tinder το έχω δοκιμάσει,χάσιμο χρόνου θα το χαρακτήριζα. Στα 30 δεν θεωρείσαι μεγάλος αλλά ούτε και μικρός,πολλοί σ'αυτές τις ηλικίες αρχίζουν και 'κλείνονται' γενικώς Ίσως να δοκιμάσεις να βρεις κάτι εξωτερικό για δουλειά να αλλάξεις παραστάσεις για κάποια χρόνια . Θα γνωρίσεις νέο κόσμο , θα κανείς τουρισμό και γενικώς θα ξεφύγει το μυαλό σου. αλλιως χόμπι υπάρχουν άπειρα .ενδεικτικά Πεζοπορίες καταδύσεις ορειβασία γυμναστήριο beach volley Τεννις αν θες κάτι να σε γυμνάζει , επιτραπέζια για πιο καθιστικό . Όλα έχουν κοινότητες με πολύ κόσμο σε όλες τις φάσεις. και το θέμα του ψυχολόγου μη το έχεις ταμπού . Πήγαινε να δεις τι θα ακούσεις , μην περιμένεις να γίνουν μη αναστρέψιμες οι κατάστασεις .
dbrillis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, giopa62 είπε Ίσως να δοκιμάσεις να βρεις κάτι εξωτερικό για δουλειά να αλλάξεις παραστάσεις για κάποια χρόνια . Θα γνωρίσεις νέο κόσμο , θα κανείς τουρισμό και γενικώς θα ξεφύγει το μυαλό σου. αλλιως χόμπι υπάρχουν άπειρα .ενδεικτικά Πεζοπορίες καταδύσεις ορειβασία γυμναστήριο beach volley Τεννις αν θες κάτι να σε γυμνάζει , επιτραπέζια για πιο καθιστικό . Όλα έχουν κοινότητες με πολύ κόσμο σε όλες τις φάσεις. και το θέμα του ψυχολόγου μη το έχεις ταμπού . Πήγαινε να δεις τι θα ακούσεις , μην περιμένεις να γίνουν μη αναστρέψιμες οι κατάστασεις . Ναι γιατι στο εξωτερικο δεν εχει μοναξια. Το να γνωρισεις κοσμο ειναι ευκολο σε οποια χωρα και να εισαι, εχει ομως να κανει με το χαρακτηρα σου και την ψυχολογια σου. Ο ts ειναι τωρα σε μια φαση που οτι και να γραψουμε εμεις, εχει ετοιμη την καταστροφη. TS προσπερασε το ταμπου του ψυχολόγου και κανε μια επισκεψη ή πηγαινε με το ζόρι σε καποια δραστηριοτητα οπως ο χορος. Αργα ή γρηγορα ομως πρεπει να πας σε καποιον ειδικο και να λυσεις τα θεματα που εχεις με τον εαυτο σου. 1
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Τα τελευταια 5 χρονια αλλαξα 3 χωρες και 6 πολεις. Ηρθε κι ο κοβιντ κι εδεσε οσον αφορα τις κοινωνικες σχεσεις οποτε καταλαβαινω τον TS. Τα τριαντα+ εχουν ενα κακο σε αυτο το κομματι, οι πιο πολλοι δινουν βαση στον επαγγελματικο τομεα, δεν εχουν πολυ χρονο για γνωριμιες. Οποτε οι παρεες θα ερθουν ειτε απο καποιον κοινο γνωστο, τη δουλεια η και καποιο χομπι. Οταν εχεις μονο ενα ΣΚ για παρεες ποτα και βολτες γινεσαι και λιγο επιλεκτικος στις παρεες σου.
giopa62 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, dbrillis είπε Ναι γιατι στο εξωτερικο δεν εχει μοναξια. Το να γνωρισεις κοσμο ειναι ευκολο σε οποια χωρα και να εισαι, εχει ομως να κανει με το χαρακτηρα σου και την ψυχολογια σου. Ο ts ειναι τωρα σε μια φαση που οτι και να γραψουμε εμεις, εχει ετοιμη την καταστροφη. TS προσπερασε το ταμπου του ψυχολόγου και κανε μια επισκεψη ή πηγαινε με το ζόρι σε καποια δραστηριοτητα οπως ο χορος. Αργα ή γρηγορα ομως πρεπει να πας σε καποιον ειδικο και να λυσεις τα θεματα που εχεις με τον εαυτο σου. Φυσικά έχει μοναξιά και στο εξωτερικό . Απλά ξεφεύγει το μυαλό και μπορεί να κάνει ένα ωραίο reset. 1
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, giopa62 είπε Φυσικά έχει μοναξιά και στο εξωτερικό . Απλά ξεφεύγει το μυαλό και μπορεί να κάνει ένα ωραίο reset. Εξαρταται τι εννοουμε εξωτερικο. Αν σε βγαλει η τυχη σου σε καμια μικρη πολη ο Θεος να σε φυλαει. Εκει θα δει τι σημαινει μοναξια. 1
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Έχεις σκεφτεί ότι ενδεχομένως η κοσμική ζωή δεν είναι για σένα? Μήπως να ακοολουθούσες την πνευματική και να γίνεις μοναχός στο Άγιο Όρος? 1
lector Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχεις σκεφτεί ότι ενδεχομένως η κοσμική ζωή δεν είναι για σένα? Μήπως να ακοολουθούσες την πνευματική και να γίνεις μοναχός στο Άγιο Όρος? Δε νομιζω οτι το να γινει παρασιτο και βαριδι της κοινωνιας θα τον κανει να αισθανθει καλυτερα. 2 4
GrKata Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, lector είπε Δε νομιζω οτι το να γινει παρασιτο και βαριδι της κοινωνιας θα τον κανει να αισθανθει καλυτερα. 🤔 1
Stefanos683 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 αμα βαριεστε πολυ να βλεπετε κ μερικα μικι μαους,κανουν καλο 1
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, lector είπε Δε νομιζω οτι το να γινει παρασιτο και βαριδι της κοινωνιας θα τον κανει να αισθανθει καλυτερα. Δεν μπορείς να ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ τι μπορεί να κάνει κάποιον να αισθανθεί καλύτερα.
lector Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Δεν μπορείς να ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ τι μπορεί να κάνει κάποιον να αισθανθεί καλύτερα. Η αληθεια ειναι οτι ναι τεχνικα ισχυει αυτο που λες. Υπαρχει κοσμος πχ. που αισθανεται καλυτερα με το να κλεβει αντι να κερδιζει τα προς το ζειν.
valkon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Τσάμπα το γράφεις φίλε μου, η απάντηση σε όλα αυτά που θα σου δώσουν όσοι δεν σε νιώθουν είναι γυμναστήριο, εθελοντισμός και κάτι δραστηριότητες που δεν θα σε συγκινήσουν. Δεν υπάρχει λύση, πρέπει απλά να αντέξεις. Εγώ έχω επικεντρωθεί στη δουλειά γιατί όλα τα άλλα δεν είναι σε καλή κατάσταση και που να μπλέκεις... 1
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, stormrain είπε οι εργαζομενοι αλλα και οι τακτικοι θαμωνες μου επιαναν τη συζητηση (αν και δεν το πολυεψηνα ΤΟ ΤΟΡΕΝΤ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ SEEDΑΡΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις