Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Donovan είπε Μα αυτό συμβαίνει ρε Βασίλη,φίλοι είναι σε τέτοια φάση ενώ εγώ δεν είμαι,άλλοι έχουν αλλάξει πόλη,γι'αυτό έμεινα μόνος. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα συμβεί αυτό. Καλές οι φιλίες, αλλά όταν ο άλλος αποφασίσει να αλλάξει μέρος διαμονής για τον οποιοδήποτε λόγο που θεωρεί ότι τον συμφέρει, πρέπει να το σεβαστούμε. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που γνωρίσουν γυναίκα, αλλάζουν οι προτεραιότητες. Ακόμα και να γνωρίσεις κάποιον, θέλει καλή διαχείριση πως θα περνάτε τον χρόνο σας στις συναντήσεις σας και πόσο συχνά θα βγαίνετε διότι εύκολα μπορεί να βαρεθείτε η να προκύψουν αλλά θέματα. Εγώ με τον καλύτερο κολλητό μου από το σχολείο είχαμε κάποια θέματα και παραλίγο να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ κατά τα 26-27 μας, κατέβαλα τεραστια προσπάθεια και υπομονή και τα ξαναβρήκαμε, υπήρχε θέληση και από τους δύο βέβαια, ο φίλος έπασχε από κατάθλιψη και αυτό τον οδήγησε σε αλλαγή του χαρακτήρα του που εγώ όμως δεν μπορούσα να καταλάβω καν τι ήταν αυτό και που οφείλονταν οι αλλαγές στον χαρακτήρα του. Αυτό στο λέω για να καταλάβεις πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις παντως τύπου γενικώς. Βρες έναν τρόπο να νιώθεις εντάξει από μόνος σου, οι γνωριμίες έρχονται μετά, αν περιμένεις να γνωρίσεις κάποιον για.να νιώσεις καλά δεν είναι και το καλύτερο. 1
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, 1comment είπε Είμαι σε παρόμοια φάση, με τη διαφορά ότι δεν με ενοχλεί. Ανέκαθεν είμουν μοναχικός και το καλό είναι ότι ζω με την οικογένειά μου οπότε μετριάζεται η μοναξιά. Επίσης ένα καλό είναι ότι αφιερώνω πολύ χρόνο στη δουλειά μου κι έτσι είμαι απασχολημένος δημιουργικά. Κι εγώ με την οικογένειά μου ζω,αλλά δεν γίνεται να είσαι και μόνο με τους γονείς σου.Καλοί,χρυσοί,αλλά χρειάζεσαι κι άλλο κόσμο στη ζωή σου για να μη νιώθεις μοναξιά.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Donovan είπε Κι εγώ με την οικογένειά μου ζω,αλλά δεν γίνεται να είσαι και μόνο με τους γονείς σου.Καλοί,χρυσοί,αλλά χρειάζεσαι κι άλλο κόσμο στη ζωή σου για να μη νιώθεις μοναξιά. Αντι να γράφεις εδώ πήγαινε μια παραλία,καλοκαίρι είναι.Καφετέρια,κλαμπ.Ξεκολλάτε απο τους φίλους που έκαναν οικογένεια ,καλά έκαναν,και εσείς όταν θα κάνετε οικογένεια θα αλλάξουν οι προτεραιότητες σας.
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αντι να γράφεις εδώ πήγαινε μια παραλία,καλοκαίρι είναι.Καφετέρια,κλαμπ.Ξεκολλάτε απο τους φίλους που έκαναν οικογένεια ,καλά έκαναν,και εσείς όταν θα κάνετε οικογένεια θα αλλάξουν οι προτεραιότητες σας Τί εννοείς,να πας να κάτσεις μόνος σου;Και τί θα κερδίσεις μ'αυτό;Ίσα ίσα που θα νιώθεις και πιο άσχημα που θα'σαι μόνος σου και γύρω σου θα'χεις παρέες
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Donovan είπε Τί εννοείς,να πας να κάτσεις μόνος σου;Και τί θα κερδίσεις μ'αυτό;Ίσα ίσα που θα νιώθεις και πιο άσχημα που θα'σαι μόνος σου και γύρω σου θα'χεις παρέες Και τι θα γίνει;Θα περιμένεις να πέσουν οι φίλοι απο τον ουρανό; Οσο βγάζεις μιζέρια τόσο πιο μίζερος θα γίνεσαι. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Donovan είπε Τί εννοείς,να πας να κάτσεις μόνος σου;Και τί θα κερδίσεις μ'αυτό;Ίσα ίσα που θα νιώθεις και πιο άσχημα που θα'σαι μόνος σου και γύρω σου θα'χεις παρέες Οχι απαραίτητα. Τα ίδια μου λέει και η μανα μου επειδή μου αρέσει να πηγαίνω το βράδυ στα σουβλατζιδικα της περιοχής χωρίς φιλο και μου λέει να μην κάθομαι εκεί γιατί θα στεναχωριέμαι μόνος μου. Σιγά τα αυγά, για να φάω και να απολαύσω το φαγητό μου πάω, υπάρχουν και άλλοι μόνοι τους. Παραλία επίσης μπορείς να πας μόνος, club δεν θα το επιχειρούσα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Basilhs23___ 3
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Donovan είπε Δεν είμαι της άποψης ότι κάποιος στην πρώτη στραβή πρέπει να τρέχει σε ψυχαναλυτές. Πολυ φιλικα,απο οσα εχω διαβασει ( σε πολλα σου εχω απαντησει κιολας ) , το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη στον εαυτο σου,ειναι να κανονισεις μια συνεδρια με ψυχολογο. Ολοι χρειαζομαστε και μακαρι να μας τις παρειχαν ,ολοι εχουμε θεματα,απλα τα δικα σου δε μπορουν να λυθουν ανοιγοντας θεματα στο μπλα μπλα. 1
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και τι θα γίνει;Θα περιμένεις να πέσουν οι φίλοι απο τον ουρανό; Οσο βγάζεις μιζέρια τόσο πιο μίζερος θα γίνεσαι. Πάντως μόνος σου σ'ένα μαγαζί,φίλους δε θα κάνεις.Είτε θα σε αγνοούν εντελώς,είτε θα σε σχολιάζουν κιόλας 'τον καημένο δεν έχει κανέναν'
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Donovan είπε Πάντως μόνος σου σ'ένα μαγαζί,φίλους δε θα κάνεις.Είτε θα σε αγνοούν εντελώς,είτε θα σε σχολιάζουν κιόλας 'τον καημένο δεν έχει κανέναν' Ξεκαθαρα δικη σου οπτικη. Ισα ισα που αν πας 2-3 φορες,θα πιασεις κουβεντα απο το πουθενα,small talk που λεμε. Τα αλλα θα ερθουν μονα τους. 6
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Donovan είπε Πάντως μόνος σου σ'ένα μαγαζί,φίλους δε θα κάνεις.Είτε θα σε αγνοούν εντελώς,είτε θα σε σχολιάζουν κιόλας 'τον καημένο δεν έχει κανέναν' Δεν ισχύει αυτό. Ο καθένας ασχολείται με την παρέα του, δεν πάει στα μαγαζιά για να κοιτάει αν ο άλλος είναι μόνος του. Εκτός άμα μένεις σε κανένα κολοχωρι με άτομα που το μόνο που ασχολούνται είναι να κοιτάνε τον άλλον. Σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη τουλάχιστον αποκλείεται να σου τύχει κάτι τέτοιο. Όπως και να χει, το τι σκέφτεται μέσα στο κεφάλι του ο καθένας όταν σε βλέπει, χεστηκες εσύ, αρκεί να μην το εκφράζει λεκτικά και να μην γίνεται αγενής.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Donovan είπε Πάντως μόνος σου σ'ένα μαγαζί,φίλους δε θα κάνεις.Είτε θα σε αγνοούν εντελώς,είτε θα σε σχολιάζουν κιόλας 'τον καημένο δεν έχει κανέναν' Η μιζέρια που λέγαμε .Ξεκόλλα το μυαλό σου και ζήσε. 1 1
bilya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Θα σου πω αυτό που είπα κ σε ένα φίλο μου που εκανε παρόμοια "παράπονα" οταν πηγε για δουλειά σε άλλη πόλη. GROW UP κ μαθε τον εαυτό σου να μην εξαρτάται απο κανέναν. Προσωπικά πάντα πήγαινα για καφέ, ποτό, συναυλίες μόνος μου. Μια χαρά εχω φίλους αλλα όταν θέλω να παω καπου θα παω. Δεν περιμένω κανέναν να με "γεμίσει" ή να κανω κατι μαζι του. Just do it. 9
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ισχύει αυτό. Ο καθένας ασχολείται με την παρέα του, δεν πάει στα μαγαζιά για να κοιτάει αν ο άλλος είναι μόνος του. Εκτός άμα μένεις σε κανένα κολοχωρι με άτομα που το μόνο που ασχολούνται είναι να κοιτάνε τον άλλον. Σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη τουλάχιστον αποκλείεται να σου τύχει κάτι τέτοιο. Όπως και να χει, το τι σκέφτεται μέσα στο κεφάλι του ο καθένας όταν σε βλέπει, χεστηκες εσύ, αρκεί να μην το εκφράζει λεκτικά και να μην γίνεται αγενής. Σε μεγάλες πόλεις ίσως να μην σε κοιτάνε όπως στο χωριό,αλλά εκεί είναι και πιο δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς, είναι πιο απρόσωπη η κοινωνία 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Donovan είπε Σε μεγάλες πόλεις ίσως να μην σε κοιτάνε όπως στο χωριό,αλλά εκεί είναι και πιο δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς, είναι πιο απρόσωπη η κοινωνία Έχω τις αμφιβολίες μου στο κατά πόσο ισχύει αυτή η άποψη γενικως. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος.
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, bilya είπε Θα σου πω αυτό που είπα κ σε ένα φίλο μου που εκανε παρόμοια "παράπονα" οταν πηγε για δουλειά σε άλλη πόλη. GROW UP κ μαθε τον εαυτό σου να μην εξαρτάται απο κανέναν. Προσωπικά πάντα πήγαινα για καφέ, ποτό, συναυλίες μόνος μου. Μια χαρά εχω φίλους αλλα όταν θέλω να παω καπου θα παω. Δεν περιμένω κανέναν να με "γεμίσει" ή να κανω κατι μαζι του. Just do it. Συμφωνώ,δεν πρέπει να εξαρτάσαι απο κανέναν,αλλά δεν γίνεται να'σαι και μόνος σου συνεχώς.Εσύ έχεις και την επιλογή των φίλων,άλλος δεν την έχει Μην ξεχνάς ότι κι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,άλλοι υποφέρουν αν μείνουν μόνοι,άλλοι προτιμούν να κάθονται σπίτι γιατί ντρέπονται να τους βλέπουν οι άλλοι μόνους κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις